Milkshake må være noe som faller i smak hos de aller fleste, og denne oppskriften (håper og tror jeg) vil være intet unntak. Jeg tok meg selv i å lage “mmm” lyden litt for mange ganger da jeg sippet av den for første gang, og det er klart dere skal få oppskriften!

Almond cacao kind of milkshake

We got a winner

1 frossen banan · 1 ss kakaopulver · 1-2 ss mandler · 1 ss havregryn · 1 stor klype salt · vaniljeessens · mandelmelk

Her er oppskriften jeg brukte, men den kan selvfølgelig endres. Du kan for eksempel tilsette 1 ss mandelsmør, bruke annen melk, erstatte kakaopulver med jordbær- eller vaniljeproteinpulver.. Kun fantastien og dine smaksløker setter grenser! Jeg skrev en stor klype salt fordi jeg personlig elsker kombinasjonen av søtt og salt. Det er så godt! Smak deg frem med ingrediensene.

Almond cacao kind of milkshake

Denne er min favoritt både etter trening når jeg trenger påfyll av energi, eller til kveldskosen når jeg får lyst på noe ekstra godt. Denne smaker ikke akkurat sunt selv om den er det! But that’s a good thing, right? Håper dere prøver og liker den ♥

31 Responses to Almond cacao kind of milkshake

 1. Måtte prøve denne umiddelbart! Men min ble veldig kornete…. Er det blenderen min kanskje som ikke knuste de nok?

  • Min ble ikke kornete i det hele tatt. Da er det nok blenderen.. Kanskje du skal prøve å male havregrynen og mandlene først neste gang? Jeg hakket mandlene mine lett, ellers ingenting annet 🙂

 2. Hva slags mandelmelk bruker du, Eirin? 🙂 Er helt blank på dette feltet, har lett febrilsk i butikken idag, men etter 20 runder rundt samme hylle, og studert dem i sikkert 5 min hver gang syntes jeg det ble litt flaut, så jeg bare tok med meg en, vet ikke om det er mandelmelk engang, haha!! Det var ihvertfall soyamelk (tror jeg?), aner ikke om det er det samme.. som sagt, har virkelig ikke peiling!
  Ha en fin uke! 🙂

  • Haha! Så morsom du er, spesielt siden jeg kjenner meg igjen 🙂 Jeg bruker den fra GoGreen, men må innrømme at jeg savner BlueDiamond mandelmelken fra NY noe helt enormt!

 3. Så utrolig godt! Har selv min egen favoritt etter trening som består av styrk kakao, frossen banan, litt kakaopulver og proteinpulver 😀

 4. God kveld 🙂 Jeg har et bestemmelses poblem…Jeg har hvitt spisebord, hvitt sofabord, cremehvit sofa, mye bilderammer rundt om i stuen som er svarte og flere kobberlamper. Jeg skal kjøpe nye spisestuestoler. Enten hvite eller svarte med stålben. Er SÅ usikker på hvite eller svarte, klarer ikke så bestemme meg. Synes egentlig at hite er finest, men det blir kanskje mye hvitt..Tips? 🙂

  • Veldig vanskelig å si uten og se hvordan du har det “live” om du skjønner. Jeg aner ikke! Synes svart er så fint om dagen jeg da, og kult at ikke alt er hvitt. Dessuten er det jo veldig fint mot kobber. Håper du lander på en beslutning som du blir fornøyd med 🙂

 5. Dette så fantastisk ut. Jeg er alt for dårlig å få i meg variert mat, spesielt nøtter så det er greit å få det i seg flytende

 6. Åh, det så digg ut! Mulig du har skrevet det før, men hvor i Bergen får du i mandelmelk? 🙂

  • På de fleste dagligvarer 🙂 Står ikke kaldt. Finner det der med allergiprodukter etc.

 7. du lager jo nesten alt med mandler 🙁 ikke fordelaktig å være allergisk mot nøtter da… puuuh..
  har du kanskje noen gode oppskrifter på for eksempel kjeks eller shake uten nøtter ? 🙂 uansett er du veldig flink på kjøkkenet hvertfall hahah

  • Jeg synes den er kjempe god med enten vanlig melk, soyamelk og mandelmelk, i tillegg til at mandler ikke er noe must for meg! Prøv deg frem med å erstatte mandlene med noe annet eller kutt dem ut 🙂

 8. Åååå nam! Må testes ut 🙂 Tror du man kan bruke bakekakao? Hadde en fancy og sunn fra Iherb, men den er tom nå:/

 9. Prøvde denne nettopp, og likte den kjempegodt! Veldig god kombinasjon med banan og mandler synes jeg. Bytta riktignok kakaopulver ut med oboy, men funka fjell det og! Takk for at du deler sånne tips med oss!

Follow @ Instagram