One thing you should always have in your home

Plasterfjerner

Jepp, du leste riktig. Merkelig, ikke sant? Egentlig ikke. Etter at mamma introduserte meg for plasterfjerner har jeg funnet ut at det kan brukes til så mangt. Ikke bare til fjerning av klister på huden, rester fra prismerker på glass og diverse.. Men til og med til rens av sko! Jeg bare måå tipse dere. Reebok paret over hadde jeg gitt opp for lengst, og tenkte at jeg nok en gang skulle prøve meg på å fjerne de harde flekkene som trolig har kommet fra nylagt asfalt før jeg skulle gå til innkjøp av et nytt par. Etter skrubbing med alt av vaskemidler prøvde jeg meg med ørlite plasterfjerner på en klut, og voila! Skoen til venstre er før og skoen til høyre er etter.

One thing you should always have in your home

Kan kjøpes på apoteket til rundt hundrelappen. Så verdt det!

One thing you should always have in your home

I dag har jeg med andre ord trasket rundt i sneakers med følelsen av at de var splitter nye. Hvite, freshe og nye sko er det beste jeg vet! Men husk at plasterfjerner er sterkt, så vask skoen godt med vann etter at det er påført og avslutt til slutt med en god impregnering. Test først på et lite område at materialet tåler det. Dagens kjerringråd from me to you! Haha ♥

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “One thing you should always have in your home

 • Kjersti
  Så lurt!! Har faktisk aldri tenkt på plasterfjerner som noe annet enn det navnet tilsier. Skal definitivt gå til innkjøp av det! Liker at du kommer med slike tips bare for gøy, tror ikke det er noen andre bloggere som tipser om annet enn sponsede ting. Lærer så mye lurt fra bloggen din, kan ikkje skjønne at du bare er 20 år, hahah 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Hyggelig å høre at du liker tipsene, Kjersti 🙂 Klem

 • Marte
  Det var smart! Men hvordan er disse skoene i størrelsen? Og husker du hvor du kjøpte de? Setter veldig pris på svar <3

 • Tina
  Så fine sko! Hva heter modellen? 🙂

 • Kristin
  Dette blir kanskje litt det samme som neglelakkfjerner? 🙂 det har i alle fall jeg brukt lenge for å fjerne kliss som er vanskelig å få bort. Aldri prøvd det på sko da, men ser jo helt genialt ut!:)

 • Marianne
  Tusen takk for nyttig tips! Får nok bruk for dette på flere av skoparene mine 😀
  Også må jeg bare si at du er en utrolig flink, inspirerende og motiverende jente, og du har en utrolig flott blogg! har lest den i noen år nå, det var faktisk etter at Andrea Badendyck skreiv om bloggen din på sin blogg at jeg begynte å lese bloggen din! 😛 Takk for at du kommer med så mange gode innlegg og alt mulig, jeg føler virkelig at jeg får masse insiprasjon fra deg, og jeg kan se at du jobber hardt med dette som du gir til oss lesere. Etter at jeg begynte å lese bloggen din ble jeg enda mer glad i å trene og i livet generelt, og det takker jeg deg for idag!
  Håper du får en super uke! Klem <3

 • kristina
  Så sykt smart! Hvilken impregnering anbefaler du til disse skoene? Jeg har akkurat make sko men tørr ikke å bruke de før jeg har impregnert de hehe

 • Super smart! 🙂 Men det funker kanskje på med «skinn» enn stoff? 🙂 Har noen fra Addidas som jeg gjerne skulle fått litt rene, men har ikke turt å ta de maskinen enda, hehe

  • Eirin Kristiansen
   Hmm. Muligens, men skader ikke prøve 🙂

  • Guro Rise
   Hei Cathrine og Eirin! 🙂
   Kunne ikke unngå å se denne kommentaren!
   Jeg jobber hos Urban, og der selger vi massevis av disse Reebok skoene, og selv er di min egen favoritt!
   Og ja – de kan vaskes i maskinen! Har vasket mine to ganger i løpet av det året jeg har hatt de, og de er fortsatt like fine!

   Putt de i vaskepose (slike som du bruker når du vasker bhene dine), vaskemiddel for hvitt tøy, 40 grader på kortprogram med høy sentrifugering! La de stå på badegulvet over natten, og voila – rene hvite reebok sko! 😀

   Klem fra Guro!

 • Kristine
  Evt så kan man bruke simple sine sminkeservietter 🙂 Det funker veldig bra. Og kanskje er det mere skånsomt?

  • Eirin Kristiansen
   Tro meg, prøvde det meste på disse skoene. Flekkene ville bare ikke bort. Plasterfjerner ble siste løsningen, funket som gull, og skadet ikke skinnet 😀

 • Nadia Fugleberg
  Aahh fy søren! Dette må jeg prøve, før jeg også gir opp mine reebok’s som jeg er så glad i ❤

 • WOW. F A N T A S T I C! Tusen takk for tipset. Det er herved den ultimate tingen man burde ha lett tilgjengelig, uansett årstid. Stili så effektivt!

 • Erle
  åå, tuusen takk for tips! Har akuratt samme sko.. Har ikke hatt de veldig lenge, men sålen har blitt så skitten.. Går det an å ta plasterfjerner på skinnet uten at det blit ødelagt? Klem

 • Åh, takk for tipset!!! Mine helt nye nike air max i hvite har allerede blitt skitne etter dager på jobb, så dette skal prøves! <3

 • Så utrolig lurt! Dette har jeg faktisk aldri hørt om, og det er virkelig noe pcen min trenger etter jeg tok av plasteret jeg hadde på en stund 🙂

 • bilie
  Hi eirin nice trick with the shoes but can you tell me about the brand of the piece of laminate you have the shoes on?
  I am adoring it and i am looking for the perfect shade of whitish gray to have in mind for a new floor.
  cheers
  thanks

 • Nei så lurt! Jeg har jo sååå mange sko som har klister etter lappene som henger under på sålen når du kjøper dem. Kanskje plasterfjerneren tar det og? Skal jammen prøve 🙂

 • Hanne
  Dette er det beste rådet jeg har hørt i mitt liv! Du aaaaner ikke hvor jeg har stresset med å få bort skitt fra et par sko. Nå er de ko som ny! I love you 🙂

 • Celine Dahlberg
  Veldig smart 😀 Takk for tips!

Comments are closed.