På baderomshyllen min er jeg opptatt av at det er orden, og at alt av favoritter er fremhevet og lett tilgjengelig. Her ligger blant annet alle de mest brukte smykkene mine, favorittparfymen, favorittneglelelakken for raske touch-up’s, hårbørste og makeup..

baderomshyllen

Clean Cotton romduften gjør at badet lukter nyvasket at any time! Noe av det beste jeg vet er lukten på badet etter at en maskin med nyvaskede klær er hengt opp. Det er så deilig! Men nå derimot lukter det mildt av rent bomull hele tiden.. ♥

baderomshyllen

Elsker alt ved designet på parfymeflasken min.. Den smykker opp hele baderomshyllen!

baderomshyllen

Jeg har fått nok av trange toalettvesker, og har derfor alt av sminke i en lekker, metallisk kurv som kan kjøpes hos H&M Home! Kostene mine på en annen side står fint plassert og lett tilgjengelig ved vasken i blanke glass, mens alt annet av skjønnhet- og pleie produkter oppbevarer jeg i dype og romslige skuffer under vasken.. Hvordan organiserer dere på badet? Ha en fiin dag ♥

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “baderomshyllen

 • .
  Åh, så fint! Gleder meg til jeg flytter til en større leilighet med større bad, og kan endelig innrede litt 🙂

 • Maya
  Supersøt kurv! Kunne du laget et innlegg hvor du sier hva som er dine favoritt-brukere på weheartit? Er selv obsessed med den nettsiden og er innom sikkert 2t for dagen. Hadde vært gøy og se. Forresten, går du innom profilen til de som følger deg også?

  • Eirin Kristiansen
   Alle jeg følger er favoritter 🙂 Nja, sjelden.. Går heller inn på brukere jeg følger og ser hvem de følger!

 • Marianne
  Hvor er hårbørsta di fra? 🙂

 • Andrea
  De håndklærne ble jeg nysgjerrig på, de var kjempefine! Spesielt det som er likt i sort/hvitt og beige/hvitt. Hvor kan man få tak i dem? 🙂

 • Ingvild
  Så utrolig lekkert!! Hvor er de fine håndklene fra? 😀

 • Nina
  Heia, rart spørsmål, men hvor er hyllen din fra? 🙂 Er på utkikk etter en enkel hylle og finner ingensteder…

 • Den kurven må jeg bare kjøpe 😀 Var kjempesmart løsning!

 • Karoline
  Hvor er håndklene fra? 🙂

 • Hei eirin! Fulgt deg en god stund nå og du kommer med mange fine og inspirerende innlegg. Måtte bare hilse innom og si hei og ønske deg en fantastisk dag. jeg blogger selv om kosthold, men mer rettet mot at jeg er syk med diangosen m.e. Positivitet er uansett en stor del av hverdagen min og du inspirerer !

  -Anna Tejera

  • Eirin Kristiansen
   Skjønne deg – så koselig å høre <3 Ønsker deg en god kveld videre! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Skjønne deg – så koselig å høre <3 Ønsker deg en god kveld videre! Klem

 • Amanda
  Så fint du har det, Eirin! 🙂 Er sminkeveskene fra Lulu’s? Hvor har du fått tak i dem i den fargen? De var utrolig lekre!

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Amanda! De er fra Lulu’s ja 🙂 Kjøpte de for to år siden hos Parfymeriet. Klem!

 • Mai
  Hei! lurte på om du har en god deodorant å anbefale? 🙂

 • Sanela
  Hvor kjøper du Clean Cotton romduften? og hva er prisen på den? 🙂

 • Henriette
  Hvor kjøpte du den clean cotton lukten? 🙂

 • Mariann
  Hvor får man kjøpt de duftpinnene?:)

 • E
  Hei Eirin! Jeg drar til NY i vinterferien og siden du har bodd der lurte jeg på om du har noen tips. Jeg har lest innleggene dine om tips om ulike steder, men hvilke områder er det verdt å besøke når man bare skal en kort tur, eller er det noen attraksjoner du synes det er verdt å få med seg:) Hva savner du aller mest fra New York, som de ikke har her i butikkene i Norge?:) Du har en veldig bra og inspirerende blogg, klem

 • Kjersti
  Ååh, fikk definitivt inspirasjon til å gjøre badet litt finere og ryddigere nå altså! Har liksom alltid irritert meg over hvor rotete det alltid blir i alle greiene på badet, men har ikke prioritert det, har liksom aldri funnet ut hvordan. Men litt off-topic: kjøpte kokoschips i dag, hadde aldri sett det før og ble såå nysgjerrig! Var supergodt! Tenkte faktisk på deg når jeg prøvde det, du bruker ofte kokosvann og slikt, haha. Ganske random, men tror du hadde likt det!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg elsker det! Kjempegodt over yoghurt med müsli 😀

 • Kjersti
  Kunne du kanskje vist alt av hvordan du organiserer småting?
  Du er utrolig inspirerende, og et skikkelig forbilde.
  Skal straks flytte alene, og blir utrolig inspirert og fascinert over hvor ryddig og hvor kontroll du har!

  elsker slike innlegg! stå på

 • Julie
  Så fint du har det! Hvor er hyllen fra? 🙂

 • Inger Marie Rostad
  Hei!
  Lurte litt på om du kunne lage et lite innlegg om gullsmykkene dine! spesielt kjærestesmykkene kanskje!
  Om ikke hvor er de fra? Lurer spesielt på det smykket med forbokstavene deres på 🙂

Comments are closed.