Hei hjerter! I morges ramlet jeg over noe jeg må si at jeg har savnet i hverdagen. Nemlig «Bloggers Planner»! Dette er noe alle som driver med blogg burde ha – det gjør ting så mye mer oversiktlig og ryddig. Etsy har mye morro, og jeg fant den HER. Man kan skrive den ut via printeren hjemme, eller få det gjort profesjonelt til en liten ringperm. Kommer i ulike design også!

· My little creative corner ·

getting organized

For dere som ikke blogger – Etsy har også mange fine hverdagsplanleggere!

getting organized

Litt snacks mens man planlegger holder motivasjonen oppe. Jeg bakte de beste mandel & sjokolade cookiesene i går kveld, og deler gledelig oppskriften med dere senere i dag om det er ønskelig! Den er sukkerfri og supergod ♥

getting organized

Jeg elsker designet i svart og gull. Jeg skal få den skrevet ut hos en fotobutikk på tykkere sider! Her har jeg bare brukt vanlig A4 papir fra min egen printer. Fungerer fint foreløpig! Nå skal det bli orden i sakene altså.. Etsy i mitt ♥

Previous Post
Next Post

32 thoughts on “getting organized

 • hanne
  Så fint ! Hva har du skrevet ut ? Har du bestilt den og kopoert den flere ganger ? Kjempe fin insirasjon og elsker som alltid bloggen din <3

  • Eirin Kristiansen
   Gå inn på siden så skjønner du 🙂 Det er totalt 12 forskjellige ark i «The Bloggers Planner» som du får tilsendt i ett dokument når du har betalt. Da bare skriver du ut den filen med alle sidene.

 • Æhh, så gøy! En sånn må jeg skaffe meg, hihi 🙂

 • Så sykt smart! Skal kikke på det og skrive det ut 😀

 • Linn
  Kan du lage en Paris-guide? 🙂

 • Charlotte
  Kan du legge ut oppskrifter for de cookisene? Så utrolig gode ut!!

 • Celina
  Del gjerne oppskriften på kjeksene!

 • Siri
  Hei! Jeg har bare et spørsmål og tenkte at du kunne hjelpe siden du trolig har slitt med det samme. Jeg sliter med rødt utslett/elveblest hvis jeg blir varm/stresset osv. Dette er noe som irriterer meg og setter begrensinger på klesvalget da jeg alltid må ha skjerf på fremføringer osv. for at det ikke skal synes. Jeg syns å lese at du hadde noe av det samme, så jeg lurer bare på om du fant noe som fikk det til å gå bort? Takk for svar!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Siri! Jeg fikk tabletter av legen min som demper det, men skal innlegges i noen dager nå i februar for og forhåpentligvis få slutt på det. Jeg har det hver eneste dag uansett situasjon :/ Vært sånn i ett år. Helt forferdelig

   • Siri
    Hei igjen! Hvilke tabletter fikk du? Og jeg lurer på hvordan ditt utslett er/ser ut og hvor på kroppen du får det? Det viser jo aldri på bildene av deg og du ser alltid helt fantastisk ut! 🙂 Håper det ordner seg for deg også!

 • Celine
  Kan du legge ut oppskriften senere i kveld?:)

 • Marte :-)
  Heisann! Jeg bare lurte på om du har ett friår nå eller om du går litt på skole? Jeg er ferdig på videregående nå i juni og vet virkelig ikke om jeg skal begynne rett på skole eller om jeg skal ta ett friår… Har du mulighet til å skrive ett innlegg om hva du har brukt dette året på og om du angrer på valg eller ikke?

  Klem ♡

 • Ayla
  Vil gjerne ha oppskrift! Så supergodt ut

 • Kristin
  Jaaaa, cookies <3

 • Anine
  Hei! vil gjeeerne ha oppskirften 😀 klem

 • Jeg elsker etsy! Kjøpte noe lignende forrige uke, bare for å organisere strikkingen, genialt! Nå må jeg bare få printet det ut og satt det i en fin perm 🙂

 • Julie
  Jatakk til oppskrift 😀

 • Hanne
  Ja! Gjerne del oppskriften 😀

 • Christina
  Kjære Eirin,
  jeg er en av de som alltid leser bloggen din, men som skjeldent kommenterer. Men i dag ønsker jeg å legge igjen en liten hilsen.
  Du er alltid så positiv og søt. Ut i fra hvordan jeg «kjenner» deg gjennom bloggen virker du som verdens snilleste person. Du oser glede og positivitet, og jeg må si det smitter stadig over på meg. Så tusen takk for at du er slik en gledesspreder med ditt gode humør og vinnende vesen 🙂

  Klem fast leser, Bergen.

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Christina 🙂 Glad du leser bloggen min <3 Klem tilbake!

 • Malin
  ÅÅÅÅ gjerne legg ut oppskrift på kjeksene, så kjempedeilige ut <3

 • Eli
  Vil gjeerne ha den oppskriften, ja! Så kjempegodt ut:) Og sunne i tillegg, ekstra pluss! 😀

 • Julie
  Hei Eirin.
  Lurte bare på om du skulle legge ut bakgrunnen til macen som du laget, hadde ihvertfall vært gøy om du kunne 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julie! Kan poste den i morgen jeg 🙂

 • Åh, så herlig! Skal sjekke det ut med en eneste gang! Har lenge lett etter en fin planlegger til blogg, for nå har jeg det på mange forskjellige lapper over alt… Tusen takk for fint tips! 🙂

 • V
  Hvor er den fluffy vesken fra? 🙂

 • maren
  Hvilket blad er det du har tatt bilde av på bildet nr 2 ? så ut som en skikkelig søt historie hihi 😀

 • Marie
  Hei! Hvor har du kjøpt den fine fjær clutchen din? Ønsker meg en lik:)

  Hilsen Marie

 • den var så søt! Og supersmart 😀

 • Supert tips 🙂 Har sett etter en bra en. Kjøpte og printet ut en i dag 🙂
  Nå skal det bli orden i rekkkene (slutt på løse lapper 😉 )

  Ønsker deg en flott dag!

Comments are closed.