lalaland

Music is my escape

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele spillelistene mine med dere! I så mange år har jeg hatt en treningsliste som jeg bare har fylt på og fylt på. I går gjorde jeg en real opprydning, og fytti rakkern! Treningsmotivasjonen kommer ikke snikende, men løpene. Musikk på trening har SÅ mye å si! Amazing! Jeg oppdaterte også «hverdagslisten» og jeg må si at det var en fryd å forsvinne i min egen verden på flyturen både til og fra Oslo. Musikk kan gjøre så mye! Jeg gleder meg til å dra på trening i morgen..

lalaland

Jeg har en treningsliste, og en hverdagsliste. Sistnevnte har jeg alltid på i bilen, og synger gjerne med en trall. Helst med volumet så høyt at jeg ikke hører meg selv, for da tror jeg at jeg har det talentet når jeg treffer på alle lyrics. Haha! Ser sikkert helt sykt ut for alle forbipasserende, men who cares. De passerer jo! Håper dere finner noen sanger dere finner motiverende.. Peace out!

Previous Post
Next Post

46 thoughts on “lalaland

 • Yvonne
  Hvor har du kjøpt Tightsen og tskjorten? 🙂 Selges de enda?

  • Eirin Kristiansen
   Både tightsen og tskjorten er fra PINK. Usikker dessverre :/

 • Birgitte
  Hei søte deg! Jeg er fast leser av bloggen din, og det jeg liker aller best er hvordan du driver en blogg med så mye trening og sunn livsstil uten å gi vibber til slankespress! Syns det er så kult at du klarer å gjøre alt så bra uten å i det heletatt bidra til økt kroppspress! Med det mener jeg at du aldri har «lettkledde» treningsbilder og bikinibilder osv. Ble derfor skikkelig irritert når en c-kjendis kommer og kaster stein i glasshus av et fint og sporty bilde av deg! Håper du ikke har planer om å gi henne oppmerksomhet angående den saken. Lykke til videre, Eirin!

  Stor klem fra meg

  • Eirin Kristiansen
   Hei Birgitte! Blir så glad av å høre dette, for det er virkelig det som er målet mitt. Jeg digget stylingen, og synes den var kul og veldig annerledes meg! Bryr meg ikke om uttalelsen til Kari i det hele tatt. Du kan lese responsen min på Kjendis.no.. Stor klem tilbake!

 • Åh, så fine sko! Er det lenge siden du kjøpte de? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Taakk! Kjøpte de for kanskje 4-5 måneder siden.

 • Birgitte
  Hvor er tigthsen/buksen fra? sykt søt! :-*

 • Sunniva Lindh
  Hvor er tightsen fra? Superfin

 • Hei
  fin tights!

 • Julie
  hvor er tightsen fra??? <3

 • SH
  Hei eirin! Kunne du ha lagt ut et innlegg med noen helfigur-bilder av antrekket ditt på vixen? Har sett småglimt her og der, både du og kjolen din var helt nydelige:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har dessverre ingen bilder i helfigur fra kvelden 🙁

 • Marianne
  Hvor er den fine cardigan du har på deg fra?

 • Elisabeth
  For en fantastisk kul treningstights, hvor er den fra?? 😀

 • Musikk utgjør en hel verden i forskjell når det kommer til å gi det lille ekstra på trening!

  Kan du også komme med tips for å beholde treningsmotivasjonen? Man er jo alltid kjempemotivert rett etter nyttår, men så dabber det sakte med sikkert av.. Det værste er jo når påsken kommer, og man ødelegger de fine rutinene med påskegodt og masse søtsaker.. Du er kjempeflink til å inspirere meg i hvertfall 🙂

  Stor klem <3

 • Hei! Jeg lurte bare på en ting. På innlegget ditt sporty spice – hvordan får du plass til så mye klær? Om du bruker Picasa. Jeg får ikke plass til så mye nedover.. Om du skjønner, hehe 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg bare beskjærer kollasjen slik 🙂

 • Kristina
  Er skoene bare tilpasset til å jogge/springe i, eller kan de brukes til innesko også som feks på et treningssenter? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg bruker de inne på treningssenteret! Både til jogging og styrketrening 🙂

 • Anonym
  Kan du legge ut de nyeste treningsprogrammet ditt? de du trener med nå?

 • S
  Hei Eirin! Jeg lurte på hvor mange kcal du spiste, den perioden du telte? Jeg ligger nå på 1200, noe jeg regner med er litt for lite. Men klarer ikke overbevise meg selv om å spise mer, da jeg er redd for at jeg skal legge på meg mer. Du er en fin inspirasjon, stå på! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Dette har jeg ikke lyst til å svare på. Støtter ikke denne livsstilen i det hele tatt lengre – synes det er trist at du føler det slik 🙁 Vet hvor vanskelig det er å bryte den onde sirkelen.. Men håper du klarer det!

