deler av innlegget er sponset

What I'm carrying with me in my bag

· Essentials for everyday use ·

Jeg fikk nylig et spørsmål om ikke jeg kunne gjøre et “hva har jeg med meg i vesken” innlegg igjen. Det begynner jo å bli en stund siden sist, og det er klart innholdet endrer seg fra tid til annen. Likevel er det alltid noen faste innskudd som aldri byttes ut!

What I'm carrying with me in my bag

Mandler · Trenger ikke si så mye om denne tenker jeg. Super snacks på farten!

Hårbørste · Always with me. Jeg har som dere vet en greie for det å børste gjennom håret hele tiden..

My mini planner · Nå skal det sies at jeg er storfan av appen “weekly calendar” og bruker denne hver dag. Likevel liker jeg å ha med meg denne mini-planleggeren for å holde orden på møter, avtaler og gjøremål. Denne lille, søte er kjøpt HER hos Etsy.

Läkerol DentaFresh · En ny favoritt! Da jeg sliter veldig med dårlig emalje er denne tyggepastillen fra Läkerol en helt i hverdagen. Läkerol DentaFresh innholder nemlig hele 50% xylitol! Fun fact: vi har alle et dagsbehov på 5 gram xylitol, og tygger du 8 av denne for dagen (2 etter hvert måltid) dekker du dette behovet. Xylitol forebygger karies, minimerer syreskader og reduserer plakkdannelse. Läkerol DentaFresh kommer i fire ulike smaker (Sweet Mint, Menthol, Strawberry Mint, Apple Mint) og alle er supergode!

What I'm carrying with me in my bag

Lipbalm og håndkrem · To produkter jeg er maks avhengig av i hverdagen.

Mitt fine kamera · Jeg går aldri ut uten kameraet mitt. Det er alltid noen øyeblikk eller detaljer som er verdt å kapre!

Blax hårstrikk · Etter at jeg oppdaget disse kommer jeg aldri til å gå tilbake til vanlige hårstrikk igjen. Jeg liker best de som er blank og gjennomstiktig. Frisyren blir automatisk så mye finere! Og let’s face it, hårstrikk er et must å ha i vesken når man blir lei av å ha håret hengende i ansiktet hele dagen! Hver morgen jeg går ut døren med løst hår kommer jeg alltid hjem igjen med hestehale eller “dott”.

Previous Post
Next Post

34 thoughts on “What I’m carrying with me in my bag

 • Selma

  Kan du starte med litt sånne blogginnlegg som “dagens antrekk”, fortelle om hva slags sminke du bruker osv osv? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Har lyst til å gjøre antrekksinnlegg oftere da jeg har en stor lidenskap for mote, men når jeg bor alene er ikke det så lett. Blir lettere når Jørgen flytter hjem 🙂

 • Virker som supre hårstrikker! 🙂 Har vurdert å kjøpe en type de har hos frisøren og ser ut som de skolissene som var av gummi man kunne kjøpe når vi var små! Hehe

 • Nora

  Hei Eirín!

  Har nettopp bladd meg gjennom hele matkategorien din for å finne inspirasjon til den kommende ukens måltider, og jeg må bare si: Du er så flink! Får jo vann i munnen av all den gode, sunne maten <3

  Ellers har jeg et spørsmål som jeg håper du kanskje kunne svare litt utfyllende på, kanskje i et eget innlegg? I hvert fall, hvordan gjør du det i sosiale sammenhenger hvor det er "forventet" at man skal spise "usunn" mat? Typ jentekvelder, bursdager, lunsjdater med venniner ol. Veldig mye sosialt med venner handler jo ofte om mat, men i det siste har jeg nesten unngått slike sammenhenger fordi jeg vet det involverer mye mat som jeg faktisk ikke har lyst til å putte i kroppen min, men som jeg føler at jeg må, hvis ikke blir det mye spørsmål og kommentarer o.l… Hva gjør du i slike sammenhenger? Hvis du er på f.eks. restaurant til lunsj, hva velger du på menyen? Og på jentekvelder hvor det serveres godteri, pizza o.l. Hva spiser du da? Vet at det er viktig å kose seg, men jeg ønsker ikke å skeie ut hver gang jeg er sosial…

