Alt som har med yoghurt å gjøre faller i smak hos meg. Jeg spiser yoghurt hver dag! I går trikset jeg litt på kjøkkenet, og resultatet ble fortryllende kokos-yoghurtkuler med bringebærkjerne. Noe så godt! Og det beste av alt er at det er «snop» som kan nytes med god samvittighet, akkurat når du vil! Jeg var på nippen til å droppe lørsdagsgodt, men ett sted går grensen.. Haha!

yoghurt sweets

Yoghurt kokoskuler med bringebær

1 kurv bringebær · 150g kokosmasse · 3 ss tyrkisk yoghurt · 1 ss kald kokosolje · 1-2 ss honning

Bland sammen alle ingrediensene utenom bringebærene til du får en masse du kan jobbe med i hendene, selv om den klisser litt. Juster eventuelt mengden av yoghurt og kokosmasse. Smak også til med søtning til du er fornøyd – jeg brukte Natreen-dråper som kan kjøpes hos vanlig dagligvare. Jeg liker mine yoghurtkuler søte! Til slutt bare ruller du ett og ett bringebær inn i massen til du får en fin ball. Jeg brukte i underkant av en pakke med bringebær! Avkjøl i kjøleskapet i ca. en time og NYT ♥

yoghurt sweets

Den syrlige yoghurten sammen med kokosen og bringebæret er nydelig. Oh yum!

yoghurt sweets

Håper de faller like mye i smak hos dere som de gjorde hos meg! De er rimelig «mektig» og kan gjerne fryses ned om det er noen til overs.. Men nå må jeg hive meg i dusjen slik at jeg rekker avtalen med Victoria! Fortsatt fin lørdagskveld, hjerter! Klem ♥

Previous Post
Next Post

48 thoughts on “yoghurt sweets

 • Henriette
  Heia! Jeg bare lurte på en ting, du brukte jo hvetegress, spirulina osv en periode, men bruker du det fortsatt? Jeg vurderer å kjøpe det men har hørt at man bare sløser bort med penger på produkter som ikke har noen effekt. Jeg håper du svarer helt ærlig 🙂 Må bare si, du er så utrolig vakker! Det er virkelig en fornøyelse å lese bloggen din, den er så godt gjennomført! 🙂 Håper du vet hvilken god jobb du gjør!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg bruker det ikke fast som før, rett og slett fordi jeg ikke var så dedikert på den fronten. Skulle gjerne vært det! Tar bare en shot i ny og ne til frokosten med chlorella og spirulina 🙂 Tusen takk for utrolig fin tilbakemelding.

 • Shirin
  Så flink du er!! Inspirasjon i utstråling, på trenings og mat fronten – for ei søt, fresh og nydelig jente <3

 • Åh så utrolig herlig – gleder meg masse til å prøve ut disse! Dagens lørdagsgodt ble nemlig fantastiske brownie trøfler, som du la ut oppskrift på for rundt et år siden. Et lite ønske fra meg er å fortsette å poste oppskrifter, gjerne også på godtefronten (hoho). Må også få si at du er en fantastisk flink blogger, som jeg setter veldig stor pris på! Ønsker deg en super lørdagskveld <3

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig hyggelig å høre, Marielle! Brownie trøflene er supergode. Kjekt at du prøver ut oppskriftene mine 🙂 Fin lørdagskveld videre! Ikke spis deg kvalm 😉 Haha! Eller, hvorfor ikke..

 • Sofie
  Hei, jeg lurte på om det går ant å droppe kokosen? Jeg er ikke noe fan av kokos,

 • Du er så flott Eirin 🙂 Såg skikkelig godt ut, må definitivt prøves ein gang!

