It's coffee o'clock

I love my little coffee corner

It's coffee o'clock

Paper mugs can be found here

It's coffee o'clock

Homemade coffee to go

Mitt lille kaffehjørne må være det jeg er mest fornøyd med i leiligheten. Det første jeg gjør om morgenen er å spasere bort hit, trakte en sterk kopp med en oppkvikkende kaffe og kose meg med den mens jeg oppdaterer meg på siste nytt. I dag derimot hadde jeg kaffen over i et to-go krus og tok den med meg ut på morgenens først luftetur i solen med Billy. For en fantastisk deilig dag! Og ikke minst – for en fantastisk deilig måte å starte denne fine lørdagen på. Om litt skal jeg pakke weekendbaggen å hive meg i bilen. I dag er det duket for sleepover hos min aller beste Marlene! Håper dere får en fin lørdag og at dere er minst like heldig med godværet ♥

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “It’s coffee o’clock

 • Katarina
  Hvor er den blanke boksen du har kapslene i fra?

 • Susanne
  Hvor er koppene fra?:)

 • Så lekkert! Og de pappkrusene var veldig smarte 🙂

 • Så utrolig søte pappkrus! Kos deg masse i helgen <3

 • Åh så herlige pappkrus. Takk for tips Eirin! 😀

 • Åh, så stilig!

 • Kristine
  Hei! 🙂 Likte veldig godt den glassboksen som du har kaffekapslene dine i. Hvor har du kjøpt den? <3

  • Eirin Kristiansen
   Den kjøpte jeg hos Nespresso 🙂

 • N
  Hei! Kan du være så snill å fortelle hvor du har fått tak i boksen som du har kaffekapslene i? Tror jeg trenger en sånn☺️☺️

 • Eilen
  Hei Eirin! Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på 🙂
  Handler du fortsatt fra Iherb?
  Jeg er så skuffet over frakten som har blitt så dyr – så syns ikke det lengre er noe å spare på…
  Vet du evt. om noen andre nettbutikker med så gode priser uten den enorme frakten?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg gjør ikke det så ofte nei, nå bare handler jeg i vanlig helsekost om det skulle være noe. Klem

  • Ine
   Hei Eilen!
   Fra en bloggleser til en annen …
   Jeg bestilte akkurat en eske Questbars på iHerb – frakten som seg «som vanlig» på 4$. Måtte imidlertid «scrolle» litt nedover på betalingssiden for å velge det billigste fraktalternativet, da iHerb automatisk velger et mye dyrere alternativ (tror det kommer seg på over 20$). Håper dette var til hjelp!

   Ine

 • Stine
  Hvor er to-go krusene fra? 🙂

 • Så utrolig lurt. Må skaffe meg slike kopper! Ha en fin helg:-)

 • Bloggleser
  Hei, Eirin!

  Svarer du på mail fra bloggleserne dine, eller svarer du bare til sponsere på mail ? Lurte på noen ting om Maltipoo, men er litt usikker på hvor jeg kan få tak i deg. Kan jeg sende en mail ?

  Håper på svar! 🙂

  -Bloggleser

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Mailen er forbeholdt jobbrelaterte ting som feks. samarbeidspartnere. Setter pris på spørsmål her i kommentarfeltet 🙂 Klem!

 • Those paper mugs are adorable!

 • Kristine Elvemo
  Kunne du skrevet flere sånne «søndag-innlegg» der du skriver litt om hvordan du forbereder deg til en ny uke? Det er så motiverende! 🙂

 • Åh, jeg bare elsker kaffehjørnet ditt, Eirín!

 • Solveig
  hei 🙂 hvor er kaffemaskinen ifra og hvilken modell? selges den fortsatt? hvor kjøpte du din? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Den heter Nespresso Umilk 🙂 Selges hos Nespresso både i butikk og nettbutikk. Klem

 • Julie
  Hei!
  Hvor har du kjøpt pinapple lampen din? Love it!

  Du er utrolig inspirerende <3 Keep up the good work!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Den er fra Åhlens 🙂

 • Sånne kopper må jeg få kjøpt til mitt kaffehjørne også! fantastisk
  Ha en strålende uke skjønne deg!:)

 • Maria
  Hei! Det ser utrolig bra ut, men om du vil være hakket mer miljøbevvist burde du invistere i en termokopp i stedet for, da kan du ta med kaffen om du er på farten og du slipper å få så mye papirsøppel 😀

  klem!

Comments are closed.