God morgen og god fredag. Helg, igjen? Nesten skremmende. Men veldig, veldig deilig! I dag startet jeg dagen hakket tidligere enn vanlig da mye står på planen. Mye gøy! Den vanlige morgenkaffen ble byttet ut med.. Vel.. En grønnere versjon!

Green

· Litt interiør-inspirasjon på morgenkvisten ·

Green

Today’s schedule

I dag skal jeg blant annet dra i et møte å velge ut gulv, trapp, listverk og lignende til mitt kommende hjem. Det er så mye vanskeligere enn hva jeg trodde! Jeg har et hav av muligheter, og er livredd for å velge “feil”. Men så langt må jeg si meg veldig fornøyd med både bad og kjøkken som er ferdig planlagt. Iiih! Jeg gleder meg sånn til å flytte inn, måtte månedene fly fremover.

Green

Den “grønne” kaffekoppen er fylt opp av en halv avocado, en halv gulrot, 1 cm ingefær, en halv sitron, to gode never med spinat, isbiter og kokosvann som væske. En kopp av godfølelse, kan det vel også kalles! Energi gir den også på en helt annen måte enn koffein.. Men nå må jeg se å stelle meg og komme meg avgårde. Ønsker dere en riktig fin fredag og ikke minst, GOD HELG ♥

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Green “coffee” and interior inspiration

 • Ann Katrin

  Kunne du snart ha kommet med matplan, treningsplan osv 😀 elsket disse innleggene !! gjøremål planen din også og kunne du ha laget en handleliste guide, altså kanskje vise din egen handleliste?

  – å btw, jeg skal snart til Paris, å lurer på om du ha kunne laget en paris guide eller kanskje gi meg noen paris tips? 😀

 • Tonje K. N.

  Hei nydelige!
  Hvor stor er leiligheten dere har kjøpt? 🙂
  Gratulerer, det første kjøpte hjemmet er fantastisk moro å skape til sitt eget 🙂 Og som jeg misunner deg utsikt og beliggenhet!
  Klem fra trofast leser fra Kristiansand 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei Tonje! Tusen takk. Det blir så gøy 🙂 Den er 85 kvadrat på to plan. Klem!

 • Julie

  Åhh, gleder meg så utrolig til å få se den nye leiligheten! Synes det er så gøy å lese om planleggingen din, og er så glad på dine vegne! <3
  Lurer bare på en ting, er Jørgen også med å bestemme? eller blir han med på det du ønsker som de fleste menn sikkert gjør, haha 😀
  Håper du får en fantastisk fredag fine du! klem!

  • Eirin Kristiansen

   Takk for det, Julie! Det blir vel for det meste jeg som bestemmer. Jeg vet hva jeg vil ha og det går han med på 🙂 Haha! Ha en fin fredag du også <3 Klem

 • Linn

  Vet du hvor man kan få kjøpt en billigere versjon av Tom Dixon sin takpendel? (som på bildet)

 • Maria

  Kan du anbefale noe jeg kan bytte ut kokosvannet med? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Du kan bruke alt av væske, men anbefaler kokosvann på det aller sterkeste. Bruker kun dette i alle smoothiene jeg lager, fordi det gir en nydelig frisk smak. Smaker ikke kokos 🙂

 • Hehe, det går nok bra, det du velger for leiligheten blir nok veldig fint. Og husk at det er jo ikke for alltid at man har en stil, man forandrer jo alltid på interiør.
  Innredet leiligheten “min” i fjor høst så jeg kjenner til det. Og jammen er det spennende og 🙂

 • Alice

  Så fin blogg du har! När ska ni få flytta in?

Comments are closed.

Translate