How to build the perfect wardrobe

Learn a trick or two

Jeg snublet over denne artikkelen forleden, og fant alt ved den meget inspirerende. » Aim to curate a wardrobe full of garments that you love, that inspire you and that make you feel excited about getting dressed each morning. Every single thing in your wardrobe should express your personal style perfectly, so set your standards high: Good enough’s and ‘ok’s should not make the cut.»

How to build the perfect wardrobe

Less is more

Når det kommer til garderoben synes jeg definitivt at less is more. Invester i tidløse plagg av gode kvaliteter, og inngå en avtale med deg selv om at hver gang et nytt plagg skal inn, går et annet ut! Da blir man automatisk mer varsom, til og med muligens pittelitt mer økonomisk da man må tenke seg om en ekstra gang før man gjør et kjøp. En strategi jeg har adoptert og trives godt med!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “How to build the perfect wardrobe

 • For noen gode tips! Jeg kan ikke si jeg har den helt perfekte garderoben enda, men denne listen skal jeg ha i bakhodet når garderoben får en detox før jeg flytter i mai 🙂

 • Super tips! 🙂 Denne må jeg lagre.

 • Juliane
  Hei Eirin.
  Du ser alltid like fantastisk ut, og er en stor inspirasjon for meg.
  Har startet å følge deg på snapchat nå, og synes det er supert å få sett litt mer enn det vi ser på bloggen 🙂
  Ble litt småforelsket i antrekket du hadde på i går, så lurer på hvor den lange toppen/kjolen vi så du hadde på inne i prøverommet på hm er fra? Så veldig fin ut!! Håper også på enda fler outfit inlegg fremover 🙂 🙂
  Stor klem fra meg

  • Eirin Kristiansen
   Hei Juliane! Så gøy å høre! 🙂 Kjolen du så var fra H&M Basic. Stor klem tilbake!

 • Elena
  Hei Eirin!
  Jeg lurer på om du muligens kunne laget et innlegg om når du var i New York, eller kanskje du allerede har gjort det, jeg finner det ihvertfall ikke. Jeg skal muligens reise selv for å studere Fashion Management and Entrepreneurship og søker etter så mye informasjon som mulig, haha!
  Slik jeg har forstått det så har de leiligheter der som du bor i under oppholdet som går under studieavgiften, var det slik du bodde, eller? Og hvordan var det med kostnader og slik, ble det dyrt, hadde du spart opp lenge, fikk du mye dekket og lignende?
  Hadde vært utrolig greit å fått høre litt mer, for er ektremt gira på å reise selv.

  Vil også bare hilse og si at bloggen din er helt fantasisk, og du motiverer selv på de gråeste dager med din utsråling og positive innstilling, stå på!

 • S
  Heisann! Jeg tenkte bare å spørre deg noe om New York- da du var på Top of the Rock, var det da sånne glassvegger på utsikten? For det ser liksom ikke sånn ut på de bildene hvor håret ditt blåser, og jeg lurer på hvor du isåfall stod da! Vil gjerne se utsikten uten sånne glassvegger, nemlig:-)
  http://eirinkristiansen.blogg.no/1380433529_at_the_top_of_the_roc.html

 • Marita
  Å den var nydelig !
  Hvilken størrelse har du og hvordan er den i størrelsen?:-)

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Jeg har den i 34 🙂 Stor i størrelsen!

 • Herlig!! 😀

 • Jeg har også begynt med denne strategien! Men ikke like flink til å kaste klær som jeg burde være 😛

Comments are closed.