Litt luksus på morgenkvistenI dag vil jeg dele en aldri så liten favoritt innen hudpleie.. To-tre ganger i uken unner jeg meg litt ekstra luksus i form av selvpleie på morgenkvisten. Jeg snakker ikke om lenge, men typ ti minutter mens jeg slurper i meg morgenkaffen! Istedenfor å skylle ansiktet og gå rett på dagkrem, påfører jeg et tynt lag med Emma S. sin Oxygen mask i ansiktet. Den fukter og gir liv til ansiktet!

Look at that face.. Haha!

Litt luksus på morgenkvistenDenne har vært en favoritt i hvert fall et år (hele serien, i grunn) og jeg liker at den er så lett og delikat på huden. Før du vet ordet av det begynner den å prikke og nesten kile litt, da den absorberer seg selv bort som dere ser på bildet. Etter noen minutter når masken er helt borte, skyller jeg ansiktet og påfører dagkrem. Easy non-greasy! Masken gir rett og slett huden et aldri så lite energiboost..

Litt luksus på morgenkvistenJeg kjøper Emma S. produktene hos Apotek1 og innimellom dukker det opp tilbud på serien, så det er bare til å holde øynene åpne! Andre energy boosters? A good workout and some time off! Og da passer det jo supert med helg.. GOD HELG ♥


Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Litt luksus på morgenkvisten

 • Leser
  Bare lurer, er denne serien for tørr hud? For jeg sliter så ekstremt med tørr hud, jeg bruker til og med A-derma i ansiktet.. Har prøvd de dyreste seriene du får tak i på hudpleien til det billigste på apoteket, ingenting funker.. Så er det MASSE fuktighet i denne? hehe 🙂 er helt desperat skjønner du..

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Emma S. har en serie som er fuktighetsgivende, og en som er anti aging. Den som er fuktighetsgivende føler jeg er mer til normal hud da produktene er veldig lette og ikke så veldig fete. De er med andre ord kanskje ikke ypperlig for den som sliter med suupertørr hud. MEN, anbefaler Kiehl’s sin overnight hydrating mask på det varmeste. Eller nypefrøolje fra Helsekost 🙂

 • Amanda
  Hei! Elsker bloggen din

 • Betina
  Hei Eirin! Jeg bare lurer på om du kan fortelle litt hvordan hunderasen japansk spisshund er? og ca hvor høy er den og røyter den mye? Vurderer sterkt å skaffe meg en slik en selv 🙂

 • Trofast leser
  Anbefaler på det varmeste ansiktswraps som bestilles på http://www.bestshape.myitworks.com
  Heeeeelt fantastiske:-))))
  Gir masse fuktighet til huden og helt fri for parabener.

  Elsker bloggen din Eirin. Du er en stor motivator og ei flott jente:-)

 • Helene
  Kjøpte meg denne i dag, gleder meg såå til å prøve den ut!
  Stoor klem til deg fine Eirin <3

 • anonym
  Kan du lage en video av leiligheten din? Eller ta bilder av alle rom? Elsker stilen din og vil bare ha litt inspirasjon til jeg skal begynne å planlegge min leilighet:)

 • Ida
  Hei! Mulig du ikke leser kommentarer på «eldre» innlegg. Men anyways! Emma S serien får du også tak i på VITA 🙂

Comments are closed.