The classic (messy) bun

Baby you’re so classic’

Det første jeg gjør om morgenen er å sette håret opp i en dott midt oppå toppen. Først da kan dagen starte, Nespresso maskinen skrus på, og ansiktet skylles i kaldt vann etterfulgt av en fuktighetsgivende dagkrem. Deilige morgenrutiner!

The classic (messy) bun

The classic (messy) bunMens vi snakker om hår. Jeg har lenge vurdert å klippe meg kortere, til skuldrene. Hva synes dere?

The classic (messy) bun
Bilde lånt fra Google


Previous Post
Next Post

49 thoughts on “The classic (messy) bun

 • Stine
  Go for it! Skulderlangt hår er ikke krisekort og det vokser fort ut igjen. Dessuten er det vårlig og kult! Skal selv til frisøren i morgen og bli vårfin 🙂

 • Maria
  Tror det hadde vært veldig fint 🙂 Gøy med litt forandringer! Det vokser fort ut igjen uansett, så om du blir litt misfornøyd og angrer litt – så går det heelt fint. Ikke verdens undergang!

 • Andrea
  Synes håret ditt er så fint slik det er nå!

 • Victoria
  Har leeeenge vurdert det jeg også!! Håret ditt er nydelig, men du kommer til å se FANTASTISK ut med kort hår!!;-)

 • Monica
  Heei Eirin.
  Jeg synest du ikke burde klippe dei så kort som du vurderer, du vil helt sikkert passe inn i det, men jeg synest du er heilt perfekt med det høret du har nå.

 • Sara
  Jeg synes du burde klippe det sånn, ja! Var kjempe fint 😀 By the way, digger deg, og du er så fin <3

 • Sandra
  Det er alltid gøy med forandringer! Tror du hadde kledd det. Om du ikke liker det nye håret, så før du vet ordet av det, så har det vokst ut

 • Kristine
  Go for it! Alt kler den smukke 😉

 • Ingrid
  Tror du hadde kledd det! JEg klippet meg nettopp fra hår forbi navelen (!) til skuldrene, og ELSKER DET!

 • Sigrid
  Ja, det syns jeg! Tror en litt mer fresh, moderne hårsveis som den på bildet ville passet perfekt til stilen din ellers 🙂 Tror også kanskje du kan se litt eldre ut, altså ikke gammel haha, men litt mer voksen (noen som i mine øyne er utelukkende positivt).

 • Ja gjør det!! jeg gjorde det selv, og fikk masse komplimenter og er kjempefornøyd 😀

 • Anette
  Jaa! Du hadde virkelig kledd det! Go for it 🙂

 • Ann
  Som en annen over her sa; alt kler den smukke! 🙂
  Jeg lurte på en ting…! Du nevnte en gang at du kunne sitte lenge på instagram for inspirasjon, så jeg lurte på om du kunne delt noen av disse brukerne med oss? Har ikke funnet så spesielt mange inspirerende brukerkontoer, så kunne gjerne trengt litt mer inspo i feeden min! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ann! Gå inn på de jeg følger. Der finner du ALLE som inspirerer meg 😀 Ha en fin dag!

 • Laura
  Jeg klippet mit hår i denne længde i starten af februar, og jeg ELSKER det! ♥ Go for it…

 • Sofia
  Jaa jeg syns du burde gjøre det! Du hadde kledd det 🙂

 • Ingrid
  Hei! Klippet meg kort for en tid tilbake, og trust me, det vil vokse såå fort ut igjen! Så dont worry hvis du isåfall gjør det og ikke liker det 😀 det er jo skikkelig trendy med kort hår nå også…. Føler alle klipper seg jeg!! Klem og god helg!

 • Henriette
  Jaa! Det hadde du kledd så sinnsykt bra! Husker når jeg klipte meg så kort, det var så utrolig deilig å bare ha litt mindre å føne på og rette på. I tillegg så ser det utrolig bra ut 😀

 • Linda
  Jeg klippet meg også fra laaaaangt til skulderkort. Har ikke angret en eneste dag, det er bare deilig!! Do it do it 🙂

 • Ingrid
  Jeg tror du vil angre hvis du ikke gjør det. Bedre å angre på noe man prøvde, enn noe man aldri turte å prøve! Når det er sagt tror jeg du vil kle det utrolig godt. Fresht, vårlig og fint! Gøy med forandringer, også tar det ikke såå lang tid før det vokser ut igjen. Har selv klippet meg skulderkort flere ganger, og har vært superfornøyd. Håper du finner ut av det 🙂

 • Åh, do it! Jeg klippet av meg «alt» håret (det var ganske langt) rett før jul, og jeg har ikke angret et sekund! Det ER så befriende.. Og hår vokser ut igjen, så det er null stress 😉

 • do it !! Jeg gjorde det i desember og synes det er utrolig digg og fresht!