  Håper du har hatt en deilig helg, og er klar for en ny uke! Det er i hvert fall jeg etter en titt innom bloggen din!:-)

  • Eirin Kristiansen

   Hei Nora! Så hyggelig at du liker oppskriftene mine 🙂
   I sosiale sammenhenger spiser jeg som oftest det som blir servert, men med måte. Jeg er ikke sånn supersosial av meg, så at jeg “skeier ut” da skulle i grunn bare mangle. Men på restaurant til lunsj og middag etc. liker jeg å spise relativt sunt. Det er jo så mange gode alternativer 🙂

 • Lisa

  Hei! 🙂
  Kan du lage et innlegg om dine beste sko! Eventuelt i forskjellige kategorier! Trenger lit tips, hehe! Jeg vil ha noen enkle sko, men som ikke er hoggesko! Har sett at du har et par svarte sneakers som er så fine 😀 kanskje du kunne fortalt hvor du har kjøpt de også 🙂 ha en super dag

 • Jeg elsker “what’s in my bag”-innlegg 🙂 Ett spørsmål: Er du fornøyd med Olympus-kameraet ditt?

 • kine

  hvor har du kjøpt det svarte bondet til kameraet? 🙂

 • Sanela

  Hvor er den søte “glasskrukken” som du har mandlene i fra? 🙂

 • ia

  Dagsbehov av xylitol? Har prøvd å finne noen kilder på det, hvor har du det fra?

  • Eirin Kristiansen

   Jeg har fått det informert av Cloetta. Om du ønsker å undersøke nærmere kan du kontakte dem her:
   JKL Group AS, v/MSLGROUP Postboks 114, Skøyen 0212 Oslo 😉

 • Sofie

  Er vesken Balenciaga City? <3

 • For et bra innlegg- elsker slike whats in my bag innlegg 🙂 Vesken din er nydelig! Må nesten kjøpe meg en sånn liten bok å ha i vesken min også, for å holde styr på ting og tang! Ha en strålende mandag! <3

  • Eirin Kristiansen

   Takk Linn-Isabel! Samme til deg 🙂

 • Kristine

  Suupert innlegg! Elsker slike 🙂
  Jeg lurer på en ting, er hårstrikkene fra Blax “vide” nok til å ha rundt håndleddet, eller er de veldig stramme?

  • Eirin Kristiansen

   Rundt håndleddet blir de nok litt for stramme 🙁

 • Hej Eirin. Er så glad for at følge med i din fine blog. Hvor har du remmen til dit kamera fra? 🙂

 • Jenny

  hvor får du kjøpt de strikkene?

 • Silje

  Hei Eirin! Superfint innlegg! Jeg bare lurte på om du kunne skrive et innlegg om kameraet ditt? Jeg skal nemlig på utveksling til høsten og har lenge vurdert å kjøpe et av olympus sine pen kameraer, men er veldig usikker. Så et innlegg hadde kommet til stor hjelp!
  Tusen takk på forhånd!

 • Hei!!
  Åh, eg elsker bildene, alltid så fine og inspirerende!! Den veska er bare så lekker! <3

  Eg lurte på kva redigeringsprogram du bruker når du skriver på bilda? Er det photoshop eller ein app? Syns det var så kult 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Tusen takk, Regine!! Jeg skriver inn tekst i Picmonkey 🙂 Klem

 • Mathilde

  Hei!

  Lurte på hva kameraet ditt heter? Jeg liekr godt å ta bilder, men trenger et som ikke tar så mye plass..
  Du har en SUPER blogg! 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei Mathilde! Tusen takk! Kameraet mitt heter Olympus PEN E-Pl7. Klem 🙂

 • Silje

  Kjempefint innlegg! Alltid høydepunkt å lese bloggen din på morgningen!
  Hva heter lipbalmen du bruker fra Chanel? Finner den ingen steder på nettet! 🙁

  • Eirin Kristiansen

   Takk! Hydra Beauty Lip Balm heter den 🙂

Comments are closed.

Translate