The suede fringe jacket

· I finally found you ·

The suede fringe jacket

Endelig har jeg den perfekte frynsejakken hengende i garderoben min. Jeg har vært på jakt etter en slik lenge, men har liksom ikke funnet “the one”! Vel, det var inntil jeg tittet innom Nastygal.. Det var nemlig der jeg fant den! Jeg gleder meg masse til å kunne style denne med jeans, lette sommerkjoler, sandaler og solbrune legger når den tid kommer. Heldigvis flyr jeg til LA om rundt to raske uker, så jeg får allerede da tatt den med på første luftetur. Iiih! Klarer nesten ikke vente til sol og varme. Det blir HELT magisk ♥

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “The suede fringe jacket

 • Åå, herreguuuud. Den var rett og slett rålekker!! Håper mandagen har behandlet deg bra, skjønne deg! <3

 • Dødskul! Jeg har faktisk en svart, semsket skinnjakke med frynser hengende i skapet som er noen år gammel, så den gleder jeg meg til å ta fram igjen denne sesongen 😀

  • Eirin Kristiansen

   Åh, det er det beste! Frynsejakker er jo superhot nå 🙂 Må si de som er brukt / vintage er noen av de fineste!

 • Line

  Er så nysgjerrig på hva du skal i LA! Gleder meg til å høre 😀

 • fyfader så fin!! Vil også ha 😉 Heldige deg som skal til fine LA! Begynner å bli noen år siden jeg var der selv, men kan si så mye som at det er fantastisk!! Håper du får oppleve mye fint, byen har masse å by på! Klem

  • Eirin Kristiansen

   Åh, håper virkelig det 😀 Gleder meg masse! Tusen takk <3

 • Ååå så heldig som skal til LA. Perfekt jakke å ta med dit ☺

 • Ååå, den ønsker jeg meg! Sykt kul 🙂 Veldig spent på å høre hva du skal i LA, heldig!!

 • Gudameg, så fin den var! Jeg gleder meg til å se de ulike “outfitene” som kommer med denne jakken! LA høres fantastisk ut, og jeg må innrømme at jeg er en smule sjalu, hihi. Håper turen din blir fantastisk! Ha en nydelig tirsdag 🙂

 • Christina

  Hei, det passer seg kanskje ikke å spørre om dette inder her, men jeg må bare, ellers finner jeg aldri tilbake til svaret :p i går ettermiddag prøvde jeg å lage kokkos chia puddingen du la ut oppskrift på. Den har stått i kjøleskap i hele natt, men er fortsatt like flytende! Hva gjør jeg galt?

  • Eirin Kristiansen

   Er det sant? Det har jeg aldri opplevd. Har frøene blitt geleaktig i det hele tatt? Kanskje du skal tilsette litt flere? Klem

   • Christina

    Ja, de har blitt geleaktige, så jeg har prøvd å tilsette flere nå.. Men følte jeg sånn ca tok like mye som du hadde i på bildet.. Men får prøve å se om det blir stivere nå ☺️

 • Den var veldig fin! Kjenner nesten jeg blir litt mesunnelig, hehe 🙂 Den passer til både store og små anledninger så ett godt kjøp. Ha en nydelig dag eirin!

 • Sara

  Så utrolig fin jakke! 😀 Hvor har du kjøpt den fra?

 • Åh den var bare nydelig! Ønsker meg hihi

Comments are closed.

Translate