Yesterday's arm candy

· 
Greys & Blacks ·

Yesterday's arm candy

Sweater from H&M

Som dere sikkert har fått med dere bruker jeg sjeldent sølv. Jeg eier omtrent bare gull! Jeg føler at enten kler man det ene, eller det andre. Men nå har jeg fått meg den vakre Skagen klokken i sort og sølv også, og jeg synes den er såå fin. Spesielt mot svarte negler og denne stripete genseren. Skagen har de fineste klokkene! Så enkle, men likevel perfekt til både hverdags og finere anledninger.

26 Responses to Yesterday’s arm candy

  1. Den var fin!! Kler nok både gull og sølv du..! Skal investere i en skagen-klokke jeg også etterhvert 🙂

  2. Hei! Tok du tatoveringen din i Bergen, og i så fall hvor? Har akkurat flyttet til Bergen og skal ta en tatovering til, men er usikker på hvilke steder som er bra osv. med tanke på at det er litt flere steder å velge mellom her enn der jeg kommer fra.. Jeg er veldig nøye på at tatovørene er flinke og at stedet er ordentlig:)

    • Hei! Jeg vet ikke om nettbutikker, men jeg kjøpte min hos Bjørklund. Det var også der Jørgen kjøpte den i gull til meg. De lå på 998,-.

  3. Så fiin!! Hvor får man kjøpt skagenklokker? Vet du om en trygg nettbutikk som selger skagen eventuelt? Har så lyst på en, men har ikke funnet noen som selger det merket i byen min:-(

  4. Hvordan får du bildene så lyse og hvite? 🙂
    Jeg får aldri det hvite til å bli sååå hvitt..

  5. Så søt klokke! 🙂 Bruker selv nesten bare gull selv. Favoritten er Marc by Marc Jacobs klokken min som jeg kjøpte igjennom den forrige jobben min for noen år tilbake.

  6. Hei! Lurer på om Skagenklokka di i gull er hvit eller sølv i midten, altså i selve uret? På noen av bildene dine ser den hvit ut, men er det kanskje bare lyset som gjør det slik? Klem:)

Follow @ Instagram