Goood lørdagsmorgen! Smaker deilig, eller hva? Dagen min startet med at Billy sto på ryggen min og nappet meg i hestehalen mens halen pisket rundt som en propell. Det er visst ikke bare jeg som har sansen for lørdag og helg! Hehe.. Men det skal sies at den type vekking er mye bedre enn selve vekkerklokken. Da var det bare til å hoppe i støvlene og komme seg ut på tur i duskregnet!

Morgenstund har gull i munn

Reddiker gir litt ekstra krutt i munnen!

Da vi var tilbake hadde jeg ikke bare fått en forfriskende vekking på morgenkvisten med regnet i ansiktet, jeg passerte nemlig postkassen på vei tilbake og der lå et ferskt magasin og ventet på meg. Akkurat i tide til frokosten og dagens første kaffekopp!

Morgenstund har gull i munnFrokosten i dag derimot var ikke så veeeldig mye å skryte over, men godt var det. Dette kalles min sos-raskest-mulig-frokost-fordi-jeg-er-for-lat-til-noe-annet. Eller kortere sagt, havrefras med en dæsj sukkerfritt syltetøy! Det er faktisk overraskende godt med mandelmelk til.. Jeg så PT til Tone Damli hadde satt det opp dette som et alternativ til frokosten hennes, og hey – er det godt nok for Tone Damli så er det godt nok for meg. HAHA! Hun ser jo smashing ut.. Men nok mas, ha en nydelig lørdag ♥

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Morgenstund har gull i munn

 • Vilde
  Hvilket sukkerfritt syltetøy bruker du? 🙂

 • Cecilia
  Tuuuusen takk for rundtykketipset her om dagen, superraskt og en knall frokost til en rolig lørdagsmorgen. Blir nok å lage det i ny og ne! <3

 • Enkelt og godt! 🙂 Kjører på noe lignende selv, men også ett hjemmelaget horn med ost og skinke!

 • Marie
  Prøvde meg på kremen du lagde av kokosmelk her om dagen og hadde litt i kaffekoppen, nydelig! Tusen takk for tipset 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig gøy å høre at du prøvde det, og ikke minst likte det! Jeg elsker det 😀 Mmm.. <3

 • Hedda
  Bloggen din bruker uffatelig lang tid på å laste inn. Leser via bloglovin, og det er bare din blogg som bruker lang tid på å laste :/ Kan hende det er noe med dataen min, men er litt rart siden det bare er din blogg. Vet ikke om det er noe du kan gjøre med det? Tenkte jeg bare skulle si ifra om det, siden det har vært sånn en god stund nå 🙂 Bruker safari, om det har noe å si!

  Uansett, så må du ha en fantastisk dag, fineste Eirin <3
  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hedda! Så kjedelig å høre da.. Jeg prøvde selv å åpne bloggen min i Safari nå, og den lastet inn på et blunk. Merkelig :/ Da vet jeg ikke hva jeg kan gjøre med det. Kanskje det er noe med nettleseren din? Håper det går over!! Ha en god lørdag, klem <3

 • Martine
  Hvor fant du frokostplanen til Tone?:)

 • Thea Emilie Bjerke
  Hvor har du sett det forslaget fra PT til Tone? haha. Ble litt nysgjerrig selv

 • Havrefras er jo så godt! 🙂 God lørdag til deg òg!

 • Vibeke
  Hei Eirin! Så tilbake i arkivet ditt og fant et innlegg hvor du hadde laget en tutorial med hvordan du laget treningsplanene dine i picmonkey, men videoen fungerer ikke :/ vet du om det er noe du kunne fått fikset?

  Ha en fin kveld! 🙂

 • Ingrid
  Hei, vet du om familien du kjøpte Billy hos driver kennel? I såfall har de noe nettsted? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   De driver dessverre ikke med oppdrett. Kullet var ikke planlagt.

 • Gunhild
  Hvilket solpudder/bronzer bruker du? 🙂
  og hvilken foundation, hvis du bruker det da. Du har så naturlig, fin hud!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Gunhild! Jeg bruker foundation i fargen medium tan + solpudder i fargen warmth fra Bare Minerals 🙂

 • anonym
  Hei 🙂 Jeg lurer på et par ting angående New York. På studiet ditt, var fokuset mest på fashion management eller entrepeneurship? Jeg ønsker selv å reise, men er ikke spesielt interessert i entrepeneurskap og velger studiet for fashion management biten. Er det like mange timer som omhandler moteledelse som det er entrepeneurskap? Hva føler du at du sitter igjen med mest kunnskap om etter studiet? Blir veldig glad for svar! 🙂

  Stå på med bloggingen, du gjør en utrolig bra jobb <3

 • Thea
  Hei 🙂 Lurer på om du kanskje kan lage et innlegg eller skrive litt om hvordan man bruker sobazaar? Synes appen virker spennende og bra men skjønner ikke helt hvordan den «fungerer»..
  Du er forresten inspirasjon til de tusen – elsker stilen din! 😀

 • Ane
  Hei Eirin! Vet du om det fremdeles er mulig å få tak i shapeup-utgaven der du var med? evt om den finnes på nettet noen plass? Du er såå inspirerende, på alle måter!!

  • Eirin Kristiansen
   Nei, dessverre. Men du kan maile egmont publishing direkte. De har nok noen ekstra kopier 🙂 Tuusen takk, du er søt!

Comments are closed.