 • Årh, du er så god! Må prøve dette 🙂

 • Elsker kokkos! Oppskriftene dine er alltid så fine og inspirerende, blir nok til at jeg må teste ut denne også..hihi
  Fortsett og dele oppskrifter Eirin! 😀

 • Hei, Eirin! Dette så utrolig godt ut. Jeg lurer litt på hvilke innstillinger du pleier å sette kameraet ditt på? Har selv akkurat kjøpt Sony A5000, men sliter litt med å finne ut hvordan jeg skal få bildene så klare og fine som dine 🙂

  Ønsker deg en fin lørdagskveld!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Jeg har kameraet mitt på fremragende auto 🙂 Justerer lysstyrken ved å trykke ned på det runde hjulet når du skal ta bilde. Der kan man endre lyset toalt, veldig enkelt! Klikk deg litt frem 😉 Klem

 • Det såg och hördes väldigt gott ut 🙂

 • Kristine
  Hei! Sykt random spørsmål egentlig og du er sikkert lei av disse hundespørsmåla, men jeg bare lurte på om du kunne skrive litt generelt om begge hunderasene du har erfaring med? Jeg og kjæresten min er 18 begge to og vi bor i leilighet i Trondheim. Han får mest sannsynlig lærlingplass på nordsjøen, og da må jeg selvfølgelig ha selskap!
  Derfor vurderer vi sterkt å kjøpe en japansk spisshund. Eneste vi er usikker på er hvor mye det koster å ha en slik hund i måneden sånn ca? Det er jo en del utgifter som f.eks. mat osv forstår jeg! Skjønner at dette varierer litt på hvilken mat og slikt du kjøper men hadde vært greit med en sånn ca- oversikt! 🙂
  Også lurer jeg på om de kan være alene hjemme når jeg er på skolen (maks 8 timer)? Vi har forresten tenkt å «låne» oss en hund i starten, bare for å se hvordan vi takler det og om vi har nok tid til en slik firebent venn!
  Du kan godt sende meg en mail som svar på dette hvis du ikke vil skrive et helt blogginnlegg om det!

 • Amanda
  Må prøves! Hvor er skålene fra? Så fine!

 • Det så jo super godt ut! 🙂

 • Therese
  God morgen Eirin 🙂 De yoghurtkulene vil jeg teste ut! Dumt at jeg mangler tyrkisk yoghurt og bringebær, ellers hadde jeg lagd de i dag. Tviler på at den lille bunnprisen har det:/ Forresten, bruker du flytende honning (akasia)? Hvor har du kjøpt de søte skålene/koppene? H&M Home kanskje?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Therese! Jeg bruker flytende honning, ja 🙂 Skålene er fra Miss Etoile!

 • Birgitte Mortensen
  Hej Eirin
  Tusind tak for en god blog 🙂 Den læses også i Danmark 😉
  Opskriften ser god ud, men jeg er i tvivl om, hvad du mener med kokosmasse?
  Er det det som er i en dåse med kokosmælk? Eller er det melet? Måske noget helt tredje? 😉
  Glæder mig til at prøve at lave det!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er revet kokos 🙂 HER kan du se hvordan det ser ut! Koselig at du leser bloggen min <3

 • Elisabeth L
  Oooh, dette så både nydelige og supergode ut 😀 elsker hver gang du legger ut oppskrifter, og bildene dine er alltid så fine og inspirerende 😀

 • maren
  Supert tips, takk!:-)

 • Sigrid
  Hei Eirin!

  Jeg lurte på hvor mye du betalte for de ulike fine skattene dine fra Tiffanys? Hva ligger prisene på der for en enkel sølvring, liknende den du har i gull for eksempel? Jeg skal til London i Februar, men tviler på at jeg har råd til å kjøpe med meg en skatt derfra 🙁

  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sigrid! Jeg vet ikke hva en sølvring koster. Gull er jo dyrere. Gullringen min feks. kostet 5500,-. Kos deg i London!

