Today's lookToday's lookToday's lookToday's lookKåpe: T By Alexander Wang / Turtleneck: Asos / Klokke: Skagen / Gullring: Tiffany & Co

Som min mormor alltid har sagt, dekk til halsen så du ikke blir syk. Vel, jeg har i hvert fall troen på at denne turtleneck genseren er med på å gjøre meg både varmere og friskere! For ikke å glemme den deilige ullkåpen jeg kan pakke meg inn i. Nå flyr jeg avgårde til tegning av kjøkken, og teen er fylt over på take-away koppen fra Starbucks. Den er virkelig helt genial! Ser ut som en vanlig papirkopp, men den gang ei.. Kjøpte den for $6 i New York og bruker den flittig til spesielt morgenkaffen.. ♥

27 Responses to Today’s look

 1. Så gøy! Kjøkken må jo være et av de fineste rommene man kan ha 🙂 Nå når du flytter, så er det sammen med Jørgen? Er han med på å bestemme hvordan noe skal se ut, eller lar han deg ta de valgene? 🙂

  • Jaa, utorlig gøy prosess! Men vanskelig å ta så mange valg også, haha! Jørgen er med, men jeg bestemmer for det meste innredningen. Han er jo i forsvaret så er ikke så lett for han, men jeg snapper og sender forslag etc. på iMessage – så han har litt å si 😀 Hehe!

 2. Gratulerer med ny kåpe, den er superfin! Dro du fysisk helt til Sigdal for å tegne kjøkken? Så spennende prosess!! Skjønner at du gleder deg 🙂 Riktig god bedring med influensa, håper du blir fort frisk.

 3. Hei lurte på om du fortsatt har til snekkerbuksen din, for jeg lurte på hvor du kjøpte den?
  Synes den er så kul 🙂

 4. Du er så nydelig! Og må bare få si at du er minst like vakker uten falske vipper, som du sier: natural is best! Så classy og fint antrekk, elsker virkelig stilen din for tiden! 🙂

 5. Hei:) Kan ikke du spør typen din om hvilken forretning han kjøpte det fine graverte hjertesmykket som du fikk i julegave? Skal selv gi bort et gravert hjertesmykke og det du fikk av han er akkuratt slik jeg har sett etter uten å ha funnet noen steder:(

  • Jeg styler det med den tynne gorgeous krølltangen + tupperingskam. Ikke så mye annerledes som når det er langt, i grunn!

 6. lurte på om jeg har sett riktig og at du solgte en rebecca stella jakke på tictail salget ditt, stemmer det? enn sånn typre fury zipper? 🙂

 7. Hei Eirin! Jeg pleier vanligvis ikke å kommentere, er nemlig en av disse “spøkelsesleserne” dine, hehe 🙂 Vil bare si TUSEN TAKK for all inspirasjon du gir! Elsker å hoppe inn på bloggen din, spesielt i morgentimene og starte dagen med din positive holdning. I tillegg kjenner jeg meg så utrolig godt igjen i alt du skriver, og hverdagene våre er omtrent like. Opptatt av trening, sunn mat, interiør, inspirasjon og mote. Men jeg er også av typen som helst vil takke nei til fest og sosiale sammenkomster da jeg har det ALT for godt i mitt eget selskap.. Det er ikke sånn at jeg aldri blir med, men innerst inne vil jeg helst ikke, selv om jeg ofte blir med. Et spørsmål jeg har er; hvordan takler dine venner at du er “sånn”? Min erfaring er at de fleste takler det, men noen kan reagere veldig og tar det personlig at “jeg ikke vil være med dem.” Hender det noen ganger at du må tvinge deg selv ut, for å tilfredsstille venner? Gud, nå høres jeg helt sosialt tilbakestående ut, men jeg tror du skjønner godt hva jeg mener! Ha en fantastisk dag, fine menneske <3

  • Hei Pernille! Kjempekoselig at du tar deg tid til å legge igjen en hyggelig hilsen. Betyr mye for meg 🙂 Angående det med å takke nei til ting og samtidig please venner.. Jeg hadde dette problemet før, men nå har jeg da en helt annen vennekrets. De er mye mer lik meg, og da tror jeg de har lettere for å forstå meg også. Det er veldig avslappende! Klem <3

Follow @ Instagram