annonse

.. With a thai theme! Hvorfor ikke gjøre en liten twist med den typiske jentekvelden? Da blir det litt ekstra morro! Det er ikke så mye anstrengelse som skal til, og man trenger heller ikke tømme lommeboken.. I dag kokkelerte jeg Pad Thai til en forandring, og jeg må innrømme at det var helt nytt for meg. Men åh så godt – det blir ikke siste gang! Virkelig en smaksbombe i munnen..

girls night

Retten består blant annet av produkter levert av Santa Maria. Den er veldig lett og rask å lage. Me likey!

girls night

Jeg hang opp noen kinesiske papirlykter for stemningen sin skyld.. So cool!

girls night

· Pad Thai ·

2 ss matolje
1 pakke fullkornsnudler
200 g kylling i strimler
100 g strimlet hodekål
1 pose Phad Thai wok saus
0,5 dl knuste peanøtter
1,5 dl reker uten skall
1 vispet egg


Fremgangsmåte

Kok nudlene som vist på pakken. (Santa Maria leverer også glutenfrie nudler, og eggnudler!) Wok kylling og hodekål til det får en gyllen og fin farge. Tilsett så risnudler, peanøtter, reker og vispet egg i stekepannen under omrøring. Rør så inn Pad Thai wok sausen, la retten bli varm, og server med sweet chili eller teriyaki saus! Topp med friske urter, basilikum eller koriander. Enkelt som bare det! Tilsett gjerne dine favorittgrønnsaker om du vil. Jeg tilsatte litt sukkererter og det var kjempegodt!

girls night

Retten er fleksibel! Du kan gjerne bruke svin, eller bare kylling og reker for seg selv. It’s up to you!

girls night

Foruten en nydelig thai-middag har jeg også dyttet i meg bløtkake til den store gullmedalje i anledning pappas fødselsdag. Det var såå koselig, som alltid! Nå er Billy og jeg vel hjemme etter kaving gjennom stormen som herjer rundt for fullt, og vi har funnet sofakroken for kvelden. Superdeilig! Ellers, før jeg runder av – i morgen tar denne frøkenen over Santa Maria sin Instagram! Jeg kommer blant annet til å dele ute en stor pose med deilige thai-produkter.. Stay tuned på @SantaMariaNorge ♥

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “girls night

 • Dette må jeg prøve! 🙂

 • Elisabeth
  Hei! Må bare spørre, lager Du mat med ferdigprodukter fra SantaMaria? Skjønner jo at dette innlegget er sponset, men trodde ikke du brukte «sånn» mat, har jo sett endel av de andre fine oppskriftene du poster, rene og sunne. Jeg styrer helt unna ferdigprodukter, hovedsaklig på grunn av saltinnholdet. Skal ikke uttale meg om noe jeg ikke vet, men de putter vel konserveringsmidler og saker oppi også som ikke er særlig bra. Er jo så kjapt og enkelt å lage thai/tacokrydder selv! OG smaken er jo sp mange ganger bedre. Digger for øvrig bloggen <3 gleder meg alltid til et lite avbrekk med gode tips og fine bilder. Hilsen Elisabeth

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg lager som oftest maten min fra bunnen av, men noen ganger hender det at jeg tyr til raske løsninger. Som feks. Santa Maria 🙂 Så nei, jeg styrer ikke helt unna ferdigprodukter.. Tusen takk, Elisabeth 🙂

 • Åhh du må ha med bønnespirer!! Essensielt i pad thai, du bare har dem oppi når retten er ferdig stekt 😉

 • ååh, det så sykt godt ut. nam!

Comments are closed.