.. Feel great! Jeg sørger alltid for at jeg har en full vannflaske i kjøleskapet, klar til og drikkes iskald når som helst. Er det noe jeg er flink til, så er det faktisk å huske på og drikke rikelig gjennom dagen! Jeg har jo brukt waterminder appen over veldig lang tid, så det har nok bare blitt til en god vane. Vel, noen ganger kan det vanlige vannet bli litt kjedelig i lengden og da, som dere sikkert vet fra før, liker jeg å sprite det opp litt! I dag med grønt eple, mynteblader, og agurk som har stått over natten..

hydrate

Here’s some refreshing combos

Frisk vannet opp med både frukt, bær, urter og krydder etter ditt ønske. Kombinasjonene er mange! Tenkt at noe så enkelt, kan gjøre noe så godt – og sunt! Jeg opplever også at man automatisk drikker mer vann enn vanlig, når det er så innbydende og ser så friskt og godt ut! En slik flaske ser også veldig bra ut på bordet når du har gjester.. Her er noen lekre kombinasjoner!

· Rosmarin og grapefrukt ·
· Vannmelon og mynteblader ·
· Jordbær, sitron og basilikum ·
· Lime, agurk og jordbær ·

hydrate

I’ll just have water, thanks!


15 Responses to hydrate

 1. Det aller beste tipset jeg har for å drikke mye vann er å kjøpe seg en Camelbakflaske. Den blir tom med en gang, og jeg aner ikke hvordan 🙂

  • Takk! Brukte mitt nye Olympus PEN for første gang til disse bildene. Glad du likte dem! Ellers redigerer jeg bildene mine i Picmonkey, som vanlig 🙂

 2. Hei!
  Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men bare noe jeg lurer på!

  Jeg og tre andre venninner skal til New York i sommerferien i 12 dager. Jeg lurte på om du kunne fortelle hvor mye penger du brukte på feks mat i måneden. Vi må kjøpe alt av mat selv osv. ÅVi vil gjerne planlegge litt hvor mye penger vi skal ta med, slik at vi ikke går på en smell hahahah. Hvor mye penger vi bruker på klær blir litt vanskelig å planlegge, men spesielt mat hadde vært supert å planlegge på forhånd.
  Hadde du et budsjett over hvor mye du ville bruke i New York i måneden? Har du noen aktiviteter du vil anbefale, utenom shopping? Hvordan ordnet du det med mat? Kjøpte dere inn alt selv? Noen favoritt matbutikk? Eller billige steder å spise, feks frokost? Spiste dere ofte middag ute, eller laget dere maten selv?

  Blogggen din inspirerer veldig mye, og jeg elsker de rene og lyse bildene! 🙂

  På forhånd tusen takk!

  Hilsen Mildrid

 3. Jeg sliter med å huske å drikke vann! Ute på reise er aller verst, men også på farta.. Jeg er flinkest til å drikke på trening og på kvelden…. For da merker jeg hvor dehydrert jeg faktisk er :-O Waterminder, veldig smart!

 4. Jag dricker väldigt mycket vatten, men har oftast inte något i. Men nu fick jag lust att ha en massa goda saker i vattnet för att göra det roligare att dricka 🙂

 5. har du noen tips til å få ut agurkbitene (eller sitron , om du bruker det i) fra vannflasken etter å ha brukt den?
  jeg elsker også smak på vannet, men er så mye stress med å få ut disse bitene hver gang.

Follow @ Instagram