God lørdag! Når det kommer til hud og makeup er jeg alltid på jakt etter den naturlige gløden. Denne sesongen er duggfrisk hud kommer for fullt, og jeg elsker den trenden! Personlig synes jeg en naturlig glød fra innsiden reflektert av en sunn livsstil er vakkert, men noen ganger er det fint å kunne fake det litt også! I dag vil jeg gjerne dele tre av mine favorittprodukter..

My secret beauty weapons

oh she glows

Kiehl’s Overnight Hydrating Mask · Mac Strobe Cream · Nars Reflecting Setting Powder

Ansiktsmasken bruker jeg ca. to-tre netter i uken for maks fuktighet, og det er mer enn nok så god som den er! Strobe Creamen fra Mac blander jeg enten inn i dagkremen min, eller i foundationen. Det gir en naturlig og veldig fin glød! Etter at jeg er ferdig med å legge hudsminken liker jeg å «låse» spesielt concealeren med Nars sitt lysreflekterende setting powder. Voila!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “oh she glows

 • Josefine
  Hei! Må bare først få sagt at jeg er en fast leser av bloggen din, og det har jeg vært siden du var i New York i 4 måneder. Du er utrolig flink, og virkelig en jeg ser veldig opp til! Siden jeg sjeldent legger igjen en kommentar tenkte jeg at det var en fin mulighet til å bare få sagt dette også!

  Jeg lurer på: Hvor mange dager eller hvor mange sett brker du med Crest 3D whitestrips av gangen? Før du tar et nytt sett? Og hvor lenge varer resultatet?

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg tar bare strips 1-2 ganger, med en dag mellomrom. Litt usikker hvor lenge det varer da jeg fort blir blind på eget resultat, men ganske lenge 🙂 Hvor ofte man gjør det avhenger jo totalt av hvor mye tennene er misfarget eller ikke. Veldig individuelt, med andre ord!

 • ingrid
  Synes vi ser så få bilder av deg for tiden.. Vil gjerne se oftere, du er jo så vakker!

 • Henriette
  Hvor får du kjøpt ansiktsmasken, og hva koster den? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg fikk den i gave av mamma. Vet ikke :O Google it!

 • Det å blande Strobe Creamen fra Mac inn i dagkremen min, eller i foundationen, var kjempelurt! Det må jeg prøve. Jeg lagde ett innlegg om mine 3 favoritt hudprodukter idag, de er helt fantastiske! Ha en fin lørdag, klem.

 • Stine
  Skal du fortsette med månedens favoritter og ukens spørsmål i 2015 eller er det noe du har avsluttet? Love<3

  • Eirin Kristiansen
   Jeg fortsetter og poster når jeg har lyst 🙂

 • :*
  Heisann! jeg har ett lite spørsmål, jeg begynner på høyskolen til høsten og har ikke så lyst å være med på fadderuken, er liksom ikke helt fest typen, jeg lurte bare på hvordan du opplevde din fadderuke og om det eventuelt er helt ok å droppe den? <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Ingen problem å droppe fadderuken. Flere som gjør det enn du skulle tro 🙂

 • Andrea
  Er det shimmer/glitter i pudderet fra nars? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det er det ikke. Men det er lysreflekterende partikler i det 🙂

 • charlotte
  Hei! kunne du tatt med dette spm i den neste ukens spørsmål?

  hei, gode Eirin!
  jeg bare lurte på hvor lang tid det tok før du begynte å se «resultat» på kroppen din da du gikk inn for å trene?

 • Hei! Lurte bare på hvor du kjøpte produktet fra Nars? : ) Har lenge hatt lyst til å kjøpe et par produkter fra de, men finner ikke noe sted der prisen ikke blir stiv mtp frakt etc.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Hos Sephora 🙂 De shipper til Norge nå!

Comments are closed.