morning hours

… Coffee sipping and inspiration hunting! For noen dager siden dumpet denne vakre boken ned i postkassen min, og den har vel blitt et must-have i moteverden. Jeg har allerede kommet ganske langt, og må nesten si at det er litt «bittersweet» at jeg dro helt til Paris for å finne hemmeligheten bak den franske stilen. Her får du tips og inspirasjon servert på gullfat og jeg elsker den!

morning hours

En annen ting jeg finner svært inspirerende om dagen, er hauger med interiørblader. Planleggingen av den nye leiligheten er på høykant, og jeg må si at jeg storkoser meg med hele prosessen. Men gud, så mange valg å ta! Alt fra hvordan håndtak jeg skal ha på dørene, til lister på gulvene.. At den ikke er ferdigstilt før rundt juletider er med andre ord helt greit! Da har jeg god tid til å gjøre det til drømmehjemmet mitt.. Det er nesten uvirkelig at jeg i det hele tatt skal flytte og bo i mitt eget hjem! For en følelse..

morning hours

Kontoen min på weheartit står nesten i røyk om dagen, så mye som jeg bruker den til tips og inspirasjon på interiørfronten. Der er det så mye fint å finne! HER kan dere se mitt lille interiør-univers og gjerne få en idé av hva jeg liker.. Stilrent og minimalistisk med et rent uttrykk er det jeg er på jakt etter. Alt annet enn hva jeg likte da jeg flyttet inn i denne (koselige) leiligheten jeg bor i nå! Smaken forandrer seg, og det er enda godt.. Men nok mas og fjas – time to get going! Ha en trivelig tirsdag ♥

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “morning hours

 • Ser ut som en deilig og avslappende morgen! <3 Her er det kaffe og skolearbeid som står for tur.. Kan ikke si jeg gleder meg veldig akkurat, haha. EØS-rett er noe annet enn magasiner og inspirasjon… (WISH I WERE U!!)

 • Hmm, den boken tror jeg at jeg må ta en liten titt på! En ting jeg tenker litt på.. Er du ikke redd for å velte den kaffekoppen når du har den oppå macen slik? Det ser jo strålende ut på bilder, men jeg blir litt skjelven, haha! Ha en fin tirsdag 🙂

 • Cecilia
  Kommer dere til å ha walk-in-garderober? :D<3

 • Thea
  Hei, kjære Eirin <3
  Du er virkelig en stor inspirasjon! Jeg lurer på hvor du kjøpte boken? Har virkelig lyst til å lese den.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Thea! Jeg kjøpte den hos Adlibris 🙂 Klem

 • Kamilla
  Hei! Det så ut som en helt fantastisk morgenstund! 🙂 Jeg har lenge lett etter en bok om fransk stil og mote, og denne høres jo bare helt super ut. Hvor er det man får kjøpt den? Jeg har søkt litt på nett, men finner bare en bok som heter «How to Be Parisian Wherever You Are: Love, Style, and Bad Habits», men jeg vet ikke om det er den samme.. 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg kjøpte min i nettbutikken til Adlibris 🙂

 • Anna
  Skulle ikke du «ta over» santamaria-instagrammen? ble det ikke noe av? 🙁 Kjempefine bilder forresten, ha en fin tirsdag <3

  • Eirin Kristiansen
   Jeg skulle bare dele vinneren av konkurransen 🙂 Takk <3

 • Victoria
  Hei! Bruker du fortsatt Bare Minerals Frame & Define Brow Style til øyenbrynene dine? Jeg fant en litt eldre sminkevideo hvor du anbefalte den, lurer bare på om det gjelder enda. Du har fine øyenbryn 🙂

 • Bildene dine er så flotte og inspirerende! Den boken skal jeg jaggu meg unne meg selv, hihi 😀

 • Caitlyn
  Hei, og hopp så utrolig inspirerende du er!! Jeg har lest bloggen din en goood stund nå, og blir bare mer og mer inspirert av deg og din «hverdag» :-D. Men en stund tilbake la du ut en måltidsplan. Er det slik at du ikke vil gjøre det igjen? fordi hvertfall for meg, så ga du et løft i både måltidsrytmen, kreativiteten og smaken på måltidene! Og til og med måltider jeg hadde glemt, eller ofte glemmer, kom tilbake i en god rytme! 🙂 Så lurte på bare om noe liksom har endret seg, eller om du har noen gode råd innen for måltidsrytme og retter? Eller om du kanskje kunne lage en matplan til?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det har ingenting å gjøre med at jeg ikke vil legge ut en slik matplan – det har noe med å gjøre at de jeg tidligere har lagt ut er de jeg alltid har. Jeg er ikke så variert i matveien, og det blir litt teit og bare legge ut en «ny» med samme innhold 🙂 Tror det er få som spiser nye ting hver eneste uke!

 • Marie
  Heii søte deg. Du tar så vakre bilder, du er ordentlig flink og du inspirerer hver dag! Savner flere treningsinnlegg litt, alt fra hva du har på deg på trening og bare et vanlig innlegg fra treningsfronten, feks hva du har i bagen din og om endorfinene du skrev så ofte om før

 • Karoline
  Hei:):)

  Nevner bare at du har fått en mindre leser pga mobilvarianten din er helt håpløs:'( er vanligvis superglad i bloggen din, men skriften blir aaaalt for liten til at jeg gidder å lese den. Har ikke tilgang på pc til å lese blogger:/ vet ikke om det bare er min mobil, men hvis det gjelder flere, så håper jeg det blir endret:)

  • Eirin Kristiansen
   Så synd at du har sluttet å lese for den grunn! Var i kontakt med Stylista tidligere i dag, og de lovet å få fortgang på en bedre mobilversjon. Spurte de faktisk rett etter jul, så har dessverre godt litt for tregt 🙁

 • Elise
  Hei! ville bare tipse deg om Pinterest når det kommer til tips og inspirasjon på interiørfronten( og på mye annet) heelt avhengig 😀
  Ha ei fortsatt fin uke 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg synes det virker så uoversiktlig og avansert! Eller blander jeg med Tumblr :O Skal gi det en sjanse til! Takk, Elise 😀

 • Benedicte
  Hvor er pleddet fra? 🙂

 • Milli
  Hei! Elsker bloggen din, og syns det er supergøy at du tar deg tid til å svare på kommentarene! Jeg lurer på hvor du kjøpte din marmorcase til Mac-en? 🙂 Og om det er klistremerke eller hard case? Takk for svar! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Milli! Det skulle bare mangle 🙂 Jeg har laget det selv! VELDIG enkelt, og billig. HER kan du se DIY innlegget jeg gjorde! Klem

 • Oda
  Pinterest er genialt, elsker det! Og du har sikkert hørt om det før, men stylizimo.com er også super. Mye nordisk og stilrent der 🙂

 • Birgitte
  Hvilke kapsler fra nespresso er dine favoritter?☺️

Comments are closed.