A good concealer, strong coffee, black nail polish and your favorite jewelry.. Da er du godt rustet til å gripe mandagen både opplagt og fresh som bare det!.. I dag prøvde jeg meg på en liten vri med morgenkaffen, og det må være min beste oppfinnelse på kjøkkenet så langt. And I mean it! Jeg koste meg skikkelig, og kan nesten kalle det life-changing på kaffefronten..

monday essentials

· Whipped coconut cream ·

En liten dæsj med krem i kaffen er godt, men i dag tok jeg det til nye høyder. Jeg sto nemlig med en boks kokosmelk i hendene og lurte på hva jeg skulle gjøre med massen som var igjen etter at jeg hadde brukt kokosvannet. Det føltes for dumt å kaste det bort! Jeg pisket enkelt og greit massen fra boksen i en bolle med 1 ss yacoon syrup og vips – jeg endte opp med verdens beste krem!

N.B Boksen med (full fat!) kokosmelk bør stå kaldt i kjøleskapet på forhånd slik at massen skiller seg fra vannet.

monday essentials

Har dere noen gang prøvd en kule med vaniljeis i kaffen? Jeg prøvde det for første gang på en liten og søt café i Paris, og det var nesten som en god dessert for oss kaffeelskere. Vel, dette kan sammenlignes – og toppes!

monday essentials

Chanel 219 Black Satin. My fave nail polish for any occasion!

monday essentials

Om dere ikke er så fan av kaffe, kan kremen også nytes som dessert med friske bær på toppen eller i kakao.. Dere bare må prøve! Men nå skal jeg ikke «selge» mer av denne deilige kokoskremen, haha.. På tide å komme seg avgårde til mandagshandelen! Senere får dere et innblikk i hva som befinner seg kjøleskapet mitt.. Ønsker dere en god start på uken! Make the best of it ♥

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “monday essentials

 • Cecilia
  Takk for deilig oppsrift, oss coffeelovers trenger litt inspo i ny og ne<3 . Elsker forresten komposisjonen i bildene – svart og gull er en fryd for øyet! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Cecilia! Da er vi to som synes det 😀

 • Jeg elsker kaffe, og prøver ofte ut nye ting! Dette hørtes veldig spennende ut, så takker for fint tips! 🙂 Noe jeg synest er veldig godt, er å ha litt kakaopulver og melk oppi! Ha en fin mandag, skjønne du!

 • Kristine
  Hei Eirin! Hvor er hjertesmykket fra? Har lett lenge etter et lignende 🙂 Hilsen Kristine

  • Eirin Kristiansen
   Det fikk jeg i gave av Jørgen snille 🙂 Klem

 • Den kremen hørtes nydelig ut! Kanskje like god i kakao? 🙂 Det skal jeg jammen prøve!

 • Len
  Dette skal jeg prøve!

  Hvor er den fine klokken din fra? 🙂

 • Maria
  Elsket gullklokken! Hvor er den fra? 🙂

 • Louise
  Hei! Hvor er klokken fra? Sååå fin!!

  • Eirin Kristiansen
   Skagen! Fikk den av Jørgen 🙂 Elsker den!

 • God mandag!! <3

 • Marlene
  min kokosmelk skikker seg aldri, selvom den står i kjøleskapet, skjønner ikke hvorfor! Er det fordi jeg kjøper den som er «light», kanskje?

  Uansett, du skriver alltid så fine innlegg!
  Mange har som nyttårsforsett å være bedre personer og bedre versjoner av seg selv, og har kanskje som mål og være hyggeligere mot medmennesker, men syns det kan være vanskelig å vende seg til å gi konplimenter rett ut til folk. Jeg syns derfor å gi konplimenter på blogger kan være et veldig godt forslag. Det gir i hvert fall meg noe å legge igjen en hyggelig kommentar her, i steden for å la det bli til tankene at jeg syns du som blogger feks. Stråler i dag, eller at du skriver så fint:)

  Ha en fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marlene! Det er årsaken, ja. Du må kjøpe full fat, og IKKE light 🙂 Tusen takk for kompliment. Du har så rett! Fin dag til deg også <3

 • Så lekre bilder du tar! 🙂 Ha en god mandag 🙂

 • Elizabeth
  Hei!
  Er det en duk eller løper den som er svart og hvit? Hvor er den fra? Sååå utrolig kul 😀

 • Line
  Hei! Har du sluttet på journalistikk? 🙂

 • Det hørtes himmelsk ut! Kokos passer nesten til alt synes jeg 😀 Du burde prøve litt kanel i kaffen også, det smaker veldig godt :)) Vet du forresten hva slags skrifttype du har i headeren din? Har så lyst på lignende <3 Du er en stor inspirasjon når det kommer til kosthold og trening, og når jeg leser bloggen din, så får jeg bare lyst til å være sunn haha:)

  • Eirin Kristiansen
   Det gjør virkelig det 😀 Kanel er jo også godt til alt nesten, haha! Jeg vet dessverre ikke hva skriften i headeren heter 🙁 Er ikke jeg som har laget den.. Klem!

 • Kaja
  Kokoskrem er supergodt! Kan jeg spørre hva du brukte kokosvannet til? Jeg har alltid tenkt at dette bare var vanlig vann jeg, så jeg har bare helt det ut 😛

  • Eirin Kristiansen
   I know! Nei, tuller du? :O I smoothies, vel! Det smaker SÅ godt!

   • Kaja
    Herregud, det har jeg ikke tenkt på en gang. Skjerpings!!

 • Celine
  Hei eirin! Du har en utrolig fin interiør stil derfor lurer jeg på tre spørsmål hvor er de to hvite stengene fra som du har hengene med genserene og t skjortene dine fra? 🙂 hvor har du kjøpt kleshengerne?. Kan du legge ut bilde av drømmerommet ditt og trenger inspo 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Stengrene er faktisk til gardiner, kjøpt på Ikea. De er bare skrudd opp mellom skapene med fester. Hengerne er også fra Ikea 🙂

   • Anita Marie
    Hei søte Eirin, så lurt å bruke gardinstenger 🙂 hva slags fester har du brukt? Jeg tenker på å gå for samme metode selv, slik at jeg kan henge klær i to etasjer. Men er redd for at stengene/festene ikke skal tåle vekten. Hva er din erfaring?

    • Eirin Kristiansen
     Hei! Festene var noe pappa hadde hjemme.. De skrus inn i skapet, så bare «hekter» man endene på, slik at de er festet fra undersiden. Av erfaring er det lurt å kjøpe en stang som tåler mye vekt, da den lett kan få en liten bue på midten med mye klær på!

 • Celine
  Takk for svar men hva heter hengerne :)??

  • Eirin Kristiansen
   Aner ikke. Det er de eneste hvite, enkle som Ikea selger 🙂

 • Karoline
  Jeg hadde bare kokosmelk-light, og blandet det med litt sukrin gold og helte i kaffien! Jeg har akkurat lært meg å like kaffi, så har ikke eksperimentert så mye med det, drikker mest svart, men dette var enda bedre!! Takk for inspirasjon, det får jeg mye av på bloggen din!

Comments are closed.