Det å finne rom til litt alentid i hverdagen kan være svært berikende. Det gir meg tid til å reflektere, ta et pust i bakken, samle tankene og tilegne energi. Det er riktig så fint! Om plutselig planene en lørdagskveld skulle gå i vasken faller jeg ikke i kjelleren for den grunn. Jeg ser på det som en mulighet til å bare være meg og kose meg i eget selskap! I dag har jeg lyst til å dele litt inspirasjon til hva man kan finne på. Det er alt annet enn «kjedelig». Det blir hva du gjør det til, og jeg synes du skal gjøre alenetiden til den beste!

· 14 things to do ·

Hvordan kose seg i eget selskap

The 6 first

· Gi gardeorben en detox og lag din egen nettbutikk gratis hos Ticatil ·
· Rydd og organiser i skuffer og skap. Det føles overraskende deilig etterpå! ·
· Synk ned i sofaen med en god bok og glem din egen hverdag for et lite øyeblikk ·
· Lytt til musikk og oppdater spillelistene dine. Det er faktisk veldig inspirerende! ·
· Bak noe skikkelig godt og kos deg med resultatet med god samvittighet. Mmm.. ·
· Gi Instagram en detox! Følg kun profiler som får feeden til å ose av inspirasjon ·

Hvordan kose seg i eget selskap

Oh wait there’s 3 more

· Sett på en skikkelig girly, feelgood film. Det er gøyere enn du tror, selv i eget selskap! Ikke glem popcorn ·
· Finn frem en vaskebøtte og gode salter. Skjem føttene bort med et varmt og deilig fotbad! Det er noe av det beste jeg vet etter lange dager på farten i dårlige sko. Føler meg nesten som et nytt menneske etterpå. Fyll bøtten med varmt vann og len deg tilbake! ·
· Tren! Enten en lengre tur med hunden i frisk natur, eller prøv ut yoga på hjemme på stuegulvet ·

Hvordan kose seg i eget selskap

.. The last 5

· Sett opp et nytt treningsprogram og gi treningsgarderoben en real shining’s ·
· Ta en telefon og slå av en prat med en som gjerne ikke hadde forventet det. Det gleder mer enn du aner! ·
· Ha en skikkelig spa-kveld hvor du skjemmer deg selv bort med et deilig bad, skrubb, fuktighetsgivende kremer, ansiktsmaske, hårmaske, nylakkerte negler.. You name it! Alt som får deg til å føle deg vel. Ikke glem å ta vare på deg selv i hverdagen! ·
· Søk rundt på nett etter nye og inspirerende blogger som du kan følge. Jeg går ofte inn på Bloglovin og søker gjennom de ulike kategoriene. Plutselig dukker det opp en skatt eller to av en blogg! Et friskt pust i hverdagen med nytt lesestoff.. ·
· Dette gjør jeg mye av om dagen for inspirasjon til den nye leiligheten.. Gå inn på Weheartit eller Tumblr og søk etter inspirasjon på interiørfronten! Der kan man plukke opp mange gode ideer og triks. Fint å drømme seg litt bort i ny og ne! ·

Hvordan kose seg i eget selskap

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Hvordan kose seg i eget selskap

 • Renate
  Elsker slike innlegg! 🙂

 • Mange gode tips, som jeg til vanlig egentlig gjør ganske flittig 🙂 Elsker virkelig alenetid! Setter stor pris på det, og koser meg med det 🙂

 • Maria
  Hei Eirin 🙂 Lurte på om du hadde noen tips på sko med bra demping. Trenger virkelig det men har ikke peiling på sånne sko. Jeg var å kikket etter det i går men han gutten i butikken var jo enda mer på jorde enn meg så da tenkte jeg å høre med deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! Jeg personlig er veldig glad i mye demping, spesielt på trening. Var det det du tenkte på? Nike Air Max modellen fra 2013 er favorittskoen min 🙂 Klem

   • Maria
    Tusen takk 🙂 tenkte på sko til både trening og til hverdag. Men disse burde vel funke bra til begge? 🙂

 • Gina
  Takk for gode tips!

 • Elise
  Utrolig gøy med slike innlegg!! Tusen takk for gode tips, vet allerede hva jeg skal gjøre i dag:)

 • Så utrolig fint skrevet. Jeg trives godt i mitt eget selskap, jeg kan fort bli forvirret hvis jeg skal være med noen og det skal skje noe hele tiden. Jeg liker godt å strikke eller male når jeg er aleine, eller å bare sitte i mørket med musikk og stearinlys.
  Håper du får en fin søndag

 • Kjersti
  Mange gode tips her, syns alenetid er gull verdt! Selv om det er koselig å ha samboer er det SÅ deilig å ha noen timer alene i leiligheten av og til. Må bare si at bloggingen din bare blir bedre og bedre, syns jeg 🙂 Skjønner godt at du vil holde livet ditt privat, syns det er deilig med en blogg som er proppfull av inspirasjon og feel-good, og vi får jo som regel litt innblikk i livet ditt også! Syns du er veldig flink, stå på! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Denne trengte jeg. TUSEN TAKK 🙂 Du er så god, Kjersti! Klem <3

 • For en fryd å lese slike innlegg! Du er bare vanvittig flink! Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap og gjør mange av punktene du nevner regelmessig. Jeg mener alenetid gjør godt for sjelen 🙂

 • Jannicke
  Helt nydelig hund du har <3 hvilken rase er han? Klem

 • Julie
  Hei Eirin! Jeg laget meg nettopp en bruker på Tictail. Utrolig genialt egentlig. Men jeg har et lite (STORT hihi) problem. Jeg skjønner ikke helt hva jeg skal gjøre med «tax» greiene der, og «shipping». Jeg vil liksom slippe å betale for noen av delene. Jeg vil helst at den som bestiller betaler både toll og frakt:) Syntes liksom siden var litt forvirrende om du skjønner. Klem Julie<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg elsker Tictail 🙂 Toll trenger du ikke ha om du skal sene i Norge. Frakt markerer du med den prisen du synes er passe. Jeg hadde 100,- på den. Da betaler kjøper for frakt 🙂

 • Mari
  Alenetid er noe av det beste som finnes, desverre er det litt skam i dagens samfunn og synes nettopp det…

 • Så mange fine tips! 🙂 Er ikke alltid like lett å finne på noe å gjøre når man er alene 🙂

 • Såå fine tips! Fotbad coming up i nærmeste fremtid! År og daaag siden jeg har gjort det..

 • Hilde
  åh, dette innlegget inspirerte meg

 • Linn
  Hei!

  Jeg har nå laget meg en Tictail etter jeg leste dette innlegget. Stor inspo denne bloggen din!
  Men jeg lurer på en ting; hvordan får folk vite om Tictailen min? Er det som på http://www.finn.no, http://www.ebay.com, etc.?

  xxo

  • Eirin Kristiansen
   Hei Linn! Du må nesten bare reklamere for den i dine sosiale medier. Del på facebook, med venner, på insta.. 🙂 Klem

Comments are closed.