 • Marie
  Hei Eirin! Hvordan anbefaler du å bo i Paris? I forhold til sentrum osv.. Skal bestille tur til Paris, og usikker på hotell. Vi reiser i august 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marie! Jeg ville bodd nært Champs Elysees. Det følte jeg ble mest «sentralt» og lettest å komme seg til og fra 🙂

 • oda
  Kjære gode fine Eirin! 🙂
  I starten når jeg fulgte deg på instagram så tenkte jeg med en gang at du var som «alle de andre» bloggerne som kun brydde seg om utseende, riktige klær og status… MEN etter å ha sett alle episodene av «bloggerne» som du har vært med på har jeg fått et helt annet inntrykk av deg og jeg bøyer meg i støvet for deg! Du virker som ei utrolig jordnær og god jente som har mer i bagasjen enn det man kan vite av å kun følge deg på instagram og jeg skammer meg litt over hvor fort jeg dømte deg… Men jeg kjenner meg tidvis igjen i hvordan du har det og har hatt det! Hadde samme opplevelsen på videregående hvor venner jeg trodde at bare ville meg godt begynte å fryse meg ut, følge etter meg hjem og psykisk terrorisere meg! Da er det deilig å se at du, som har opplevd noe av det samme, har kommet så langt i livet og oppnådd så mye! Virkelig et godt forbilde og en fin rollemodell 🙂
  I tillegg har jeg også en kjæreste som er i militæret (på 4. året nå..) og vet akkurat hvordan det er å ha et avstandsforhold – hold ut for det er absolutt verdt ventingen og i tillegg virker det som dere har er veldig godt forhold! Du fortjener alt godt og jeg heier på deg og dere! 🙂 du er en stor inspirasjon!!
  <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Oda! Blir så glad når du tar deg tid til å skrive så hyggelig til meg. Det gjør meg så uendelig glad! Tror mange har gjort som deg, og dømt før de så Bloggerne. Men for å være helt ærlig så forstår jeg at det er lett for. Bloggen og Instagram-profilen min er jo ganske overfladisk da det bare handler om interesser av meg og ting jeg liker. Ikke så mye om meg på privaten.. Men glad du ble positivt overrasket 🙂 At Jørgen er i forsvaret går overraskende bra for tiden. Så du har helt rett! Gleder meg til han kommer hjem! Stor klem <3

 • christina
  Hei. Hvor har du kjøpt skålene?:)

  • Eirin Kristiansen
   Skålene er fra Miss Etoile, kjøpt i en butikk i Bergen som jeg ikke husker navnet på.. 🙂

 • Eline
  Hei Eirin!
  Bruker du fortsatt Reference of sweeden? Har lenge vært på leting etter disse såpene! Hvor kan jeg få tak i dem? Vet du eventuelt om en nettside som selger dem? 🙂
  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Eline! Det gjør jeg. Kjempefornøyd 🙂 Jeg vet dessverre ikke hvor man kan kjøpe det på nett. Jeg får produktene fra salongen til mamma! Kanskje du kan sjekke ut en frisørsalong nær deg?

 • Karen
  Hvor kjøper du miss etoile? Krysser fingrene for en norsk nettbutikk 🙂 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Kjøper det i Bergen sentrum nede ved bryggen rett ved trekroneren 🙂

 • Mia Elise
  Kunne du ha kommet med kalorifattige tips, eller sunne tips ? 😀
  EKS : http://belindajakobsen.femelle.no/kategori/kalorifattige-tips/

  • Eirin Kristiansen
   Sunne tips kommer jeg med ofte, men kalorifattige tips kommer jeg ikke til å fokusere på. Synes det er unødvendig å henge seg opp i kalorier.. 🙂

 • Martine
  Skal bringebærene være frossne??

 • Hedda Aurora
  Hei Eirin! Jeg lurer på hvordan du oppbevarer disse yoghurtnøttene, og om de holder seg faste eller om de blir helt myke dagen etterpå? 🙂

 • Silje
  Hei!
  Hvor mange nøtter fikk du ca av den oppskriften? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Gud, det husker jeg ikke. Over 10 i hvert fall!

 • Maja
  Hei. Det så bare helt fantastisk ut, må prøves <3 Bare lurer på hvilken kokosolje du bruker?

Comments are closed.