My beauty weapon of silk

Slept like a princess

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker silkesengetøy. Jeg fikk mitt første ordenlige sett av Mulberry silke til jul og har favorisert det siden! Det er rett og slett en drøm å tilbringe natten i. Men det er ikke bare derfor jeg elsker det, eller fordi frisyren min ser like bra ut som når jeg la meg om kvelden, for spesielt putevaret i seg selv er nemlig et skjønnhetsvåpen mot både finere hud og hår. Kremer og rens er gull, men det er jo puten du tilbringer flest timer på i løpet av et døgn.. Absolutt noe å tenke på!

My beauty weapon of silk

Zzzz..

Et putevar i bomull absorberer lettere den naturlige fuktigheten fra både hår og ansikt, spesielt den dyre nattkremen du gjerne har påført før leggetid. Et putevar i enten silke eller silkesateng på en annen side er mye snillere mot deg, og gjør at du bevarer både glansen fra håret og gløden i huden. Jeg har plukket opp at flere kjente fjes har oppgitt et putevar av silke som deres beste skjønnhetstips. Etter noen uker på silke er det forståelig! Og de typiske soverynkene som dukker opp over natten? All gone.

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “My beauty weapon of silk

 • Carina
  Vet du prisen på dette nydelige sengesettet? <3

  • Eirin Kristiansen
   Totalt for to pute- og dynetrekk kostet det ca. fem tusen. Men for all del, finnes myyye billigere 🙂

   • Carina
    Da får jeg vente til å flytte ut, så ikke mamma får helt spader ha ha! Ser så behagelig ut, så må jo bare nesten gå til innkjøp av det en dag!

 • R
  Vet du om noen butikker som selger billigere silkesengetøy enn Mulberry?

 • Oi, dette var jeg virkelig ikke klar over! Jeg har aldri hatt silketrekk selv, men sov i det hos en veninne for mange år siden. Da hadde jeg glatte nattklær på meg også, så jeg hadde litt problem med å ikke skli ut av senga jeg låg i, haha! Kanskje de litt dyrere er hakke bedre 🙂 Vurderer virkelig å skaffe meg et slikt sengesett nå, det er jo også veldig fint! 🙂

 • Mia
  Hei eirin! Synes du legger ut så utrolig mye fine bilder på bloggen og instagram, derfor lurer jeg på dette; har du noen favoritt intagramprofiler, gjerne inspirerende på ulike måter

 • Anne-Line
  Hei Eirin.

  Hvor får man kjøpt dette lekre sengetøyet? Hørtes jo fristende ut! 🙂

  Anne-Line

  • Eirin Kristiansen
   Mamma kjøpte det med seg fra Haugesund. Veldig usikker på hvilken butikk 🙁

 • Åhh, så enig med deg! Har sateng selv og fikk mitt første også til jul! Dette er så deilig og legge seg under etter en lang dag. Ha en nydelig dag videre!

 • Ingrid
  Hei! Jeg lurte på om du kunne ha skrevet hvilken størrelse du har i Malene Birger vesken din? Ikke travel baggen, men den andre:) Eventuelt hva modellen heter:)

 • Linn
  Sleeeep ♥ Kjøpte meg en fantastisk seng, skikkelig dundyne, deilig puter og kjøper ALLTID sateng sengesett. Det gjør sånn forskjell. Det koster jo mer, selvfølgelig, men det holder bedre og det er mye bedre å sove i. Skjønner ikke folk som klarer å sove i flannel eller sånne kreppe-greier. Usch, kjøp skikkelig, så kan du har to sett og ha de lenge. Quality over quanity.

  Det finnes visstnok ett putetrekk som er skikkelig ‘in’ i Storbritannia for tiden: http://www.gingerlily.co.uk/silk-pillowcases/beauty-box-pillowcase Har SÅ lyst på ett slikt. Ser jo også lekkert ut.

 • Helene
  Hei!
  Bloggen din er så utrolig innspirende, og virker som en fantastisk jent:).
  Hvor er den buksen du har på deg fra? Blå og hvit??
  🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Tusen takk, Helene 🙂 Den er fra Ganni

   • Beate
    Hvilken størrelse har du i buksen? Litt usikker for selv bruker jeg S i Ganni..

    Er den blå og hvit, eller sort og hvit?

    Ha en fin søndag! 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Jeg har small. Den er mørkeblå og hvit, men ser egentlig sort ut 🙂

Comments are closed.