Sundays like thisSundays like thisSundays like this

· Genserkjole fra H&M ·

Hvor søt er ikke han? Jeg er så forelsket i denne lille tassen at det skulle nesten ikke vært lov. Jeg var jo en tur ute i går og sov over hos min aller beste Marlene. Eller, sov og sov! Vi var i seng halv syv.. Billy var på sleepover hjemme hos mamma, og for min del var det en natt for mye. Haha! Han derimot ville vel blitt om han kunne valgt.. Vi hadde en suupergøy kveld ute, og det var faktisk overraskende deilig å slå seg litt løs og være litt mer sosial for en gangs skyld. Også må jeg bare si at det var såå koselig at så mange av dere kom bort og hilste på! Det gjør meg ingenting annet enn superglad, det skal dere vite. Nå står sofakos på tapetet – søndagsvasken utgår. Man kan ikke være on point hver dag? Heia late søndager iført oversized genser + søppel-tv ♥


Previous Post
Next Post

55 thoughts on “Sundays like this

 • ragnhild
  sååå utrolig fin du er på håret! (som vanlig) <3

 • Therese
  Du sier du ikke tar sol og ikke ofte selvbruning? Hvorfor ser det ut som du kommer rett fra thailand da? Whats the secret?:) Du er ALLTID brun

  • Eirin Kristiansen
   Jeg tok spraytan for to dager siden fordi jeg skulle ut og ville føle meg litt ekstra fresh! Ellers er jeg alltid brun av natur, ja. Det kalles gode gener – bank i bordet!

 • Anine
  Så nydelig 🙂 hva slags rase er Billy? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Han er en blanding mellom maltipoo og dvergpuddel. Maltipoo 🙂

 • Silje
  Ææ du ble sykt pen på håret! Skikkelig vårfin! 😀

 • Gina
  Så fin på håret! Er det lenge siden du kjøpte genseren?☺️ klem

  • Eirin Kristiansen
   Takk Gina! Kjøpte den i forrige uke på nettbutikken, men den forsvant fort :O

 • Sara
  Hvilken spraytan bruker du? Du er forresten utrolig fin på håret!!

 • Emeline
  kan du se om du finner den på nettsiden og linke

 • Alma
  Hej! Undrar var jag kan hitta din snygga gråa tröja på H&M , har letat på hemsidan , hittar inte…:( vad ska jag söka på? Vad heter den exakt? Love IT !/Alma

 • Liz
  Kos deg og nyt søndagen, flotteste jenta! :-)<3

 • Irene
  Du kler det nye håret kjempe! Har selv samme lengde i håret nå, men hvordan får du så fine bølger i håret slik som på bildet?:-) Lurte også på hvilken genser/str du har på deg på bildet? Siste spm:P Du nevner spraytan litt opp her- hvilken spraytan benyttet du deg av? Så veldig naturlig ut<3
  Klem fra meg

  • Eirin Kristiansen
   Hei Irene! Tusen takk. Trives veldig med det! Bølgene er faktisk et resultat av en tur i snøstorm hjem fra byen i natt kombinert med å sove med dott + naturlige krøller og fall. Haha! Har med andre ord ikke gjort noe som helst med det. Jeg bruker Sephora sin spraytan! Den er min favoritt. I genseren har jeg strl 36 🙂

 • LInn
  Hei 🙂 Så fin genser-kjole! Vet du om de har den på butikk nå? 😀

 • Johanne
  Åh, så skjønn han er! (og du er nydelig du og!) <3

  Det nye designet på bloggen er forresten superfint det og, men jeg irriterer meg litt over at det ikke står noe klokkeslett for når du poster innleggene.. Haha, det er sikkert bare jeg som er litt rar, men jeg liker å vite når du har postet noe.. <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Johanne 🙂 Dette skal jeg prøve å fikse for deg. Klem!

 • Nydelige bilder!

 • pia
  Du er helt nydelig på håret!! Vakker vakre deg

 • SÅ herlig! Åh, elsker den nye hårfrisyren din! Har så lyst å klippe meg, men er redd for å ikke bli fornøyd! Men du kledde det veldig 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Linn! Jeg angrer ikke et sekund. Go for it 😀 Det verste som kan skje er at det vokser ut igjen! Hehe!

 • Cathrine
  Hvordan krøller du håret ditt så fint?

  • Eirin Kristiansen
   Her har jeg faktisk ikke gjort noe med håret. Jeg har naturlig fall og en god del krøller, men retter det som oftest bort til vanlig.

