Er det noe jeg elsker, så er det laks! Det blir spist minst to ganger i uken her hjemme hos meg – klapp på skulderen, haha.. En dag jeg hadde dårlig tid og ikke orket å vente på at laksefileten skulle bli gjennomstekt ble denne enkle pastaretten til. Nå er den en stor favoritt som jeg aldri går lei! Retten går superfort å lage, men smaker helt himmelsk. Om du liker pasta og laks, selvfølgelig..

salmon pasta

· Laksepasta med pinjekjerner ·

1-2 laksefileter
Fiberrik fullkonrspasta
En liten neve pinjekjerner
Sitronpepper
Mager kesam
Sitron
Dill

Kok opp vann og la pastaen koke mens du tilbereder laksen. Stek den lett på begge sider, drypp litt friske sitrondråper over og hakk den så opp i små biter med stekespaden. Krydre godt med sitronpepper og en klype salt. De siste minuttene rett før laksen blir skikkelig crunchy og god tilsetter du pinjekjernene. Topp retten med magerkesam og dill og nyyyt ♥

salmon pasta

Smakfullt, sunt og mettende. Elsker at laksen er litt crunchy!

salmon pasta

Legg bort middagen et lite øyeblikk – ser dere hva jeg har fått tak i? Den store Kähler vasen! Jeg har ønsket meg den i evigheter, men verken jeg eller noen i familien har fått tak i den. Til jul fikk jeg jo noen av den lille versjonen, så nå er samlingen komplett. Såå fornøyd! Jeg kjøpte den på finn.no om noen skulle lure. Flere som selger! Men nå MÅ jeg hive meg rundt – Billy og jeg skal til Marlene en tur i kveld! De har jo møtt hverandre før, men hun skal passe han når jeg skal på Costume Awards så det er godt å bli enda litt bedre kjent.. Håper mandagen deres har vært fin! Husk Ungkaren klokken 22:30 på FEM, hahaa ♥

Previous Post
Next Post

34 thoughts on “salmon pasta

 • Å, nam! Det så utrolig godt ut 🙂 Takk for tips, flinke deg <3

 • Julie
  Hei Eirin 🙂

  Først og fremst vil jeg si du har en kjempe fin blogg 🙂
  Jeg skal til Bergen med mine to sporty venninner til helgen, lurte på om du hadde noen tips for hva vi bør få med oss eller noe gøy å gjøre? Har kun vært i Bergen en gang før 🙂

  Stor klem 🙂

 • Ingrid
  Jeg hadde dette til middag idag! Åhh.. det smakte himmelsk!!
  Sikkert en av favoritt middagene mine, vi har det minst en gang i uka her hjemme også. Jeg er jo selv kjempe glad i laks, har likt det helt siden jeg var liten:)

 • Rikke
  Åå, Eirin! Den vasen er så fin!:) Jeg var superheldig og fant min store jubileumsvase i en liten bortgjemt interiørbutikk lille julaften.. Der hadde eieren spart på en vase og satt ut i butikken 23 desember.. Jeg var helt tilfeldig innom da – og var superheldig som fikk kjøpt den i julegave til meg selv. Den er såååå fin, blir skikkelig glad hver gang jeg ser den 😀 Trodde aldri jeg skulle bli forelsket i en vase, haha!

  • Eirin Kristiansen
   Haha!! I feel you – sikkert fordi jeg har siklet etter den såå lenge, og ikke fått tak i den. Da kjente jeg at jeg ble litt EKSTRA glad i den 😀

 • Det så sykt digg ut,. Jeg digger også laks!
  Den der badassen av en vase altså! En venninne av meg fikk den til jul, og ville ikke ha den. Hun solgte den for 1400 på en budrunde på sånn «kjøp salg side» … Den koster 400 i butikken? Kan den fly liksom?

  • Eirin Kristiansen
   Koster jubileumsvasen 400 i butikken – den store? :O

   • Cecilia
    Tror den kostet nærmere 500,- i butikken, den store altså. Men på Finn ligger de jo på fra 2000,- til 4000,- craaaazy! de vet jo at folk er ville etter dem!…. Ja, for nydelig er de!

   • Hanna
    Opprinnelig koster den 450. Helt sykt at folk kjøper på finn til 3000 🙂 Heldigvis fikk jeg tak i den tidlig.

