fbpx

Things to do on a monday

treningstips til nyåretg

Goood mandags morgen! I dag startet jeg dagen med å oppdatere meg litt på MacBooken med dagens første (gigantiske, trengs i dag) kaffekopp i hånden, og mens jeg lot meg inspirere av fine bilder på både tumblr og weheartit tenkte jeg at jeg gjerne ville spre den inspirasjonen videre til dere også! Jeg lagde en aldri så liten kollasj, med typiske hverdagsting og sunne vaner man kan ta med seg inn i den nye uken. En god mandag, bringer (som oftest) med seg en god uke! Ha en nydelig dag, la oss gi ALT vi kan ♥

29 Responses to Things to do on a monday

 1. Hva heter du på tumblr? Elsker weheartit, så mye inspirasjon på et sted 😀

  Ha en god mandag og en super uke hva enn den måtte bringe!

 2. Hvilket program bruker du for å redigere bildene dine? De er så kule 😀 Ha en fin dag!

 3. Så flott med litt inspirasjon Eirin! Du er et stort forbilde for meg, og for mange andre. du inspirerer meg hver dag med din fantastiske blogg! ha en fin mandag 🙂

  • Jeg følger mange forskjellige brukere, så kommer de opp i “following feeden” min 🙂

 4. Så fine bilder – en god start på uken er så deilig, og viktig! Å klikke meg inn her har blitt noe av det første jeg gjør om dagene, for det er så kjekt å våkne opp til inspirasjon og fin tekst og bilder 🙂 Ha en fin uke!

 5. Hva er din beste oppskrift på sunn kakao? 🙂 Har du noen gang prøvd å bare varme proteinshake i sjokolade – hvordan smaker isåfall det? Takk for svar!

  • Hei! En vanlig proteinshake med 1-2 scoops sjokoladeprotein, 1 ss kakao og 1 ss sukrin er knallgodt varmt 🙂

 6. God Mandag 😀 Har du prøvd avokado med bare soyasaus på? Jeg tror faktisk at det kan være en mulig konkurrent til avokado med salt of pepper! Supergodt!

 7. Det er lenge siden du har hatt et innlegg om dine favoritting, jeg likte de innleggene. kan du ikke begynne med de igjen?

 8. Ååå, så fin kollasj! Jeg ble skikkelig inspirert til at denne dagen må bli bra, uansett hvor mye influensa jeg har i kroppen, haha! Og så måtte rett på butikken å handle inn avokado, haha! Det er jo så godt 🙂 Ha en strålende dag videre!

 9. Hei! Jeg liker både bloggen din og stilen din veldig godt og prøver meg derfor på ett lite spørsmål til deg. Har du noen tips til kule/pene sko for å gå på byen i? Jeg er ei ganske lang jente (1,74) og trenger ett par sko uten alt for mye heler (føler meg ofte veldig høy) og som også kanskje gjør beina en smule smalere også? Selv har jeg ikke peiling på slikt og tar mer enn gjerne i mot ett tips eller to om dette hvis du har noen gods råd og tid 🙂

  • Hei Sara! Jeg er heller ikke noe fan av høye hæler på byen, og går derfor som oftest i svarte støvletter (croco modellen fra Camilla Pihl er favoritten).. Har dessverre ikke så gode tips her 🙁

 10. Hei! Kunne du ha lagt ut dine stylingprodukter? Og hvordan du styler håret nå som det er kortere?:)

 11. Hei Eirin! Vil bare si at du virker så super, og bloggen din gleder virkelig opp hverdagen min!
  Jeg lurte bare på om du kan legge ut link til eller noe sånt av bakgrunnene dine på pcen? Du har gjort det noen ganger før og de har jeg likt veldig godt, og da har jeg også fått byttet og oppdatert den innimellom 🙂

 12. Hei! Jeg har vært på jakt etter den perfekte hvite skjorten lenge (og t-skjorten for den saks skyld og)! Har du noen tips? Og også en mellomblå jeans med hull på knærne som ikke er mørk, men heller ikke lyyys, om du skjønner – umulig å finne! Noe ala som på bildet over!
  Takk for masse fin inspirasjon i hverdagen!
  Klem 🙂

 13. så herlig, desverre har jeg ikke tid til noen av delene på morningen ettersom jeg må dra på trening litt over 7 hver dag, og selv om jeg virkelig skulle ønske jeg klarte å stå opp 5 for å ha en rolig morningen, så er ikke det alltid like lett 🙁

  • Det å legge seg en time tidligere for og stå opp en time tidligere er gull verdt for en myk start på dagen.. Men ikke alltid så lett, haha 🙂

Follow @ Instagram