Monday office

My working space

Monday office

Litt kosepause. Mange kosepauser.

God morgen og god mandag! Da var det klart for nok en ny uke, og jeg må innrømme at det føles deilig med en fresh start da forrige uke var nokså hektisk og ute av rutine. Da jeg våknet i morges bare følte jeg på meg at dette kommer til å bli en bra dag, om ikke så skal jeg sørge for at det blir det! Uken min starter med noen timer hjemmekontor hvor regnskap og betaling av regninger står for tur. Det må til det også! Men så fort jeg er ferdig skal jeg avgårde for å gjøre noen ærend og selvfølgelig.. Sikre at mandagsøkten går i boks! I dag kjenner jeg at jeg gleder meg litt ekstra. Håper dere får en sprek start på uken deres! Klem fra Billy og meg ♥

Previous Post
Next Post

49 thoughts on “Monday office

 • Det så jo urolig koselig ut, da! En fin start på mandagen og uken! 🙂

 • Drømmekontor! Og den lampen, den er så utrolig kul!
  Ha en super mandag!

 • Hanne

  Hvilken str har du i buksen? 🙂

 • Cecilie

  Hei, kan du sende linken på de bildene du har på kontoret ditt? De bildene du har rammet inn? 😀

 • Anna

  Hvor er den svarte pelsjakken fra? den som henger på speilet? såå fin!

 • Hei fine du, husker du hvor den fine jakken er fra som henger bak i bildene dine? 😀

 • Linnéa patricia

  Heisann! 🙂
  Kunne du begynt å skirve hvor klærne dine er fra? Vet du er veldig flink til det på outfit bilder, men du har så utrolig fine klær når du bare sitter hjemme også <3

  Også lurte jeg på hvor cariganen og buksa var fra? 🙂

  Håper ikke dette ble for mye å spørre om 🙂
  Ha en super dag videre!
  Klem Linnéa Patricia

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Cardigan fra Acne og bukse fra Ganni 🙂

 • Victoria

  Hei fine deg, lurer på hvilken størrelse du har i Pello Bello jakken din og om det er den korte eller lange versjonen? 😀 Klem

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Jeg har den i medium / short 🙂 Klem

 • Å dette var lyst og fint. Håper du får en flott dag

 • Marlene

  Hei, jeg søkte litt rundt for å prøve å finne ut om størrelser på levis 501 shortser, og kom innpå et innlegg der du hadde skrevet at du hadde en levis shorts 🙂 Lurer på hvilken størrelse W du har de i?
  Ha en fin dag videre 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Jeg husker rett og slett ikke. De varierer noe enormt i størrelsen, hadde mange forskjellige. Fant aldri den perfekte 🙁

 • Så fin arbeidsplass du har. Jeg har klart å rydde hele huset nå. Desverre var det mange ting som ble stuet inn på kontoret som egentlig skal sorteres og opp på loftet. Så mitt arbeidsrom er ikke spesielt motiverende akkurat nå. Men det kommer vel med tid og stunder det også 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Deilig å rydde og organisere er det uansett 😀 Ha en fin mandagskveld, Maria <3

 • Høres fantastisk ut! Jeg har allerede fått fullført en 400 m lang svømme økt, jeg tar litt hver dag 🙂 Det er vanvittig deilig å starte dagen på den måten. Ønsker deg og billy en fantastisk dag , klem!
  -Anna Tejera

  • Eirin Kristiansen

   Det høres helt herlig ut 🙂 Ah, fikk lyst til å svømme selv jeg nå! Ha en fin kveld, Anna Tejera!

 • Det må bli mange kosepauser med en slik søt hund som Billy er! Jeg er imponert over hvor organisert du er. Det ser ut som du har alt på stell hjemme 🙂

 • Ha en super fin dag! 🙂

 • Så koselig! ha en fin mandag 🙂

 • Så herlig Eirin! Da har vi brukt morgenen til det samme, mye små jobbing for min del også, før jeg skal sette snuten mot universitetet litt senere. Håper du får en kjempefin mandag! 😀

 • karoline

  fiine hjemmekontoret <3 du må forresten fortelle oss om LA turen snart 😀 skikkelig nyskjerrig jeg! Ha en fin uke

 • Ida

  Hei, utrolig fint! Jeg ser du har fått deg en ny liten skatt bak på hyllen der (3.1 phillip lim), kunne du skrevet et innlegg om den eller bedre bilder? Vuderer selv å kjøpe en:)

