Innlegg i samarbeid med SoBazaar

Celebrating with a makeover

Psst.. Har dere fått med dere at SoBazaar har fått en ny look? De feirer nemlig hele 50.000 brukere av appen ved å gjøre den enda bedre! Trenger jeg inspirasjon på motefronten eller ønsker å shoppe litt uten og flytte meg fra sofaen er denne redningen..

Celebrating with a makeover

Nyhet! Nå kan du velge mellom enda flere maler til å lage dine egne inspirerende fashion boards. Og det beste av alt? Nå er det enda lettere å dele dem både via Instagram og SMS! Planlegg for eksempel et antrekk for helgens festligheter, send det over til en venninne og få en “second opinion”. Vi alle vet vel hvor vanskelig det er å raide butikkene etter det perfekte antrekket i siste liten!

Celebrating with a makeover

Dere har vel kanskje fått med dere at SoBazaar deler #sogirls på Instagram ukentlig. Om du er daglig aktiv kan du bli en av deres “trending users”, hvilket betyr at DU kan bli en SoGirl! Følg gjerne min profil HER å ta en titt på mine fashionboards ♥

For å ta i bruk appen bør du ha oppdatert telefonen din til iOS8

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Celebrating with a makeover

 • Sofie

  Hei! Hvor mye koster appen? 🙂

 • Mari

  Hei Eirin! Jeg har lest bloggen din i flere år og må si du er fantastisk flink og inspirerende. I det siste har det imidlertid blitt i overkant mye annonseinnlegg. For all del – opp til deg å velge bloggens innhold, men tenkte å si ifra at for min del er ikke troverdigheten der lenger i henhold til at det er “dine” meninger om de enkelte produktene som publiseres.

  Gjentar likevel at bloggen din ellers har et innhold som positivt skiller deg ut fra andre jenter på vår alder mtp kroppspress, mat, festing osv.
  Skjønn er du 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei Mari! Tusen takk for fine ord og konstruktiv tilbakemelding 🙂 Nå er bloggen fulltidsjobben min, hvilket betyr at jeg også må tjene penger på et vis for å kunne leve. Å be meg slutte med annonser er det samme som om jeg skal be andre om å slutte og gå på jobb hver dag. Det går jo ikke. Noen perioder er det mer, andre mindre. Sånn er det bare og sånn blir det 🙂 Det skal sies at jeg aldri takker ja til å skrive om ting jeg ikke liker eller kan gå god for. Jeg velger helt selv hva som skal postes her inne når det kommer til annonser. Klem

   • Marie

    Jeg er dessverre enig med Mari – for all del, du er veldig flink og har gode innlegg som jeg liker veldig godt, men i de tider hvor du får lite tid til “ordinære” innlegg så synes jeg at også annonnseinnleggene bør reduseres slik at forholdet mellom de to typer innlegg er likt som før. Synes sammenligningen blir feil da du selv kan velge hva du vil reklamere for og fordi du antakeligvis tjener ganske mye selv om du hadde redusert annonseinnleggene noe. Er bare et lite tips fra en leser som savner litt bloggen slik den var for ikke så lenge siden 😉 Men det er din blogg og helt og holdent ditt valg 😀

    • Eirin Kristiansen

     Jeg har avtaler, kontrakter og frister som må overholdes ovenfor kunder, så jeg kan ikke bare forskyve et innlegg fordi det ikke står i harmoni med andre innlegg. Sammenligningen blir absolutt ikke feil. Den er faktisk veldig korrekt. Jeg har også stått i butikk fra fire til ni på kvelden etter skoletid og tjent penger på den måten i flere år. Men man kan egentlig ikke uttale seg så mye om hvordan blogging på et seriøst nivå fungerer om man ikke har vært der selv. Men nå skal det sies (igjen) at det går i perioder, og nå har det vært en veldig hektisk periode for min del på annonsefronten, som fremover begynner å dempe seg. Hang in there 🙂 Men skal definitivt ta tilbakemeldingene deres i betraktning videre (setter pris på det) før jeg spikrer nye avtaler, og gi beskjed videre til salgsavdelingen som styrer den biten for meg. Dere skal i hvert fall vite at jeg føler det dere føler, men noen ganger er det ikke alltid så lett og sjonglere alle ballene i luften. Klem!

     • Malene

      Enig med disse over, men så er det ikke selve annonsene som plager meg, men at man ser de samme anonsene på 9 av 10 blogger man leser. Da blir det ikke akkurat noe inspirasjon å åpne bloglovin på morningen for å lese det samme innlegget om YT produkter, Biolasmoothier eller Bazar appen x-antall ganger. gørr
      Jeg får heller hoppe over annonseinnleggene og nyte dine hverdagsinnlegg, som jeg da finner masse inspirasjon i:D

     • Eirin Kristiansen

      Jeg forstår. Men det synes jeg var en god idé 🙂

 • Marthe

  Hei! Jeg bare lurte på en ting. For en stund tilbake så la du ut et par bilder av hvordan du ville se ut på håret (altså før du klippet deg kortere), og jeg bare lurer på hvor du fant det bilde av det veldig lyse håret? Vurderer å klippe og farge håret mitt slik, men finner ikke bildet :/

  • Eirin Kristiansen

   Nå henger jeg ikke helt med. Det ligger et bilde på Instagram om det er det du tenker på? Klem

   • Marthe

    Jeg tenker mer på dette bilde, med mindre jeg har misforstått helt og det ikke er du som la det ut: file:///C:/Users/marfla83/Pictures/hair.png
    Det er det nederst til venstre 🙂 Søkte du på noe spesielt? 🙂

 • Monika

  Hei! Jeg lurte på om du kunne fortelle litt om studiene dine? Også hvordan din hverdag ser ut i forhold til når du har timer og ikke. Føler du er veldig mye hjemme og lurte derfor på hvordan skolehverdagen din så ut 🙂

 • Annike

  Prøver å lage collections men plutselig blir jeg logget ut av appen og når jeg går in igjen er alt tapt.. Så kjipt å måtte begynne på nytt mange ganger uten å få fullført :/

  • Eirin Kristiansen

   Har du oppdatert til iOS8 som jeg har skrevet nederst i innlegget? Fikk nemlig beskjed om at de hadde fått en bug i appen som ville ta noen dager å fikse for dem som ikke har oppdatert. Klem

 • Julie

  Kjipt at ikke appen finnes til Android :

Comments are closed.

Translate