Something greenSomething green

Happy sunday friends!

Søndag er her, og det er ingenting som er bedre på denne dagen enn lukten av grønnsåpe og et nyvasket hjem. For ikke å glemme et friskt pust av en ordentlig grønn plante! Endelig har jeg gått til anskaffelse av en, og jeg må sannelig si at det spriter opp hjemmet som ellers er så fargenøytralt. «The paper bag» kan kjøpes HER hos funliving! Jeg elsker den da den kan brukes til så mangt. Til alt fra planter til papirkurv.. Eller som skittentøyspose om du tar en plastikkpose oppi først! Fancy schmancy.. Have a good one!

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Something green

 • Julie
  De papirposene er geniale! Har kjøpt hos kinescorner.no, som også har vanvittig mye fint som du får rett hjem i postkassa 😀
  Ønsker deg en fin søndag skjønne deg!

 • Love it! Så fresht, og fint 🙂 Håper du får en fin dag!

 • Malin
  Hei Eirín! Hvordan gjør du for å få skarphet av ALLT i et bilde? Kameraet mitt (sony a5000) ønsker å bare fokusere på det i midten..? Alt annet blir uskarpt! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet faktisk ikke :O Jeg bruker bare fremragende auto.

 • Marianne Sulen
  Hei Eirin! <3
  Har lest bloggen din en god stund og finner den superinspirerende! Har sett at du har brukt chlorella av og til. Har hatt et glass med dette stående i skapet mitt i ganske lang tid nå, men finner rett og slett ikke ut hvordan jeg skal få det i meg på grunn av den vonde smaken, huff haha…Har du noen tips til hvordan jeg kan bruke det?

  Ønsker deg en superfin søndag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marianne! Det er rett og slett bare en tilvenningssak. Jeg holdt meg for nesten da jeg drakk det i starten, haha. Nå går det ned uten problem! Men du kan jo prøve å blande i juice? Helst ikke med innhold av sitrus. Eller smoothies 🙂 Klem

 • Mona
  Stilig 🙂 Planter gjør alltid et rom enda litt freshere og koseligere 🙂

 • Hedda wårum
  Hei! Bruker du noe proteinpulver, isåfall hvilket vil du anbefale? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg bruker vaniljeprotein fra whey tech – proteinfabrikken 🙂 Veldig godt!

 • Mmm, lukten av god gammeldags grønnsåpe er uslåelig! Her skal det også vaskes. Søndag er den perfekte vaskedag! 🙂 Hunden din er bare helt nydelig, jeg smelter!

 • ---------
  Hei

  Jeg tenkte å kjøpe meg en skagen klokke, så jeg lurte på om du vet det er trygt å bestille fra skagen sin nettside

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Om det er den ofisielle nettsiden til Skagen er det nok trygt 🙂

 • åh, planter <3<3

 • June
  Kan du skrive et innlegg om hvilke skole du gikk på i NY, hvor du bodde, cr. Hvor mye det kostet å bo der osv.? Hadde vært veldig gøy å lese om det! Har selv utrolig lyst til å studere mote i NY❤️

 • elisabeth
  Hei Eirin! 🙂 Håper du og Billy har hatt ei fin uke 🙂 Begynte å lese bloggen din etter jeg så deg på Bloggerne.
  Du er inspirerende og ønsker deg alt godt fremover. <3 Da har jeg bestilt min første prøve med Tan og håper å få være med i konkurransen om å vinne Tan for ett år, da hadde jeg blitt super lykkelig glaaa!! Prøvd Loreal sin Gel nå men føler det blir så fort skjolder, har du noen erfaringer med de hanskene man bruker?
  Ha en fin kveld videre <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elisabeth! Tusen takk <3 Jeg har faktisk aldri prøvd hanske. Liker å bruke egne hender, og vaske de godt etterpå 🙂

 • Victoria B
  For en herlig hund <3

 • Louise
  Hunden din er noe av det nydeligste jeg har sett. Kan du skrive litt om den, hvilken rase, pris, og hvordan du fant den? 🙂
  TAKK på forhånd!

 • Stina
  Hvor er planten fra? 🙂

Comments are closed.