Something new for my homeSomething new for my home

· Adding a little bit green to my home ·

Her forleden bestilte jeg hjemme disse søte minivasene fra H&M Home, og jeg synes de er såå fine! Jeg har lett etter noe lignende i evigheter, og disse var akkurat perfekt. Å tilføre litt grønt til hjemmet føles nesten som et friskt pust. Deilig med litt farge mot alt det som ellers er svart, hvitt og beige! Visste dere at grønne planter er med på å rense luften og tilføre mer oksygen i hjemmet? Kanskje jeg skal investere i en ordentlig en. De er jo så fine å se på også! Ha en fin dag, dere. Tusen takk for alle hilsener, forresten ♥

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “Something new for my home

 • Så søte de var 🙂

 • Hannah

  Så fine de var! Ser du bestiller en del fra hm home, lurer på hva frakten kommer på? 🙂

 • Hannah

  Så fine de var! Ser du bestiller en del fra hm home, lurer på hva frakten kommer på? 🙂

 • De var super søte, og en grønn farge gjør så mye med et rom altså! 😀

 • Åh, så fint! Det lyser opp på en måte 🙂 Hvor har du fått tak i de fine bøkene? Kunne tenke meg slike selv! 🙂 Ha en god dag, fine deg <3

  • Eirin Kristiansen

   Kjøpte de faktisk i London på en bokhandler 🙂 Klem

 • Erika

  Har lest bloggen din lenge, men aldri lagt igjen en kommentar, men nå må jeg bare få si at jeg virkelig ELSKER forandringene som har skjedd på bloggen den siste tiden!! Stå på, flinkeste deg! 🙂

 • Marie

  Hei Eirín, først og fremst; helt nydelig blogg! Har lest den så lenge jeg kan huske, men aldri kommentert før. Husker du skrev for lenge siden om de ulike joggeskoene dine og hvilke du bruker til løping og styrke osv, men har du noen tips når det kommer til gode hverdagssko? går en del, så er viktig at de er myke og har litt demping, men blir jo ikke helt det samme som løpesko. Så at du solgte noen New Balance sko i klessalget ditt, hvordan er de i forhold til typiske joggesko? Har flere par Nike Free Run 5.0 og liker de godt, men litt smålei av designet i og med at jeg bruker de såpass ofte. Liker designet på Nike Roshe run, har du god erfaring med de? Keep up the hard work med bloggen, den er veldig inspirerende! 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei Marie! Personlig elsker jeg Nike Roshe Run skoene. Synes de er så fine, og veldig gode på foten. Ellers er Nike Zoom Pegasus veldig gode, men disse bruker jeg mest til trening. New Balance skoene er absolutt behagelige hverdagssko, og absolutt til å anbefale 🙂 De har akkurat passe perfekt demping, og kan brukes i timesvis uten ubehag. Brukte de mye da jeg jobbet i klesbutikk, og da er det jo mye gåing. Klem

 • En som elsker bloggen din

  Hei herlige Eirin!
  Jeg er imponert over din livsglede og avslappede livsstil, hvordan du gjør som du selv vil og er deg selv 100 %. Det er ihvertfall det inntrykket mitt er av deg av å lese bloggen din de siste årene og av å se deg på tv.
  Du har jo hatt litt motgang og vanskelige perioder du og, som de fleste av oss opplever. Derfor er jeg ekstra imponert av deg, og blir inspirert selv til å være meg selv, spise sunt, tenke positivt, trene, ha livsglede og gjøre som jeg vil.

  Det er en ting jeg lurer på, hvordan er ditt forhold til mat og kropp/utseende nå sammenlignet med før? Jeg har vært og delvis har litt av det samme problemet som du hadde før og snakket om på tv og på bloggen, derfor lurer jeg på om de tankene har blitt noe bedre med tiden, og om hvordan ditt forhold til egen kropp og mat er nå, og hvordan du evt har kommet dit du er nå (hvertfall sånn det virker for meg du er da, med et sunt forhold til deg selv, utseende og mat. Fordi du ser kjempe bra, sunn og frisk ut) Det virker ut som du har et sunt forhold til det, noe jeg ønsker å oppnå 100 %. Det å kunne kose seg uten å få dårlig samvittighet og det å ikke tenke over hva du spiser og hvor mye du trene for å ikke legge på deg osv.
  Har du noen tips? Forsvinner eller bedrer tankene rundt å være fornøyd med eget utseende seg? Det er alltid noe man ikke er fornøyd med, men jeg mener det med fett på kroppen, utseende helt flat mage osv. Hvordan klarte du å ikke tenke over kalorier og få et sunt forhold til det, trene for å få energi ikke fordi du bare “må”?

  I tillegg har jeg akkurat kjøpt meg leilighet jeg og, og hadde satt stor pris på om du deler og skriver litt om innredning og kommer med tips osv. Fordi vi har ganske lik stil og jeg er på utkikk etter tips og inspirasjon 🙂

  Også vil jeg bare si, du er fantastisk! Stå på videre med jobb, leilighet, trening, skole og alt annet!

