.. Make delicious banana pancakes! I dag sto en sen frokost på menyen, og da jeg hadde en god del bananer som begynte å bli rimelig overmoden kunne jeg ikke gjøre annet enn og bruke dem til pannekakerøre. Men igjen, jo mer overmoden bananene er, jo søtere og bedre blir resultatet! Jeg lagde dobbel porsjon slik at jeg har noen igjen til etter trening. Såå godt med bringebærsyltetøy ♥

When life gives you ripe bananas

· Saftige bananpannekaker (ca. 8-9 stk) ·

2 egg
1 dl melk
2 dl havregryn
2 overmodne bananer
1 ts bakepulver
1 klype salt
1 ts kanel

Mos alle ingrediensene sammen med en stavmikser (eller blender om du vil), og stek små pletter i en stekepanne. Jeg steker ca. tre om gangen på middels varme og synes den størrelsen du får da er helt perfekt! Nyt med favoritttoppingen din..

When life gives you ripe bananas

Med disse i magen smiler ikke bare du, men kroppen din også!

When life gives you ripe bananasDet var fint med en god frokost som kunne veie opp for en mindre god start på dagen! Kjenner lunten min er rimelig kort i dag. Dagen startet med at jeg skvatt sånn av alarmen at jeg var oppe av sengen på et blunk, og en vrikket ankel. Deretter haltet jeg inn til kontoret og i det jeg skulle til å skru på MacBooken hadde jeg glemt passordet. Etter ca. en time med kjefting og frustrasjon, ble det en halvtime ute på trappen iført pysjamasen med apple support på telefonen (har ikke dekning i leiligheten). Da hadde ikke bare frosten tatt meg, men Billy hadde også først stukket av, og deretter rasert hele leiligheten i form av et dorull party. Hahah! Det var liksom prikken over i’en. Men nå når jeg tenker tilbake på det er det egentlig ganske morsomt.. Må flaksen snu! Ha en fin dag, dere ♥

25 Responses to When life gives you ripe bananas

 1. Så deilig ut! Gleder meg til å prøve 🙂 Foressten hvilket bringebærsyltetøy bruker du? Er det Lerum sukkerfrie med bringebær og eple?

 2. åå det så kjempe godt ut!!

  men kan du begynne å legge ut flere antrekk bilder? du har så utrolig mange fine antrekk.

 3. Huff a mei, haha! Hater de dagene der alt bare går rett vest. Enda godt vi har disse små gledene, som pannekaker 😀

 4. Håper ikke det gjorde noe at jeg kopierte oppskriften til min egen blogg, jeg gjorde min egen lille vri men oppdkriften er den samme 🙂

 5. Haha, uffameg da! Håper ankelen har det bedre nå – og at humøret steg litt i løpet av dagen 🙂 Ikke alltid like lett med slike firbente venner.. Selv har jeg en katt som er helt VILL etter alle ledninger, så får aldri lade telefonen i fred… Litt koslig da, og man får jo så stor kjærlighet for disse firbente skjønnhetene 🙂 Ha en fin kveld videre!

 6. Åååh dette skal jeg prøve ut imorgen!! Er dette enkel eller dobbel porsjon? 😀 du er så flink!

 7. Disse så utrolig gode ut!
  Bare lurte på en liten ting, hvor er bestikket ditt fra? 🙂

 8. Namm! Har du prøvd å lage bananpannekaker med BARE banan og egg? Kanskje tilsette litt honning og kanel, også toppe det med syltetøy og kokosstrø!! Det er en klassiker hos meg, og er DØDSGODT!! Trenger ikke havregrynet:D

Follow @ Instagram