 • Kine
  Du hadde uten tvil kledd det, men du har jo så fint hår! Når jeg klipte meg kort trivdes jeg veldig godt en stund, men jeg savnet det lange håret mitt, så jeg hadde tenkt på det en stund først 🙂

 • Det tror jeg du hadde kledd skikkelig godt! Jeg bare lurer på hvordan du fikk instagram bildene dine på siden om du skjønner hva jeg mener? 🙂 Ønsker deg en strålende helg!

 • Sigrid
  KORT!! Det er såå fint, og man ser så mye mer voksen ut med det, og det går an å style mye kulere. Alt er bedre med kort hår!

 • Vilde
  Ja du burde virkelig gjøre det! Jeg gjorde det for ikke så lenge siden og har ikke angret et sekund! Vil faktisk bare klippe det kortere, jeg hehe..

 • Nora
  Har vurdert det samme selv, haha. Det er jo så mange som er fine med det 🙂 Tror det hadde kledd deg supergodt!

 • Har så lyst å klippe meg så kort lenge! Men tørr ikke:) Klipte av halve håret mitt i sommer (men da var det laaaaaangt) og angret ikke et sekund. Men da hadde jeg fortsatt litt lengde.

 • Å sette håret opp slik er også noe jeg gjør hver morgen, det er jo rett og slett umulig å gjøre noe med håret dinglende ned i fjeset… Likte veldig godt den step-to-step’en, den virker super de gangene jeg vil ha en slik bun som skal se fin ut, hehe 🙂 Jeg har også lenge vurdert å klippe det kort – om ikke enda kortere enn på bildet – men nå er mitt liksom så langt at jeg må se hvor mye lenger det kan bli, haha! Kanskje kort til sommeren er en ide? Jeg tror virkelig du kommer til å kle slik lengde, så jeg sier bare go for it! Gøy med forandring 🙂 Ha en fantastisk helg, skjønne deg 🙂

 • vurderer det selv! synes den lengden er såå fin <3

 • Victoria
  Tror du hadde passet kortere hår godt! Pluss, forandring fryder, right? Gooood helg Eirin <3

 • Lena
  Synes du skal gjøre det:)
  Jeg har akkurat gjort det selv og hadde ca 10 cm lengre hår enn deg. Angrer ikke et sekund:)

 • Anne
  Hei eirin! Jeg hadde startet med å klippe det noen cm lengre enn slulderkort, for å se om du trives, for så å klippe det kortere neste gang ❤️

 • Kaia
  Kort hår er kjempefint! Vurderer å klippe det kort selv <3

 • Karin
  Go for it! Det er nydelig 🙂 Du ville ha kledd det!

 • Jenni
  Absolutt mer kledelig med litt kortere hår, det er jo så mye » freshere» 🙂

 • Nora
  Åå, du hadde vært nydelig med kort hår! Selv om du er utrolig nydelig nå også:) Ha en flott helg, vakre Eirin

 • Vilde
  Hehhe, hva er å tease håret? Tupere, buste til? 🙂

 • Ida Madeleine Nilsen
  DO IT! Det hadde virkelig kledd deg! Forandring er alltid gøy, og dersom det ikke faller i smak så vokser det ut igjen 🙂

 • Ida Madeleine Nilsen
  Om du er veldig usikker på hva du skal gjøre så prøv å tenk over hvordan du reagerer til de ulike kommentarene! Om noen skriver at du ikke burde gjøre det og du til den kommentaren får en reaksjon i den negative retningen f.eks. Om du merker at du heller vil se kommentarer som sier at du burde gjøre det. Da burde du gjøre det!

  • Eirin Kristiansen
   Dette var faktisk kjempesmart! Takk for den 😀

 • Jeg har skulder høyde på håret mitt først angrer jeg litt men senere ble det egentlig kjempe fint jeg syns du burde gjøre det jeg ble veldig fornøyd med det=(^.^)=

 • Henriette
  kan du legge ut hårvideo hvor du viser hvordan du lager tutten? 🙂

 • Maria
  Klipte håret mitt den lengden for ikke så lenge siden, og jeg er veldig fornøyd. Veldig lett å style, og det er masse du kan gjøre med det. Tror de fleste kler det også! Det eneste et bare at hvis du har veldig tjukt hår kan det fort bli litt «mye» hvis du skjønner. Jeg har veldig tjukt hår, men merka ikke dette like mye når jeg hadde langt hår. Jeg må derfor føre det på en helt annen måte, og jeg må som oftest rette det ut for å få litt mindre volum. Mjen dette avhenger selvfølgelig av hvordan hårtype du har! 🙂

 • Hanne
  Kan du lage en video der du lager den frisyren? Prøvde å bruke «oppskriften», men det ble ikke noe fint! Det hadde vært supert! Jeg har alltid lurt på hvordan folk får så fine tutter:) klem til deg!

 • Pernille
  Jeg tror du hadde vært DRIT FIN med den lengden på håret. Du har liksom looken til det!
  Hvilken fuktighetsgivende dagkrem bruker du?

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Pernille 🙂 Jeg bruker Emma S. sin fuktighetsgivende dagkrem. Veldig fornøyd med den!

Comments are closed.