Today's lookToday's lookToday's lookToday's lookKåpe: T By Alexander Wang / Turtleneck: Asos / Klokke: Skagen / Gullring: Tiffany & Co

Som min mormor alltid har sagt, dekk til halsen så du ikke blir syk. Vel, jeg har i hvert fall troen på at denne turtleneck genseren er med på å gjøre meg både varmere og friskere! For ikke å glemme den deilige ullkåpen jeg kan pakke meg inn i. Nå flyr jeg avgårde til tegning av kjøkken, og teen er fylt over på take-away koppen fra Starbucks. Den er virkelig helt genial! Ser ut som en vanlig papirkopp, men den gang ei.. Kjøpte den for $6 i New York og bruker den flittig til spesielt morgenkaffen.. ♥

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Today’s look

 • Så gøy! Kjøkken må jo være et av de fineste rommene man kan ha 🙂 Nå når du flytter, så er det sammen med Jørgen? Er han med på å bestemme hvordan noe skal se ut, eller lar han deg ta de valgene? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Jaa, utorlig gøy prosess! Men vanskelig å ta så mange valg også, haha! Jørgen er med, men jeg bestemmer for det meste innredningen. Han er jo i forsvaret så er ikke så lett for han, men jeg snapper og sender forslag etc. på iMessage – så han har litt å si 😀 Hehe!

 • Bell

  Gratulerer med ny kåpe, den er superfin! Dro du fysisk helt til Sigdal for å tegne kjøkken? Så spennende prosess!! Skjønner at du gleder deg 🙂 Riktig god bedring med influensa, håper du blir fort frisk.

  • Eirin Kristiansen

   Takk! Ja, det gorde jeg. Veldig verdt det 🙂 Takk Bell <3

 • Berit

  Hei lurte på om du fortsatt har til snekkerbuksen din, for jeg lurte på hvor du kjøpte den?
  Synes den er så kul 🙂

 • June

  Såå fin du er! Kan du ha spørsmålsrunde els soon? 🙂

 • Håret ditt er såå fint nå, Eirin! Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

 • Kjersti

  Du er så nydelig! Og må bare få si at du er minst like vakker uten falske vipper, som du sier: natural is best! Så classy og fint antrekk, elsker virkelig stilen din for tiden! 🙂

 • Benya Suwan

  Elsker din frakke! Og Gud hvor er du utrolig køn. 🙂

  benyasuwan.bloggerspoint.dk

 • Kris

  Hei:) Kan ikke du spør typen din om hvilken forretning han kjøpte det fine graverte hjertesmykket som du fikk i julegave? Skal selv gi bort et gravert hjertesmykke og det du fikk av han er akkuratt slik jeg har sett etter uten å ha funnet noen steder:(

 • Guro

  Hei! Elsker håret ditt kan du lage en video hvor du viser hvordan du gjør det 🙂

 • Else

  Hvor kjøpte du kålen og hva heter den? Sååå nydelig

  • Eirin Kristiansen

   Kjøpte den på Høyer! Heter Donegal reversible wool-blend felt coat 🙂

 • Kaja

  Hvordan styler du håret ditt nå som det er kortere? Trenger noen tips!

  • Eirin Kristiansen

   Jeg styler det med den tynne gorgeous krølltangen + tupperingskam. Ikke så mye annerledes som når det er langt, i grunn!

 • lurte på om jeg har sett riktig og at du solgte en rebecca stella jakke på tictail salget ditt, stemmer det? enn sånn typre fury zipper? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Har aldri eid en jakke fra Rebecca Stella 🙂

 • Pernille

  Hei Eirin! Jeg pleier vanligvis ikke å kommentere, er nemlig en av disse “spøkelsesleserne” dine, hehe 🙂 Vil bare si TUSEN TAKK for all inspirasjon du gir! Elsker å hoppe inn på bloggen din, spesielt i morgentimene og starte dagen med din positive holdning. I tillegg kjenner jeg meg så utrolig godt igjen i alt du skriver, og hverdagene våre er omtrent like. Opptatt av trening, sunn mat, interiør, inspirasjon og mote. Men jeg er også av typen som helst vil takke nei til fest og sosiale sammenkomster da jeg har det ALT for godt i mitt eget selskap.. Det er ikke sånn at jeg aldri blir med, men innerst inne vil jeg helst ikke, selv om jeg ofte blir med. Et spørsmål jeg har er; hvordan takler dine venner at du er “sånn”? Min erfaring er at de fleste takler det, men noen kan reagere veldig og tar det personlig at “jeg ikke vil være med dem.” Hender det noen ganger at du må tvinge deg selv ut, for å tilfredsstille venner? Gud, nå høres jeg helt sosialt tilbakestående ut, men jeg tror du skjønner godt hva jeg mener! Ha en fantastisk dag, fine menneske <3

  • Eirin Kristiansen

   Hei Pernille! Kjempekoselig at du tar deg tid til å legge igjen en hyggelig hilsen. Betyr mye for meg 🙂 Angående det med å takke nei til ting og samtidig please venner.. Jeg hadde dette problemet før, men nå har jeg da en helt annen vennekrets. De er mye mer lik meg, og da tror jeg de har lettere for å forstå meg også. Det er veldig avslappende! Klem <3

 • Ina

  Så elegant og vakker som alltid! Ha en god helg kjæreste deg 🙂

 • Andrea B

  Åh du er så flott, Eirin 🙂 Ser fantastisk ut med det nye håret!

 • Ingvild

  Perrrrfect som alltid!

 • Tina Charlene

  Hvilket kamera bruker du og redigerer du bildene dine, eventuelt hvor? <3

  • Eirin Kristiansen

   Jeg bruker Olympus PEN EPL-7 og redigerer bildene mine i Picmonkey 🙂

Comments are closed.

Translate