Hey you! Her forleden kjente jeg at det var på tide å gjøre en ny juice-bestilling fra Essentially – og nei, dette er ikke noe form for samarbeid – jeg er bare såå glad i juicene deres. Mmm! I dag hentet jeg pakken min, og jeg gikk ikke for noen juicekur denne gangen. Jeg bestilte enkelt og greit en liten kartong med mine favorittjuicer som jeg selv har plukket ut. Her er favorittene!

refreshments

· Pineapple Powwow, Cacao Cashew & Essential Green ·

refreshments

I feel ohh so fresh!

I dag ble det grønn juice til frokosten, og verdens beste Cacao Cashew etter treningsøkten. Den er virkelig den perfekte «workout buddy» med tanke på næringsinnholdet! Pineapple Powwow på en annen side, liker jeg å drikke når jeg kjenner at blodsukkeret trenger et boost utover dagen. Smaker helt latterlig godt! Men det er ikke bare juicen jeg har fått servert splitter fersk i dag. Stylemag dumpet til en glede ned i postkassen min også! Fordelen med å være abonnement.. Alltid først ute! Wiiihii.. ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “refreshments

 • Kristine
  Hei Eirin 🙂 Du har veldig fin blogg ♥ Men jeg lurte på om det er vanskelig på skolen eller om det er lett? Er det lange dager? Jeg vurderer å bli journalist men vet ikke hvis det er vanskelig, eller viss det er skole fra 08-16. Blir glad for svar 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er veldig lite skole – hvilket resulteter i at du må jobbe en del hjemme. Vi har skole typ 3 dager i uken i 2-3 timer. Veldig korte dager med andre ord. Men det varierer veldig (blir aldri mer, heller mindre – denne uken feks. har vi «fri» fra oppmøte hele uken) Synes det er kjempedeilig!

 • hei! Prøvd den grønne-juicen og cacao drikker, er helt enig i at begge er gode! De selger det også på smothiexchange, så der hamstrer jeg ofte om jeg har lyst på en ny start! Jeg har også prøvd en med rot-grønnsaker, den var enda bedre enn den grønne-juicen etter min smak. Ha en fantastisk dag eirin!
  -Anna Tejera

  • Eirin Kristiansen
   Kunne ønske de hadde smoothiexchange i Bergen 🙁

 • Så herlig! Ønsker deg en super dag! 🙂

 • Emma
  Hei! 🙂

  Har sett den videoen du la ut om hvordan du lager hestehalen din, og lurte på hvor man kan få kjøpt den varmebeskyttende og antifrissen (?) fra Bamboo (?) ? 🙂 Vet du om det er noen nettsider som selger den, har søkt litt rundt men finner den ikke 🙁
  Takk for svar! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Sephora har den i nettbutikken sin, så jeg senest i går 🙂

 • Silje
  hei fine deg! Jeg lurer på hvordan det er med stipend og lån på skolen du går på? Siden den er veeldig dyr (44000kr per semester?) blir det støttet av lånekassen, og får du noe hver måned?
  Synes utdanningen du tar virker veeldig spennende og morsom!! 🙂 ellers vil jeg du at jeg virkelig elsker bloggen din, den inspirerer meg på alle mulige måter, og det er alltid en glede å klikke seg inn hit 🙂
  Håper på svar!

  Klem fra meg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje! Du får full støtte av Lånekassen 🙂 Tusen takk for det! Klem

 • Linn
  Heisann
  Jeg vet ikke om du har hørt om de nye studiene ang detox. Det kan faktisk være farlig å bruke det, leste jeg i senest i dag i vg. Det er også bevist at de ikke hjelper. De hjelper like lite som alt supermat osv. Vet man ikke skal tro på alt man leser men du burde kansje søke det opp

  • Eirin Kristiansen
   Nei, man skal virkelig ikke tro på alt man leser, Linn… Min egen erfaring betyr mye mer enn nok en artikkel man finner på nett. Alt er jo farlig om dagen (?!) 🙂

 • Johanne
  Hei!
  Har lurt lenge på å bestille her i fra, men jeg kommer ikke fra Bergen – men et lite stykke utenfor og er derfor svært sjelden i Bergen. Jeg lurte derfor på hvor lang tid det tar fra du bestiller til du kan hente juicen? Så kan jeg kanskje planlegge det til en gang jeg tar turen til Bergen…

  Også, kunne ikke du laget ett litt sånn nybegynner- innlegg om trening og kosthold? Jeg har tidligere hatet alt som har med trening å gjøre, men nå innser jeg at jeg bare MÅ. Målet mitt er bare å stramme opp litt og bli sterkere, men ikke større om du skjønner. Jeg vil ned i fettprosent (ikke vekt!!!), men jeg ANER IKKE hvordan jeg bør gjøre det. Har ikke tilgang på PT.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Når du bestiller kan du velge hvilken dag du skal hente den på. Du må bare markere på en kalender hvilken dag du ønsker den hentet. Veldig enkelt og greit, og du kan planlegge så langt frem du vil i tid 🙂

Comments are closed.