Something to think about

Tuesday thoughts

I en hektisk hverdag hvor det meste går av seg selv og en er drevet av rutiner er det lett å glemme og bare leve. Lev i nuet, kjenn på hva livet faktisk har å by på og sett pris på det. Er det noe vi alle kan bli flinkere til så tipper jeg at det er å verdsette både tid og øyeblikk enda litt bedre! Bildet over gav meg en skikkelig oppvekker og jeg bare måtte dele det med dere.. Try to be alive!

Something to think about

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Something to think about

 • Å dette var fint <3

 • Sara
  Hei, har du søkt skole til høst og isåfall hva falt det på? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det har jeg ikke 🙂 Går på NKH

 • Susanne
  Åh, noe så herlig å lese:)
  Ha en fin kveld!

 • Charlotte
  Hei Eirin! Så du la ut ett bilde på instagram med en stripete topp og ett svart highwaist skjørt. Hvor kan jeg få tak i disse plaggene?

 • B
  Hehe, virker litt som fotballfrue får mye inspo fra deg, så at hun hadde årnet neglene likens som deg idag, som du gjorde i forrige uke, også alt det du ordner på bildene dine på picmonkey. Ta det som et komplimang 😀 Men skjønner hun godt, du er den største inspoen jeg har sett, det er kun hos deg jeg faktisk har fått sikkelig insporasjon fra.

 • Hei flotte Eirin! Vet du hva fonten du bruker i dine innlegg heter? 🙂 Den er så fin og behagelig å lese!

  • Eirin Kristiansen
   Vet dessverre ikke :/ Prøv å kopiere teksten inn i et word dokument. Klem

 • Marie
  Jeg fikk mail på at jeg hadde sikret meg et gavekort hos Beautytrend og at det ville ta maks 72 timer, eller 3 dager da, for å få det tilsendt på mail. Nå har det gått 4 dager og jeg har fortsatt ikke fått noe. Jeg bare lurer på om det bare var tull at jeg var sikret et gavekort eller hva?

 • VildeT
  Så sant, så sant! Savner den vakre solstrålen Eirin da, altfor lenge siden vi har sett bilde av deg med ansikt osv, håper du griper fatt i det da :-)) Håper alt går bra med deg!
  Klem <3

 • Virkelig noe å tenke over, det der… Nesten så jeg vil ramme det inn, så jeg kan se det hver dag, og faktisk prøve å leve mer!

 • Selma
  hvor er skinnjakken din fra?

Comments are closed.