Hei hjerter! Måå bare starte med å si beklager for null oppdateringer i går. Jeg tror ikke jeg fikk gitt beskjed om at jeg dro til Oslo engang! Ikke bare glemte jeg å pakke med meg laderen til MacBooken min, men det var superhektisk i tillegg. Flystreik og tight schedule – jeg kom meg omsider på Vixen Blog Awards og jeg storkoste meg. Vi hadde det bare så gøy, og det var så koselig å hilse på både nye og kjente fjes. Virkelig, alle tiders! Flere priser ble delt ut, og dem alle var vel fortjent. For min del var det en stor ære og i det hele tatt komme til finalen! Tuusen takk. Dere altså! Sent på natten trasket vi hjemover på hælene våre på glattisen, kjøpte baconpølse og sjokoladeboller og dro til hotellet. Husker ikke at hodet mitt traff puten engang.. Perfekt avslutning!

here and there

In love with this Victoria’s Secret suitcase. And the floor!

Så fort jeg landet på Flesland småjogget jeg nesten til bilen med kofferten på slep. Jeg gledet meg sånn til å hente Billy! Mamma passet han, og utifra hva jeg fikk høre hadde han storkost seg. Nå er det heldigvis ikke noe reise på planen fremover – kjenner jeg nesten får litt seperasjonsangst. Ikke han vel og merke, haha! Nå er vi vel hjemme, og i skrivende øyeblikk sitter jeg som støpt ned i sofaputene. Når kvelden nærmer seg er vi invitert på røketorsk hos pappa, og det gleder jeg meg til. Elsker det! Da får Billy løpt i fra seg med Linus også.. Håper alt er fint med dere! Senere i dag tenker jeg å dele litt ny treningsmusikk ♥

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “here and there

 • Mathea
  Velkommen hjem;-) Lurer på hvor kjolen du gikk med er fra? Den er virkelig nydelig!

 • Astrid
  Så bra du koste deg! Må være lov å leve litt uten om bloggen i blandt, Eirin! 🙂

 • Rikke Husby Westerfjell
  Hvor er skoene fra? 🙂

 • Utrolig hyggelig å hilse på deg i går, søte Eirin! For ei jente du er:) Håper jeg får muligheten til å møte deg igjen!

 • Det er bra du koste deg! Du fortjente å være i fialen, du er så flink og inspirerende. Jeg liker å må alltid innom bloggen din for du er alltid så positiv og du skriver så bra! Klem

 • Fride
  http://www.kjendis.no/2015/01/28/kjendis/kari_jaquesson/helse/debatt/det_nye_shape_up/37425137/

  Hva fikk deg til å ha på deg disse klærne på coveret? Hvilke idealer vil du fremme? Dette er ikke kritikk fra min side, kun spørsmål.

  • Eirin Kristiansen
   Glad du spør! Jeg vil fremme et sunt, formfullt og oppnåelig ideal 🙂 Synes stylingen var superfin!

 • Du så smashing ut i går! Kjedelig at du ikke vant, men det er bra at du koste deg 🙂

 • Så bra du hadde det kjekt! Jeg lurer bare på hvor den buksen du har på deg, er fra? Den såg veldig deilig ut – og GRÅ, noe jeg elsker 🙂 Gleder meg til å høre mer!

 • Victoria
  Så bra du koste deg:) Litt random spørsmål, men drakk du alkohol i går? Jeg bare føler at på sånne begivenheter må det finnes et visst drikkepress, hvordan takler du det hvis du ikke drakk? Trenger tips… Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Victoria! Jeg drakk litt hvitvin på eventet i går. Følte absolutt ikke noe press! Hadde ikke gjort meg noe å være foruten, men jeg hadde bare lyst – så da gjorde jeg det 🙂

 • Jenny
  Hei Eirin! Du virker som en så fantastisk flott jente!
  Jeg lurer på om du kunne skrevet et innlegg om hvordan style en slik fluffy jakke i ulike stiler 🙂 har skaffet meg to nå, men klarer ikke finne den perfekte match 🙂
  Digger stilen din 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Jenny! Jeg bruker den fluffy svarte jakken min til ALT! Til og med joggisen. Synes den er superkul til det meste, og elsker at den gir litt «volum» øverst. Prøv deg frem, du kommer til å elske dem begge 🙂

 • Ellen
  Hva heter skoene? 😀

Comments are closed.