God morgen, opp og hopp! Ifølge arkivet er det snart ett år siden jeg delte min første oppskrift på chiapudding. Spør dere meg synes jeg de bare blir bedre og bedre! For en stund tilbake delte jeg chiapuddingen med kokosmelk som er en stor favoritt (HER), men i dag vil jeg gjerne dele bringebær versjonen som ble dagens frokost og enda bedre! Dere måå prøve den ♥
· Bringebær chiapudding (2 porsjoner) ·
7 ss chiafrø
50 gram ferske bringebær
3 dl mandelmelk (eller annen melk)
1 ss yacoon syrup (eller annen søtning)
5 dråper vaniljeessens (eller vaniljepulver)
Bland alle ingrediensene sammen og rør godt rundt. Viktig at bringebærne ikke er frossen! Jeg brukte frosne som jeg tinte istedenfor.. Det er ofte litt billigere enn å kjøpe ferske i butikken! Hell over blandingen i to glass, og sett kaldt over natten. Rør gjerne i glassene en siste gang før du legger deg. Neste morgen har du deilig chiapudding! Jeg toppet den med tyrkisk yoghurt, hjemmelaget müsli og ferske bringebær. Supergodt til morgenkaffen, og en vanvittig god start på dagen!
Nå flyr jeg avgårde til en aldri så liten morgenøkt. Nok en fantastisk måte å starte dagen på!
Tenkte å bestille chia frø fra iHerb nå. Er det noe forskjell på sorte/hvite frø? Og btw, når jeg går inn på bloggen din på mobilen er det så liten skrift :/ Hadde det vært mulig å få til en mobilvennlig versjon? Ha en fortsatt fin dag, Eirin! Du er så flink 🙂
Klem
Alltid en fryd å klikke innom uansett 🙂
Må bare fortelle deg at du er til stor inspirasjon! Jeg sitter alltid igjen med en god følelse og et smil om munnen etter jeg er innom bloggen din. Er utrolig at du alltid klarer å stå på, være positiv og fortsette å inspirere dine lesere slik du gjør – til tross for at du også faktisk er et menneske, og som andre sikkert har dager du føler deg dårligere enn andre. Men likevel står du på, og fokuserer på det positivet i livet. Det er virkelig flott! Tusen takk for at du gjør dagen min litt bedre. 🙂 Apropos inspirasjon – jeg har akkurat laget meg en instagrambruker, hvor jeg kun poster matbilder. Jeg er vegetarianer, og vil gjerne inspirere folk i matveien, slik du har inspirert meg. Instagram er helt nytt for meg, og jeg har dessverre ingen følgere enda. Jeg har ikke så lyst å fortelle venner og bekjente om det enda, og lurer derfor på om du har noen tips til hvordan jeg få meg noen flere følgere. Instagrambrukeren min er jo ikke særlig attraktiv for noen, når ingen følger den.. Jeg heter forresten «freakingfreshfood». Gjerne sjekk den ut, fortell meg hva du syns, eller del den med venner eller på bloggen 🙂 Mvh
Christina/freakingfreshfood
Skal lage meg chia-pudding med bringebær nå med en gang! Har ikke yacoon syrup, hva ville du anbefalt? Er sukrin+ noe jeg kan bruke i oppskriften istedenfor? 🙂
Stor klem ❤️