  • Eirin Kristiansen

   Hehe, du har et godt øye. Det kan jeg 🙂

 • Anne

  Hei skjønne Eirin! For et koselig hjemmekontor, og ikke minst skjønn hund. Lurte på om å poste et innlegg om bilen din, hadde vært noe som interessere deg? Hadde vært veldig gøy og lærerikt, for oss som vurderer nyinnkjøp av bil. Også skrive om MacBooken din, hva du syntes om den litt kort og enkelt? Du må ellers ha en flott start på uken! Klem <3

 • bell

  Nå teller jeg ned dager til vi skal passe en liten tass på størrelse med billy 😀 blir hundepasser 15 dager fra slutten av mars, og jeg gleder meg såååå mye!! 🙂 blir en herlig tid! også håper jeg at jeg selv blir hundeeier til høsten……sukk <3 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Åh, gled deg! 🙂 Da får du litt følelsen på hvordan det er å ha hund. Men må innrømme at det å passe andre sin hund skremte meg litt, men så fort jeg fikk min egen og “formet” personligheten hans til meg og min livsstil var det bare en drøm. Rett og slett det beste valget jeg noen gang har gjort 😀

 • Sara

  Kan du ha et innlegg om favorittskoene dine? 🙂

 • Selma

  Heisann Eirìn!
  Leiligheten din ser jo bare helt smashing ut!:)
  Lurte bare på en ting; hvor er den dødskule lampen i fra, som står på pulten din?:)

  Klem

  • Eirin Kristiansen

   Tusen takk for det, Selma! Den er fra Åhlens 🙂 Klem

 • Rebecca

  Så deilig!! Jeg skal kjøpe meg nye lesebriller nå snart, og synes dine er så utrolig fine! prøvde å finne de på nettsiden til brilleland, men fant ingen i merket marc by marc jacobs der.. lurte på om du vet hva modellen heter? og hvor mye betalte du for de? 🙂

 • Helene

  Hei! Leser bloggen din regelmessig, og er veldig fornøyd med både innhold og bilder 🙂
  Men det er en ting jeg lurer på. Hva er det egentlig du driver med om dagene? Har du jobb, eller går du på skole/privatist eller lignende? Det virker som om du har svært mye tid til å gjøre det du liker (trene, møte venner, stelle hjemme). Kanskje du har nevnt det på bloggen, men jeg har ikke fått det med meg.

  Håper for svar, fordi jeg er ganske nyskjerrig på hvordan du får tid til alt dette dersom du både jobber og gjør lekser 🙂
  Hilsen meg

 • Anette

  Hei Eirin 🙂 Håper du har en kjempe fin kveld! Kan du fortelle meg hvor du har kjøpt stolen du sitter i? Har sååå lyst på 🙂

 • Sophie

  Hei søte du! 🙂
  Jeg har et spørsmål angående lesebrillene dine! Jeg er student og ser mye på datamaskin/bøker, opplever ofte å bli sliten i øyenene, men ser alt tydelig likevel. Tok du en synstest før du kjøpe brillene dine? for å finne ut hvilken styrke du måtte ha?
  Jeg har prøvd lestebriller med den minste styrke (1+), og så ting tydeligere. Er det denne styrken du har?
  Klem fra fast leser <3

  • Eirin Kristiansen

   Hei Sophie! Jeg bestilte en synstest hos Brilleland for å finne ut om jeg i det hele tatt trengte briller. Men i og med at jeg sitter så mye bak data hele dagen fikk jeg anbefalt databriller / lesebriller. Jeg endte opp med +0,50 på det ene øyet og +0,75 på det andre. Klem!

 • Rach

  Hei:) ungkaren ikveld var tøff å se på, enig? Jeg håpet så inderlig han skulle ende opp med Ali, for hun var så nydelig og ærlig og skjønn. Og det var så trist når han ikkr valgte hun, jeg gråt å gråt. Hehe. Huff, hvem håper du han velger nå?:) klemm

  • Eirin Kristiansen

   Det var fryktelig trist. Ble litt våt i øynene kan man si! Herregud 🙁 Dessverre var det en leser som blafret ut i kommentarfeltet om hvem som vant, så jeg er egentlig bitter uansett hva resultatet blir. Haha! Klem

 • Så flott kontor du har 🙂 , hvor er lampen fra 🙂 ?

 • Oda

  Du har det såå fint! Drømmekontor!
  Jeg lurer på hvilken parkett du har, hva heter den + fargenummer?

  • Eirin Kristiansen

   Du det aner jeg ikke, dessverre. Den var her da jeg flyttet inn 🙁

Comments are closed.

Translate