Hei lørdag! Velkommen skal du være! Ingenting er som å ligge i sengen og vite at du ikke har noen spesifikke planer på agendaen som krever at du må komme deg opp. Det eneste som motiverte meg i morges var en bedre helgefrokost! Sjokodrikk, egg & bacon ♥

Oh how I love thee saturday morning

Skiver med egg og bacon er latterlig enkelt og godt. Det er ikke ordentlig helg uten! Jeg kjøper mye av «havrebrødet» fra Rema1000 om dagen. Det er knallgodt, saftig, og slår til med 4/4 på grovehetsskalaen med ingredisenser som om jeg skulle bakt det selv!

Oh how I love thee saturday morning

Sjokolademelk i glasset hører også med til helgefrokosten spør du meg. Denne fra Oatly er ikke basert på melk, men økologisk havre. Den er tilsatt få ingredienser, og kun søtet med agavesirup! Du kan nesten smake sunnheten.. Me likey!

Oh how I love thee saturday morning

Sjokodrikken kan kjøpes hos vanlig dagligvareforretning.. Om litt skal jeg smøre ansiktet inn i solfaktor og finne frem turklær. Å ikke dra seg opp på fjellet i et så nydelig vær som dette skulle nesten vært ulovlig! Jeg bestilte forresten hjem en ny pulsklokke i morges da jeg begynner å bli rimelig lei Nike+ klokken som jeg har hatt i noen år. Den skulle jeg gjerne hatt på armen, men jeg får smøre meg med tålmodighet.. Gleder meg noe enormt til å teste den ut! Det er SÅ motiverende. Ha en nydelig lørdag i fineværet ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Oh how I love thee saturday morning

 • Det beste med lørdager (spesielt fri lørdagene mine) er frokosten ja! 🙂 hehe

 • Bet
  Hei Eirin!

  Du er skjønn og nydelig!
  Jeg liker bloggen din godt og er fast leser, men synes den begynner å bli litt kjedelig.
  Kan du ikke ta med kameraet på fjellturen og jentekvelden og blogge om det? I stedet for å bare vise bilder fra frokosten, treningstøy, og leiligheten.
  Bare et lite tips for å gjøre bloggen litt mer interessant.
  Stå på videre 🙂

 • Emilie
  Hei! Først og fremst må jeg bare si at du er helt nydelig og ekstremt inspirerende. Jeg lurer veldig på hvordan en pulsklokke egentlig fungerer? Jeg fikk en til jul i fjord, men vet ikke helt hvordan jeg bruker den… Kunne du skrevet et innlegg om det? Ha en fin dag 🙂

 • Herlige lørdagsmorgener. Det er ingenting bedre 🙂
  Ha en fin helg 🙂

 • Hannah
  Åh, for en herlig lørdag, kos deg masse!
  Jeg er veldig glad i å bruke min pulsklokke, men jeg lurer på hva du egentlig følger med på og hva du ønsker å oppnå ved bruk av pulsklokka. Fører du det opp eller no? Kunne du ha skrevete ett innleg om ditt bruk av pulsklokke? Han en fortasatt fin helg <3 !

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hannah! Jeg liker å bruke pulsklokke for å ha kontroll på tidligere økter, rekorder.. Ikke minst pulsen min. Når jeg for eksempel løper 4×4 intervaller skal pulsen ligge på et viss nivå på maks (feks. 85-95%), og da er det veldig fint å ha et klart svar på klokken slik at jeg vet hvordan jeg ligger an for å få mest mulig ut av intervalløkten. Klem <3

 • Nora
  Hvilken pulsklokke har du kjøpt?

 • ser gott ut!

 • Anette
  Hei 🙂
  Lurer på hvilken pulsklokke du har valgt. Er på jakt etter en selv, men er så mange å velge mellom 🙂 Takk for svar!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg endte på Suunto Ambit3 Sport. Denne vant best i test både i 2013 og 2014 🙂

 • Andrea
  Så bra at du bruker vegansk melk <3

 • Madeleine
  Spreking! Ble det Ulriken eller Fløien? 🙂

Comments are closed.