3.1 Phillip Lim Cream Leather Mini Pashli Satchel3.1 Phillip Lim Cream Leather Mini Pashli Satchel3.1 Phillip Lim Cream Leather Mini Pashli Satchel

My new love

Når jeg først skal investere i en veske ender jeg som oftest alltid på sort. Det er safe, sikkert og lett å style! Men på en annen side har jeg savnet en lys og fin, spesielt nå som vi går mot varmere og mer solrike tider. Jeg landet på denne nydeligheten fra Phillip Lim og er såå fornøyd! Siden en av dere spottet denne på hyllen min for en stund tilbake viser jeg den gjerne enda litt bedre frem. Denne er akkurat passe stor, og jeg elsker den fine skulderreimen som gjør at jeg enkelt kan bære den med meg fylt med det aller mest nødvendige: Olympus Pen kamera, lommebok, bilnøkler, iPhone, lypsyl og kam. Da er jeg fit for fight hvor enn jeg er, haha ♥

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “3.1 Phillip Lim Cream Leather Mini Pashli Satchel

 • For en nydelig skjønnhet! Skjønner godt at du er fornøyd med denne 😀

 • H.

  Åå, den er utrolig fin! Har ventet på at du skulle vise den fram siden blikket mitt ramlet rett mot denne skatten på hyllen din, noen innlegg tilbake. Perfekt størrelse, får med det aller nødvendige!
  Jeg er også sånn som invisterer mest i sorte vesker, med unntak av en melonrød Mulberry Alexa som jeg kjøpte noen år tilbake. Trenger en ny, lys skatt i samlingen min, og denne var jammen meg nydelig!
  Kjøpte du den over nettet? Isåfall, hvor? 🙂

  Også må jeg bare si, for en fantastisk flott stil du har fått over deg i det siste. For det første så gløder du og klærne dine er utrolig fine! Elsker at du bruker så “basic” farger, du er så fin.

  Klem fra meg.

  • Eirin Kristiansen

   Skjønne, snille. Tusen takk 🙂 Denne vesken kjøpte jeg hos Ssense.com. Der har de den fremdeles inne! Stor klem til deg

 • Susanne

  Sååå fin!!!
  Lurte bare på en ting, hvilken størrelse har du på Malene Birger vesken din, og er du fornøyd med den?
  Vurderer den selv, men lurer på hvilken størrelse, da det er to om jeg husker riktig.!

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Hvilken av dem tenker du på nå? 🙂

 • S

  God kveld, fine deg!
  Kunne du hatt spørsmålsrunde snart? Er så lenge siden og syntes det er så inspirerende:)
  Fortsatt fin torsdag til deg!

 • Så fin den var <3 Har nettopp kjøpt en Phillip Lim Ryder jeg da, som jeg også er superfornøyd med 😀

 • Kjersti

  Så utrolig lekker! Du tar helt utrolige bilder, du gjør alltid så mye ut av de og vet virkelig hva som må til for å få noe til å se best mulig ut. Elsker at du alltid “styler” bildene, og har med forskjellig i bakgrunnen. Du er etter min mening den flinkeste bloggeren når det gjelder slike bilder. 🙂
  Må også få si at det samme gjelder annonseinnlegg, mens andre ofte bruker en mal virker det som, og omtrent nøyaktig den samme teksten går igjen hos mange blogger, virker det alltid som du legger veldig mye arbeid ned i det, og det du skriver høres faktisk ut som deg og dine ærlige meninger. I tillegg er det tydelig at du ikke skriver om hva som helst, du velger ut ting som du virkelig liker og har tro på, og det vises! 🙂 Alle som lever av blogg er jo avhengig av annonser, det er jo alle gratis nettsider, og da er det bedre med gode annonseinnlegg som jeg faktisk får noe ut av, og som er spesielt utvalgt av deg, enn all slags blinkende annonser som ofte er på nettaviser osv.
  Syns du er SÅ flink, og selv om innlegg du selv kommer på, som dette, er mer gøy enn annonseinnlegg, har jeg faktisk ikke lest et eneste annonseinnlegg jeg syns var falskt eller irriterende, nettopp fordi du legger så mye arbeid og mye av deg selv i det. Syns du har fått litt urettferdig kritikk i det siste, du er knallflink og gjør bare jobben din! 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Kjære Kjersti. Jeg blir nesten glad i deg her jeg sitter! Tusen, tusen takk for en fantastisk fin og koselig kommentar. Nå ble jeg så glad 🙂 Betyr mye for meg at du ser det fra en så positiv vinkel. Du har så rett! God natt. Nå sovner jeg med et smil i hvert fall!

 • Så nydelig veske

 • Så nydelig veske! Denne blir utrolig fin til våren. Jeg har nesten bare sorte vesker selv, men nå lurer jeg på om jeg skal gå til innkjøp av en lys en. Du inspirerer!

 • Den er sååå nydelig!! Nei, nå er det bare til å begynne å spare, haha! 😀

 • Bell

  SÅ fin 🙂 nydelig farge!

 • Å den var utrolig fin. Ble nesten litt forelsket i den

 • Den var helt nydelig! Hvor har du kjøpt den? Hva måtte du betale for den?

  • Eirin Kristiansen

   Takk! Kjøpte den hos Ssense.com 🙂

 • Den var døds søt! 🙂

 • Line

  Først vil jeg bare si at jeg er så enig med ei over her om det med styling av bilder. Dine bilder er så gjennomtenkt med blader, blomster, kopper eller andre rekvisita i bakgrunnen. Det gjør liksom hele greia ti hakk bedre 😀 Og det kan vi alle like!

  Så lurer jeg på et par ting. Skal til LA og NY, og husker du har snakket om en tannbleking du pleier å kjøpe når du er i USA. Jeg bare husker ikke hva den heter, kan du fortelle meg? Også lurer jeg på om du oppdaget noen nye skatter av vintagebutikker da du var i NY sist som jeg burde besøke? Gleder meg som en unge til å dra til Amerika! Har aldri vært der før 😀

  • Eirin Kristiansen

   Hei Line! Tusen takk. Utrolig gøy med slike tilbakemeldinger, for det er jeg veldig opptatt av selv 🙂 I New York vil jeg anbefale deg å teste ut Crest 3d White. Kjempegode strips!

   Sist jeg var i NY fant jeg maaange spennende vintage butikker i East Village. De ligger litt rundt overalt, bare til å spasere rundt og kose seg. God tur, gled deg! Klem

 • Kornelia

  Synes du tar så utrolig vakre bilder! Hvilket kamera bruker du?

  • Eirin Kristiansen

   Takk! Jeg bruker Olympus Pen EPL7 🙂

 • Så lekker!

 • Den vesken er jo bare helt fantastisk. Spesielt i den fargen! Kan ikke si annet enn at du har gjort et godt kjøp:)

 • Jeg har to Pashiler i medium. En i sort og en i lyseblått. Og jeg elsker de. De er så fiiiiine 🙂 Har superlyst på mini i denne fargen også, men det får bli om en liten stund 🙂

 • Ååh så fin den var i krem! Fikk den i sort for noen uker siden av kjæresten, og er superfornøyd 😀

Comments are closed.

Translate