annonse

Jeg har vært så heldig å få teste ut mascaraen til YSL som heter ‘Volume Effect Faux Cils’. Riktignok har jeg brukt denne i mange år, men i 2015 har den blitt utviklet med en ny og forbedret formula som gir vippene både lengde, volum og fylde. Yes please sier jeg, ettersom at jeg har kastet vippeextensionet men likevel ønsker det fine «bambi-resultatet» uten at uttrykket blir for hardt.

Yves Saint Laurent 'Volume Effect Faux Cils' Mascara

Nå skal det nevnes at vippene mine enda ikke er helt 100% etter skaden de har pådratt seg av vippeextensionet jeg hadde, men da kan dere tenke i hvert fall dere hvor fint resultatet faktisk vil bli når det naturlige er på sin plass. Love love love!

A legendary comeback

Yves Saint Laurent 'Volume Effect Faux Cils' Mascara

Jeg elsker alt ved designet til YSL, og det tror jeg i grunn de fleste kvinner verden rundt kan si seg enig i. Det er mye hyggeligere å sminke seg når sminkepungen er fylt med lekre produkter! De kan pryde baderomshyllen min anytime..

Get the look

Yves Saint Laurent 'Volume Effect Faux Cils' Mascara

1 – 2 – 3

Før jeg la mascaraen la jeg Couture Primer over øyelokket. Denne er helt fantastisk! Jeg elsker den kremete konsistensen og den lille fine krukken den kommer i.. Deretter gikk jeg over med Couture Mono skyggen i #2, og lekte meg litt med den nydelige paletten Couture Variatian. Personlig synes jeg en lett og dus lilla skygge er perfekt til hverdags og gir blikket det lille ekstra!

Yves Saint Laurent 'Volume Effect Faux Cils' Mascara

A gold wand.. Visste dere at mascaraen lukter lett av vanilje, jasmin og mandarin?

Yves Saint Laurent 'Volume Effect Faux Cils' Mascara

· Win the new mascara from YSL ·

Nå kan DU vinne den nye mascaraen ved og enkelt og greit svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet: Hvem er modellen for Yves Saint Laurent ‘Volume Effect Faux Cils’ Mascara? Denne fikser dere, jenter.. Good luck! XX

Previous Post
Next Post

328 thoughts on “Yves Saint Laurent ‘Volume Effect Faux Cils’ Mascara

Comments are closed.