A cup of tea solves everything

.. It’s like a hug in a cup!

Jo eldre jeg blir, jo mer glad blir jeg i te. Det er morsomt med det, for før klarte jeg såvidt tanken på det! Det smakte jo… parfymevann? Men den gang ei. Nå drikker jeg minst like mye te som kaffe! Det er liksom noe med det å sette seg ned, finne roen, og kose seg med en stor og varm kopp mellom hendene. I tillegg er det jo sunt og vanndrivende også! Te sies å være en klem i en kopp. Det føles jo nesten slik! Varm og veldig, veldig god. Jeg har selvfølgelig utgjort meg to deilige favoritter!

A cup of tea solves everything

Womankind, en delikat dans av tranebær, rose og søt vanilje. A cup of tea solves everything
Licorice & Cinnamon, min aller største favoritt. Denne er så fantastisk god! Dere bare måå smake den om dere liker lakris. Noen ganger liker jeg å blande den med varm melk også, det er veldig godt. Ah, nå må jeg nesten lage meg en kopp til ungkaren kjenner jeg! Men først må jeg rekke å kjøpe noe frukt og digg til Ungkaren som skal sees med hele familien. Koselig ♥

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “A cup of tea solves everything

 • Erica
  Te er fantastisk deilig! Elsker å avslutte dagen med en god kopp te… 🙂 Men jeg lurer på en ting; hvorfor er det bra at det er vanndrivende?

  • Eirin Kristiansen
   Veldig enig! Vann, te, kaffe of sitronvann for eksempel er vanndrivende og virker rensende på kroppen da det øker utskillelsen av vann og salt. Setter også fart på fordøyelsen 🙂

 • Jeg har akkurat kjøpt meg Vanilla Chai fra Pukka, og er helt frelst! Litt steamet melk og en pose av chaien så har jeg virkelig en kopp jeg kan kose meg med på kveldstid 🙂

 • Silje
  Du har blitt så fin på håret etter at du klipte deg! 🙂 kanskje du kan lage et innlegg med step-by-step-bilder, eller en how to-video, med ulike frisyrer til skulderkort/halvlangt hår? 😀 Vurderer å klippe av en del av lokkene selv, men trenger litt inspirasjon til frisyrer.

 • V
  Haha, må fortelle deg noe som jeg synes både var litt gøy og litt merkelig.. I natt drømte jeg at jeg og du hadde overnatting sammen i mitt hus og dro til byen dagen etter osv, og det føltes så ekte! Det var så rart hahahah vet ikke hvorfor jeg skriver dette med følte bare at jeg måtte haha

 • Åh, jeg elsker det merket! Finnes ikke bedre te enn den fra Pukka. Har hatt lyst til å teste ut den med lakris, men har vært veldig skeptisk. Nå tror jeg nesten den må i handlekurven neste gang jeg er på handel! 🙂

 • Line O.T
  Hvordan har du lært deg å like te? Jeg har aldri likt det, syns det smaker varm saft, hvilket jeg kun assosierer med omgangssyken 🙁 har så innmari lyst til å like det!

 • Stine
  Bloggen din er så positiv og herlig og lese, men jeg savner mer treningsinnlegg og tips til sunne gode middager 🙂

  Ikke ta det som kritikk Eirin, for bloggen din er den eneste jeg leser fast og den er helt tipp topp 🙂

Comments are closed.