21:27 pm · Da var jeg endelig vel fremme i LA etter over 20 timer med reise totalt. Pjuh, det tar på! Nå har jeg sjekket inn, vært og handlet tjuefire flasker vann og diverse nødvendigheter som jeg glemte igjen hjemme (haha). Ble litt hastepakking i morges kan man si! Nå bare gleder jeg meg til å ta en lang dusj, freshe meg litt opp (føler meg alltid så elendig etter lange flyturer) å hoppe til sengs ♥

Flight mode

· Elsker reisemappen min. Dere finner den HER ·

Jeg skal selvfølgelig være flink til å oppdatere dere gjennom dagene her inne, men om dere vil ha et enda mer personlig inntrykk av hverdagen min i Los Angeles, så kan dere gjerne følge med på Snapchat under “EirinK”. Jeg har allerede begynt å poste en del der, så det er bare til å følge med! Det blir nok forresten litt rare tidspunkt med blogginnleggene fremover, men sånn blir det når jeg ligger ni timer bak dere. Kommer uansett til å skrive lokaltid i hvert innlegg slik at dere har litt bedre oversikt. Superklem ♥

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Flight mode

 • Oda Malene

  hei fine Eirin! lurte bare på hvilken str. du har i by Malene Birger vesken din? har så lyst på den selv, den er så utrolig fin og enkelt!

  • Eirin Kristiansen

   Hei Oda! Jeg har den største. Perfekt til reise 🙂 Klem

 • Celine

  Åhh du må kose deg masse 😀

 • ellen reppen

  Om jeg ikke tar helt feil så har du denne pc vesken fra malene birger? 🙂

  http://www.bymalenebirger.com/no/bags/kampy-computer-sleeve-Q56375014.html?dwvar_Q56375014_color=050&cgid=acce3ca68080eeae3c6688673e06b2d87efc831d&dwvar_Q56375014_size=ONE#!start=41

  Passer den en macbook 13 tommer skjerm? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Stemmer! Jeg har 13 tommer og den passer fint, litt stor, men liker at jeg har plass til lader og magasiner også samtidig 🙂

 • Vic

  Hvor er den røde kjolen du prøver i prøverommet fra? Den du la ut på snapchat? Såå nydelig:)

 • Gleder meg til å lese om turen din! 🙂

 • Så spennende! Jeg gleder meg til å se bilder fra LA 🙂 Ha en fantastisk fin (amerikansk) påske, fine deg 🙂

 • Nina

  Du ligger 9 timer bak de:))

  • Eirin Kristiansen

   Ops, glemte at klokken var stilt hjemme. Takk 🙂

 • Ida

  Hei! Jeg bare lurte på hvor skoene dine er fra på dette bildet? De var så tøffe, akkurat sånne jeg har ønsket meg lenge 😀
  Elsker bloggen din, du får hver dag til å virke som en drøm..
  Hilsener fra meg

  • Eirin Kristiansen

   Hei! De er fra Forever21 🙂 Tusen takk, Ida! Klem <3

 • Håper du får det helt fantastisk på tur! Klem <3

 • Mathilde

  Hei fine Eirin!
  Har lenge tenkt på å begynne med både spirulina og hvetegress, og så det på Life i stad og det var jo sååå overpriset i forhold til nettet, på for eksempel iHerb. Lurer bare på om det er helt trygt og hvordan din opplevelse er med iHerb fordi mamma nekter meg å kjøpe kapsler på nett, og vil gjerne beroligge henne med noe..

  Klem, M

  • Eirin Kristiansen

   Hei Mathilde! iHerb er helt trygt, ingenting å bekymre seg for 🙂 Klem

 • Åh, den mappen må jeg bare ha! Perfekt for å samle alle viktige ting for en vims som meg 🙂

 • maren

  Hei Eirín, hvordan er vesken i størrelsen? Jeg har veldig lyst til å kjøpe den, men jeg er usikker på hvilken størrelse. Jeg skal bruke den til hverdags og eventuelt skole. Tror du det er plass til bøker og pc i den som er størrelsen mindre?
  Ps: digger bloggen din!

  • Eirin Kristiansen

   Hei Maren! Jeg er ikke noe kjent med den minste modellen. Trives veldig godt med den store 🙂 Klem

   • anonym

    Hvordan er denne modellen i forhold til en pc f.eks.? Er det akkurat plass, eller er god plass?

Comments are closed.

Translate