  Hilsen
  Fornøyd leser av bloggen din 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei kjære deg! Dette med kroppsfokus og fokus på mat i forhold til før er for min del totalt forandret. Mange spør meg ofte hvordan jeg har kommet dit jeg er i dag, og jeg synes det er veldig vanskelig å svare på dette. Det føles som om det anstrengte forholdet til både mat og kropp har forduftet sakte men sikkert av seg selv med tiden. Jeg merker at jo eldre jeg blir, jo mer fornuftig blir jeg på det stadiet. Det handler vel om at jeg har akseptert kroppen min som den er, og at jeg heller vil fokusere på en sunn og lykkelig kropp, og ikke minst et lykkelig sinn. Med det har også både trening og mat blitt noe jeg koser meg med, samtidig som at jeg lært vanvittig mye. Livet er fort kort for dårlig samvittighet! Beklager at jeg ikke har noe bedre svar 🙁 Klem til deg!

 • Birgitta

  Hei Eirin!

  Jeg fikk dessverre ikke Nellykoden din til å virke. Gjaldt den bare i går? :/

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Hadde du handlet for minimum 600,- i handlekurven? For at rabattkoden skal virke må kriteriene som er nevnt nederst i innlegget være oppfylt. Klem!

   • Birgitta

    Wops, den detaljen overså jeg…Tusen takk for svar :):)

 • Så utrolig fine de var. Ja, har hørt at planter og blomster puster og gir ut oksygen til oss i samme sleng. Ha en fin dag 🙂

 • Erica

  Elsker sånne små vaser, og med grønne planter… SÅ fint 🙂

 • Disse var super lekre, ønsker meg! haha

 • Reidun

  Så fint det var!! Hvor har du fått tak i de grønne “planene”? Vissner de fort?

  • Eirin Kristiansen

   Jeg plukket de ut fra rosebuketten jeg fikk på valentinsdagen. Mener buketten var fra Mestergrønn, og de selger nok separat også 🙂

 • Martine

  Så herlig! Hvor har du kjøpt disse grønne plantene? 😀

  • Eirin Kristiansen

   De plukket jeg faktisk ut av rosebuketten jeg fikk fra Jørgen på Valentinsdagen! Fra Mestergrønn mener jeg 🙂

 • Agnes

  Hej Eirin! Jag älskar din blogg, du är så inspirerande! ☺️ Jag undrar om du någon gång fått ditt hjärta krossat av en kille och isåfall hur du tog dig ur det, klem!

 • Anne

  Hei 🙂

  Jeg har et spørsmål om hamburgeroppskriften du la ut her om dagen.
  Kan man erstatte fibramelet med et annet mel?

  • Eirin Kristiansen

   Dette kan du erstatte med annet grovt mel ja!

 • aggis

  Din blogg er den eneste jeg gidder å lese, du har utrolig fine bilder og skriver bra. Men det med de grønne plantene………………………….. virkelig? Har dere aldri hørt om fotosyntese? Aldri fulgt med på skole? Det er vell blant de første tingene man lærer, hvordan jorden fungerer….. Helt sykt!

  • Eirin Kristiansen

   Haha, det er vel greit med en liten reminder i ny og ne? Trenger ikke være aggresiv.. 🙂

 • Du har så godt øye for detaljer! Snart flytter jeg til Bergen til min egen leilighet og jeg kan ikke vente til å innrede den. I mens plukker jeg opp masse gode tips og inspirasjon fra deg – tusen takk!

 • Sophie

  Hei! Jeg har veldig lyst til å studere journalistikk, og lurer derfor på om du kan skrive litt om hvordan det er?

  Bloggen din er imponerende oversiktlig, lys og fin! Håper elveblesten din går over snart 🙂

 • Kamilla

  Hei Eirin 🙂
  Tenker å kjøpe Celine trio vesken, men lurte på om du har størrelse small eller large?:-)
  Ha en fin dag!!

 • Isa

  Du inspirerer meg. I en ellers tung og mørk hverdag så hjelper det å lese bloggen din. Det er som et friskt pust og man får motivasjon til å være glad og gjøre det beste ut av livet. 🙂

  klem til deg

 • hei! Ser noen andre har spurt om Céline Trio lenger opp her. Har halvveis trykket hjem en, men lurer veldig på hvordan du synes den fungerer i praksis og hvor mye den rommer. Prøvde å google litt rundt, men fant minimalt.. Blir veldig glad om du har noen gode svar

  • Eirin Kristiansen

   Hei Nina! Hadde jeg ikke drevet med blogging hadde den vært helt PERFEKT. Men, siden jeg har kamera med meg overalt passer ikke det oppi. Ellers er det en fantastisk veske som rommer ganske så mye. Jeg får plass til bilnøkler, lommebok, iPhone, børste, lypsyl… Alt dill dall man har med seg, hehe 🙂

   • Bra jeg ikke er så blogger som deg at jeg har med meg kamera overalt, da! Jeg har heller med meg lue, hansker, liten sminkepung, hårbørste, notisbok, mobil, haha u name it. Er man jente, så er man jente.. Den virker jo perfekt, så spørs om jeg nærmest må ha den! Tusen takk for svar! klem 🙂

    • Eirin Kristiansen

     Haha, så ikke du hadde blogg før nå.. Men uansett, da passer den deg nok perfekt 🙂 Bare hyggelig

 • Ronja

  Hei Eirín! Jeg lurer på hvor du kjøper disse Chanel-bøkene? 🙂 Ser også andre har møbler el. div interiør med Chanel på. Er dette ekte eller bare til pynt som fåes kjøpt noe sted? Hihi!

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Jeg kjøpte bøkene hos en bokforhandler i London. “Møblene” og div. interiørting med Chanel logo på tror jeg ikke er ekte, nei. Klem!

Comments are closed.

Translate