 • Malin
  Supert innlegg! Kjenner meg igjen i det du skriver om å synge i bilen. Er alltid like flaut når jeg legger merke til at andre ser jeg synger for full hals, så later jeg som at jeg snakker i telefon på høytaler i bilen i stede… Haha!! Har du en liste med rolige sanger også? Ha en fin kveld videre, fine deg:)

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Jeg fant ut at jeg hadde en hel familie i bilen ved siden av som «deltok» på min lille konsert da vi sto på rødt lys. Aldri følt meg så flau før! I hverdagslisten er det for det meste bare rolige sanger. Jeg liker det best! Up-tempo holder jeg til treningen 🙂

 • Hvor er tightsen fra? MUST HAVE! Elsker den 🙂

  • Eirin Kristiansen
   PINK! Kjøpte den for ca. et år siden i London 🙂

 • Anna
  Ååå, for en ultrasøt tights!! Hvor er den fra?

 • Lisa
  Hva bruker du på leppene? 🙂

 • Kjersti
  Ville bare si at jeg syns kritikken du og ShapeUp får for coveret er totalt ufortjent, det er veldig tydelig at Kari ikke har lest bladet og aner hva det står for. Er selv veldig imot mye av vinklingen på en sunn livsstil i media i dag, det er mye fokus på dietter, slanking, og en livsstil uten rom for å kose seg. Men av nyskjerrighet kjøpte jeg ShapeUp for noen måneder siden for å se hvilken livsstil de oppfordret til, og ble SÅ positivt overrasket over hvor sunt og avslappet det var. Samme når jeg leste bloggen din. Både du og bladet oppfordrer til å ta vare på seg selv, ha balanse, finne en livsstil man kan leve lenger enn en måned med, gjøre trening og sunt kosthold gøy, og leve uten dårlig samvittighet. Det er SÅ herlig å lese både bladet og bloggen din, og hadde Kari hatt vett til å sjekke ut bloggen din, og en utgave av bladet, hadde hun kanskje innsett at det hun sier bare er latterlig. Syns coveret var superfresht og nydelig, du stråler! Syns ikke det var for mye hud eller noe, folk skjønner da at det er et stylet fotoshoot og ikke sånn du faktisk går på trening? Det må være lov å være stolt over seg selv, og kle seg litt annerledes når en faktisk fronter et stort magasin!
  Dette ble litt lengre enn jeg hadde planlagt, men ble så provosert når jeg leste kritikken, og ville bare nok en gang minne deg på at du er et fantastisk forbilde. Kan ikke tenke meg en bedre forsidepike til det bladet jeg vil påstå har det sunneste synet på kosthold og trening i Norge 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kjersti! Så utrolig fin kommentar du har lagt igjen. Jeg er så enig i det du sier! Dessverre finnes det alltid noen «pirkere» der ute. Jeg skjønner bare ikke vitsen med å henge seg sånn opp i alt? Vi er alt for dårlig til å heie på hverandre i dette samfunnet.. Synes selv stylingen var superfin, og som du sier – et blad med mer sunt fokus på trening og helse enn ShapeUp, det finnes bare ikke 🙂 Takk, igjen! Klem <3

   • A
    Jeg er enig med Kari når det kommer til at det er blitt så mye seksualisering i treningsbransjen. Mye lettkledde damer og menn, og fokus på å få en flott kropp i stede for å trene fordi det gir glede og er bra for helsa. MEN, jeg synes det var synd at Kari tok opp denne diskusjonen i forbindelse med ditt bilde og bladet ShapeUp, da jeg synes du er et sunt forbilde (i motsetning til en del andre på f.eks instagram som legger ut bilder i undertøy og nærbilde av rumpa si annen hver dag, satt på spissen :p) Dette er en viktig diskusjon, men du og ShapeUp synes jeg var et dårlig eksempel, for du/dere representerer en sunn livsstil med fokus på helse og glede! Slik det skal være 🙂 Stå på videre 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Jeg er enig og forstår hvor du kommer fra 🙂 Tusen takk, A!

 • Line
  Hei skjønne Eirin! Likte veldig godt sportfy listen din!! MEN du må laste ned «Booty» av Jennifer Lopez, sykt motiverende sang! God helg❤️

 • linn
  Hei Eirin 🙂 so fine du e!:) ka e det du har på lippene? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Her har jeg på meg Clarins Lip Perfector 🙂

 • Sara
  Hei!
  Dritkul tights 😀
  Ser den er fra PINK, men jeg lurte på hva slags stoff/materiale den er laget av? 🙂 Kan den Være lik denne tror du? : http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/sportsklær/tights/nly-sport-200217/logo-running-tights-117652-161/

  Du er flott, jeg digger deg.

  <3

 • Linn
  Hei skjønne! Hva er «navnet» på Nike-skoene dine? De så virkelig superbehagelige ut! Ser ut til at de har sluttet med mine elskede Lunareclipse..

Comments are closed.