 • Silje
  Åå herregud så søte dere to er sammen! <3 smelter!
  Og håret ditt! Du kledde den nye sveisen! Hva har du gjort med håret ditt her? Så mye volum!
  Ha forsatt en fin kveld! <33

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Silje! Her er det bare mitt naturlige fall med en liten oppsatt hestehale på kronen som jeg har rufset litt til. Ganske tilfeldig resultat av en dårlig hårdag kan man si 😉 Ha en god kveld!

 • Elisabeth
  Du var supersøt igår på Metro! Hyggelig å oppleve at du er like skjønn i virkeligheten som du virker på bloggen :*

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, så koselig! Tusen takk det samme, Elisabeth 🙂 Veldig hyggelig at du kom og hilste på! Klem!

 • Kristin
  Så utrolig fin du ble på håret!
  Hvilken er din favoritt av Pukka-te-serien basert på smak? 🙂

 • Ingrid
  Så fin du er med håret sånn! Selv har jeg bestemt meg for å legge rettetanga på hylla for en periode! Fall i håret er kjempefint ;D klem!

 • Kristin
  Jeg vil ha en maltipoooooooo :(((( Han er nydelig!

 • Tonje
  Hei!

  Jeg bare lurte på hvor du har kjøpt selen til Billy? Synes den ser så behagelig ut

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tonje! Den er fantastisk, virker som om Billy liker den veldig godt også, for han går som en drøm i den! Den er fra merket Puppia og er kjøpt hos dyrebutikken Buddy 🙂

 • Så utrolig søt han er, så utrolig fin du er på håret nå, ser smashing ut!

 • Line
  Alt med dette innlegget er perfekt! Se de søte, vakre bildene da <3 Du er vakker, håret ditt er herlig, hunden er verdens søteste, bare alt. Du er så herlig og naturlig, Eirin. Så inspirerende!

  Jeg lurer på en ting. Hvordan var din engelskkunnskap da du dro til NY? Jeg studerer et semester i utlandet nå, og synes det er veldig vanskelig med engelsk. Både når det gjelder å skrive og snakke. Synes det er veldig vanskelig å få venner når språket setter en stopper. Det var vel annerledes for deg siden du studerte og bodde med andre nordmenn, mens jeg er helt alene. Har du noen tips?

  Igjen, du er så inspirerende. Så deilig å komme inn i en liten Eirin-boble når man leser bloggen din. Slapper faktisk ordentlig av når jeg leser den, og spesielt godt å lese den nå når jeg er helt alene her i utlandet.

  Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Line!! Ah, det er jo ikke noe gøy at du føler det slik. Jeg har aldri hatt noe problem med engelsk verken muntlig eller skriftlig så jeg vet ikke helt hva jeg kan si. Men man blir jo bare bedre og bedre når man bor i utlandet. Uansett hvor dårlig jeg kunne være lot jeg ikke det stoppe meg. Det er når man snakker og skriver at man blir bedre 🙂 Klem

 • katarina
  Ååh, så utrolig fin på håret du ble! Du har alltid vært fin på håret da, men nå så det utrolig tykt ut! 😀

 • Line
  Så fin du ble på håret, dette kledde du! Tommelopp

 • Anonym
  Wow, så utrolig fin du var på disse bildene!

  Jeg bare lurer på om du fremdeles er edru når du er ute på byen? 🙂 Synes måten du har snakket om det å ikke drikke alkohol tidligere har vært utrolig fint, og at du greier å stå imot når veldig mange andre drikker er utrolig bra gjort av deg.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Tusen takk 🙂 Jeg er ikke noe glad i å drikke alkohol, og sier oftere nei takk enn ja takk. Det har aldri vært noe problem for meg, og jeg bryr meg fint lite om noen andre synes det er kjedelig. Men det er ikke slik at jeg er avholds, så ønsker jeg å drikke alkohol så gjør jeg selvfølgelig det.

 • Line
  Jeg bare lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan det er å studere journalistikk på NKH. Vurderer å søke på NKH til høsten, så det hadde vært kjempe fint med et lite innlegg om hvordan det er å studere der, hvordan miljøet/elevene/foreleserne er der osv osv..

  Klem:)

 • Rikke
  Åå, så fin kjole. Og finne Billy. Jeg har to hunder som ligner litt på han, elsker de over alt i verden <3
  Er kjolen lang eller kort? Så en lang som lignet på H&M:)

 • Maren
  Åååh, så fin du ble på håret Eirín!! Det ble helt fantastisk fint, du er fantastisk fin!

Comments are closed.