Hey lovelies! Som dere vet kjøpte jeg meg en ny MacBook i forrige uke, og jeg er såå fornøyd! Men jeg synes likevel den trengte å bli litt personalisert som min forrige. Det sølv omslaget har blitt byttet ut med marmor kontaktplast, og det vakre landskapet har blitt byttet ut med min egen bakgrunn som jeg selv har laget og finner inspirerende. Skjermspareren har også blitt byttet ut!

a little makeover

Jeg elsker å dille og dulle med ting.. Synes det ble såå fint med marmor ♥

a little makeover

Bakgrunnen min kan du laste ned HER, om du vil..

a little makeover

Skjermspareren finner du HER. Liker at den er så enkel og stilren ♥

a little makeover

Voila! Nå er jeg meget happy.. Ha en fin dag og god helg ♥

Previous Post
Next Post

41 thoughts on “a little makeover

 • Rebecca
  Fikk ikke til å laste ned skjermspareren, er det vanskelig? Kom bare bilder opp, ikke noe download

  • Eirin Kristiansen
   Du må trykke på de tre linjene oppe i høyre hjørnet. Da blir den lastet ned 🙂 Tok litt tid før jeg fant ut av det selv, haha..

 • Nora
  Så fint! Hvordan har du fjernet docken på fremsiden, forresten? ✿

  • Eirin Kristiansen
   Systemvalg – Dock – Skjul og vis dock automatisk.

 • Cecilia
  hehe, da ser macbookene våre like ut, foruten bakgrunnsbildet, da. Klokkeskjermspareren har jo romstert på instagram i lange tider, så den sikret jeg meg for lenge siden 😀 macbook pro retina altså, helt konge, mye i forhold til Air, dårlige farger, imo. Ha en god dag! 😀

 • Så fint det ble! Veldig classy, rent og fint. Nesten så jeg fikk lyst til å pynte min egen PC, men er så skeptisk til slikt. Håper du får en fin fredag! 🙂

 • Vilde
  Hvor har du kjøpt dekselet til macen ? Det var kjempefint !

 • Oi, så fin macen din ble! Digga skjermspareren, skal laste den ned med engang 😀

 • Love it 😀 Jeg har også lagt marmor på macen min, syns den ble såå fin! Og takk for tips om skjermspareren, den laster ned allerede 🙂

 • Erle
  Hei, fine! Får ikke til dette med skjermspareren.. Har lastet den ned, men vet ikke hva jeg skal gjøre, hehe. Hjelp? Klem

  • Eirin Kristiansen
   Du gjorde sikkert som meg og trykket på «download» nede til høyre. Det er feil. Du må trykke på de tre små linjene oppe i hjøret til høyre for å laste ned. Deretter bare går du inn på instillingene på dataen din og endrer skjermsparer 🙂

 • Vilde
  Hvordan blir pc’n når du tar av kontaktplasten? Setter det merker?

 • Kari
  Kan du lage en smykkekolleksjon-innlegg med alle smykkene dine? 🙂

 • Thea
  Vet ikke om det bare er meg som har dette problemet, men det er så vanskelig å lese bloggen din fra mobil 🙁 Er det noe du kan fikse opp i?

 • Hedda
  Jeg trenger virkelig hjelp! Jeg har trykket på de tre linjene øverst til høyre, men er det noe etter det jeg må trykke på for at den skal bli lastet ned? Skjermspareren var så nydelig, så jeg trenger virkelig hjelp:)

 • Kamilla
  Hei eirin 🙂
  Hvor er genseren på bildet fra?:-) Ha en strålende helg!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Alle bildene er fra weheartit så jeg vet ikke :O Eller tenker du på det stripete teppet?

 • Laura
  Når du laver baggrunden, sætter du bare billeder fra weheartit (?) sammen eller redigerer du dem først? 😀
  Så fin! Bruger stadig den du lavede for et par måneder siden haha, måske det er på tide at skifte ud 🙂

 • Sandra
  Har så lyst å ha det bilde til bakgrunn, men får det ikke til.. Ser du har forklart til andre, men har ikke peiling hvilke tre små linjer du mener? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Når du klikker deg inn på linken er det tre linjer oppe i høyre hjørne. Trykk der, og ikke på «download» knappen nede til venstre 🙂 Da laster den ned. Dette er en skjermsparer vel og merke, ikke bakgrunn. Om det var den du mente? 🙂

   • Sandra
    Så at jeg hadde lest feil og at det var skjermspareren jeg måtte trykke på de tre linjene, men jeg mente egentlig bakgrunnen. Når jeg tar bilde som bakgrunn, blir det på en måte litt skyrret, at det ikke er i «HD» på en måte.. 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Du må trykke på bildet, eller trykke på last ned i ønsket format til venstre.. 🙂

 • Allt blev så snyggt 🙂

 • rikke
  Hei vakre deg, kunne du laget en sommer bakgrunn? Slik som du har gjort med jul og høst. Synes de er så fine 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det kan jeg gjøre når den nærmer seg 🙂

 • alida
  skjønner ikke åssen jeg skal få den klokken som skjermsparer etter at jeg lastet ned siden..er det vanskelig?

 • Nora Sofie
  Tror du man kan lage marmordeksel til iphone også :)?

  • Eirin Kristiansen
   Det kan man nok, så lenge man klarer å skjære ut til kameraet 🙂

 • Tina
  Prøvde dette, men får det ikke bra til 🙁 vil liksom ikke legge seg skikkelig i kantene som er litt buede 🙁 kjøpte marmorfilmen på panduro.. Får prøve enda en gang, er jo så kult!! 🙂

 • Malin
  Hei, vakre Eirin! Jeg lurte bare på hvilket program du bruker til å sette sammen bildene dine til en kollage? 🙂

 • Katrine
  Hei! Så flott macen ble med marmor, & klassisk skjermsparer. Men hvor er det stripete teppet fra, har lett etter ett slikt lenge? Ha fortsatt en fin dag, vakre deg.

 • Karoline
  Hei! 🙂

  Bare lurte på om du merket at det var noe galt med den gamle Mac´en din før den takket for seg? 🙂 Jeg har en ca. 4 år gammel Mac Book Pro, og over natten har den blitt så utrolig treg og den henger seg opp hele tiden, var det sånn med din også eller bare ble den svart? 🙂 Kommer til å svi litt i studentlommeboka om jeg må kjøpe en ny :S

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg hadde de samme problemene som deg før den krasjet 🙁

 • maria
  Hei!
  Jeg har lastet ned skjermspareren, men når jeg går inn på systemvalg for å endre den, går det ikke an å velge den som jeg lastet ned, selv om den ligger på skrivebordet. Noen som har samme problem?? 🙂

 • Emma
  Wow, i love you’re blog! Unfortunately I don’t speak norweigan so I don’t understad everything haha.. But the collage/background, where did you made that? In picMonkey? Cause I can’t figure out how to do a such big collage there..
  Anyway, nice blog!
  Hugs

  • Eirin Kristiansen
   Hi Emma! Yes that’s right I always use Picmonkey 🙂

Comments are closed.