Innlegg i samarbeid med Costume

Costume X Becksöndergaard

Costume X Becksöndergaard

Pssst! Got you a little something..

I samarbeid med Costume har vi et aldri så lite knalltilbud på lur! Nå kan dere nemlig få tre utgaver av favorittmagasinet mitt + dette nydelige skjerfet fra BeckSöndergaard i 100% ull til kun 129,- (+ 49 i porto) med en totalverdi på 909,-. Jeg har ikke så mye farger i garderoben min, men elsker at jeg kan adde dette skjerfet for et nydelig fargespill. Det er silkemykt, og superdeilig!

· Om dere ønsker å benytte dere av tilbudet, så kan det bestilles HER ·


Previous Post
Next Post

28 thoughts on “Costume X Becksöndergaard

 • Så utrolig fint designet ditt er nå!

 • Skjerfet så skikkelgi deilig ut! Elsker det nye designet ditt 🙂

 • Camilla
  Den genseren var utrolig fin, hvor har du kjøpt den? 🙂

 • maria
  Heisann Eirin! Du har virkelig min drømmekarriere!! studere til å bli jornalist og studert mote i NY!! Hadde du gode karrakterer på gymnas? Jeg er en jente som sliter med geografi og naturfag.. dette er ting som ikke interesserer meg. det eneste jeg vil er ut i verden og oppleve! Jeg elsker ta bilder, mote og utrykke meg selv. Drømmen er å jobbe i motemagasin.. Jeg skal til nesteår på utveksling til LA hvor jeg har noen visse planer om å finne min vei til drømmen. Jeg skal starte en blogg når jeg er der nede. Har du noen tips til hvordan få alt dette til og hvilkene fag jeg bør ta? Jeg tenker melde meg på skrivekurs for skriveentusiaster. For jeg har lyst til å lære meg hvordan formulere meg best mulig og ordrett. . Drømmen er også å bo i NY. Dette er virkelig min lidenskap men det er vankselig og nå opp for det er mange som vil. Jeg mener selv jeg har det lille ekstra for jeg elsker være i kontakt med mennesker å oppleve nye ting 🙂 Håper du kan gi meg noen gode tips. Du er virkelig en stor inspirasjon og ikke nok med det.. du er latterlig herlig!

 • Ida
  hvor er genseren din fra, fine deg? 🙂

 • Oda Waale
  Veldig fint og stilrent design, Eirin!
  Hvor er skinnbuksen fra forresten? 🙂

 • Hanna
  Heei! Du la ut et bilde på instagram for en kort stund siden av en svart veske med glidelåser, hvor er den fra? Det kan hende jeg ser helt feil, men jeg bare lurer om det er den man fikk i gave fra Det Nye for en stund siden? Jeg har iværtfall den, men synes den er så flat også var den på bildet så fin:)

  • Eirin Kristiansen
   Nå henger jeg ikke helt med på hvilken du mener :O

 • Charlotte
  er buksa fra lindex? 🙂

 • Caroline
  Søte, Eirin! Blir kanskje litt vanskelig, men kan du vise hvordan du setter opp håret slik som på bildet? Har like langt hår som deg, men klarer aldri sette opp håret i en søt «dott» uten å bruke tusen hårkliper.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Caroline! Jeg bruker faktisk ikke en eneste klemme. Bruker en strikk, og lager en hestehale som jeg på tredje gangen ikke drar helt gjennom. Deretter bare river jeg litt i den, og fjerner alle løse hår under strikken. Vanskelig å forklare 🙁

 • Linn
  Hei!

 • anonym
  Hvilket sjokoladeproteinpulver anbefaler du? Hva er dine erfaringer om hvilket proteinpulver man skal velge? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg bruker Whey Tech fra Proteinfabrikken 🙂

 • Mari
  Hvor er den buksen fra? <3

 • juliane
  Er det trygt å oppgi kortnummeret sitt uten at man risikerer å bli trekt for formasse penger?:)

 • Julie
  Hei! Litt random spørsmål, men jeg lurer bare på om du drev med håndball da du var yngre? Synes å huske at du skrev om det engang. Savner du det? 🙂

 • Rebecca
  Åh, så deilig med litt mindre skrift! Jippi 😀 😀

 • Victoria B
  Ååå, den buksen var sykt fin! Kan du poste litt flere bilder med den på? Prøvde å finne den på lindex, men er det en bukse eller tights? Og hvilken størrelse har du i den? Hadde vært supert med svar <3

  • Eirin Kristiansen
   Kommer flere bilder i dag 🙂 Har den i 38 fordi jeg ville ha den litt løs, men utvidet seg veeldig :O

Comments are closed.