 • Linn Therese
  Anbefalar deg å kjøpe økologisk laks i staden for vanleg, så du slepp å få i deg all antibiotikaen… Er om lag same prisen på Rema 1000. Berre eit tips! 🙂

 • Vilde
  Hei fine deg! Ville bare tipse deg om et iphonecover som jeg tror ville passet deg. Har kjøpt det selv og tok ikke lange tiden før det dukket opp i postkassen 🙂 http://www.ebay.com/itm/Plastic-Case-Cover-for-iPhone-5-5S-5C-6-6Plus-Henna-Vintage-Hummingbird-floral-/251659032120?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3a980c1638

  Ellers er bloggen din super! Skulle ønske bloggerne på tv2 bliss hadde mer klipp av deg. Du kan jo kanskje prøve med litt videoblogger iblant, selv om du helst liker å formulere deg skriftlig. Kanskje en film av Billy?

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig snilt av deg! Det var fantastisk fint! Tusen takk 🙂 Kanskje det? Klem tilbake.

 • Emilie
  Hvor mye betalte du for vasen på finn? Ser det er mange som melker at det var jubileumsvase, flere som selger den for 4000 kroner, noe jeg synes er litt mye selv om den er close to perfection 🙂
  Fin oppskrift også, den skal prøves!

 • Madeleine
  Hei! Hvor mye betalte du for vasen der?:)

 • Frida
  Hei! Kan du lage noen innlegg om Bergen og hva byen har å tilby? Vurderer å studere der men vet svært lite om byen. 🙂

 • Maja
  Hei hei!:) Har vært på utkikk etter akkurat lik vase.. Men vanskelig å få tak i. De er så dyr på finn.. Hva måtte du gi for din store vase? De små er vell 250 kr stk, normalpris?! Elsker forresten bloggen din! Klem fra Maja.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De er dyre fordi de er umulig å få tak i – folk vet å ta seg godt betalt. Jeg er usikker på hva noen av dem koster orginalt i grunn!

   • Kamilla
    I butikken jeg jobber ble den store solgt for 449,- og den lille 249,- 🙂
    Men ja, folk vet å ta seg betalt når det var en limited edition 😮 🙂

    Du har en nydelig blogg <3

    • Eirin Kristiansen
     Det er helt vanvittig! :O Takk, Kamilla <3

 • Linn K
  Hvilken type Crest-tannblekning er det du bruker? Gir den god effekt? 🙂 Takk for svar!

 • Hanna Grindahl
  Hei, kjære deg! Ved å klikke meg innom bloggen din daglig, blir jeg boostet med inspirasjon og positivitet, så tusen takk! Jeg vet jo at kjæresten din er militæret… Min kjæreste reiste dit nå for over en uke siden, og jeg vil gjerne høre hvordan det var for deg? For min del er det ganske tøft, det må jeg ærlig innrømme. Blir man vant til avstanden etter hvert? Jeg håper og tror at svaret er «ja»☺️ Han dro til Madla i Stavanger, og det er muligens der Jørgen var i rekrutten?
  Stå på, du er herlig!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hanna! Jeg synes også det var tøft i starten, men jeg kan berolige deg med at med tiden går det veldig greit. Man venner seg fort til situasjonen, spesielt om man er flink å kommunisere og være der for hverandre. Lykke til, jeg har troen!

 • Maren
  Hvem av jentene liker du best av de som er med på ungkaren? Hihi <3

 • Det så kjempe godt ut! hos oss blir det en ganske lik variant med creme fraishe og lime 🙂

 • Julie
  Nettopp vært på butikken og kjøpt inn ingrediensene, så da blir det det å prøve ut denne idag 😀 Gleder meg! Elsker kombinasjonen med laks og pasta, så blir spennende å prøve denne varianten! Ha en fiiin dag 😀

 • Det så(og hørtes( veldig godt ut!
  *bittelitt sjalu på vasen* hihi

 • Jeanette
  sprøstekt laks er det beste som finnes!

 • Hvilken størrelse har du i den vasen? Jeg vurderer å kjøpe meg en sånn, men det er så vanskelig å se størrelsen på nett 🙂

Comments are closed.