Jeg elsker smoothies, og jeg er minst like glad i å drikke det med sugerør som jeg er å spise det med skje. I dag gjorde jeg den enkle smoothien om til en egen frokost, og jeg er allerede hektet! Jeg GLEDER meg til å teste ut haugevis av ulike varianter og kombinasjoner. Knallgodt og mettende – rikt på god næring for kroppen. Rett og slett en vinner på frokostfronten!

smoothie bowl

· Raspberry & Vanilla Smoothie Breakfast Bowl ·

150g bringebær
1 frossen banan
1 ss hakkede mandler
2 ss vaniljekesam
1 dl kokosvann

Toppes med jordbær, bringebær, blåbær, kiwi, hakkede mandler og kokos

Jeg kjørte alle ingrediensene i en bolle med stavmikser da det er ganske lite væske som skal til slik at smoothien blir minst mulig vannete. Tenkte det var lettere enn med en blender – den skal tross alt spises og ikke drikkes! Jeg brukte kokosvann som væske (du kan bruke vann), men det er sikkert supergodt med kokosmelk eller mandelmelk også. Husk at oppskriften ikke trenger og følges til punkt og prikke. Om du ønsker litt ekstra proteiner på morgenkvisten kan du tilsette en eggehvite også!

smoothie bowl

Nå er lille Billy ferdig luftet, jeg er ferdig dusjet og Marlene kommer på besøk. Gleder meg sånn til å se henne igjen – begynner å bli en stund siden sist så det skal bli deilig å få catchet litt opp igjen. Håper dere får en deilig torsdag! Gjør det beste ut av den ♥

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “smoothie bowl

 • Anne G
  Det såg veldig godt ut!:)
  Kjempe inspirerende å lese bloggen din!
  Ha en fortsatt fin dag:)

 • Ah det så digg ut! Må kanskje teste ut det og:)
  Ha en fin dag!

 • Stine
  Det så godt ut! Må testes 🙂
  Jeg lurer på om du fortsatt studerer? Har ikke hørt noe om de på lenge, så lurer på hva som skjedde på den fronten?
  Stå på Eirin, du er flink!

 • Ågud, så herlig og friskt det såg ut! Virkelig noe jeg må prøve selv 🙂 Du får kose deg masse på jobb, selv må jeg jobbe – men men! Håper du får en fantastisk torsdag, fineste du 🙂

 • :)
  Hvordan går det på skolen? Har du ikke skole hver dag?

  Er det vanskelig å ta en 3-dagers rensekur med essentially? Gikk du ned noe på fettprosent?

  • Eirin Kristiansen
   Det er skole tre dager i uken. Jeg trives, men ikke helt med veien jeg har valgt å ta. Føler ikke journalistikk er helt av interesse likevel. Får se hvordan det blir videre. Rensekuren fra Essentially er tøff. Man går ikke ned i fettprosent på tre dager.

 • Kjersti
  Hei! Har tenkt på å studere journalistikk selv, men er litt usikker. Ser du ikke er helt sikker på at det var det rette for deg, så lurte på om du kanskje kunne sagt litt om det dere lærer? Kunne tenkt meg å f.eks jobbe i et blad som Det Nye i fremtiden, er utdanningen relevant da? Føler journalistikk er litt mer sånn typ aviser, nettaviser, som VG og sånt, og det er ikke helt det jeg ser for meg. Vet ikke om du skjønte hva jeg mente nå, haha. Men er det ganske basic om det å være journalist, eller blir det mye fokus på nyheter og sånt? Føler vi to er ganske like, så hadde vært greit å få ditt synspunkt på journaliststudier 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Du kan bruke journalistutdannelsen til så mangt. Du kan jobbe i magasiner, aviser, nettaviser, tv, skrive bok.. Det meste! Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan sette ord på det, men etter å ha fått et syn på innsiden av journalistkarrieren virker det gøy, men ikke for meg. Mange andre i klassen elsker det jo! Jeg bare føler at jeg vil ta en annen retning og at jeg har kastet meg ut i noe bare for å få en utdannelse + litt… Press. Dessuten har jeg fått den «ingen trenger utdanning for å være journalist» slengt i tryne et par ganger. Til og med læreren min er ikke utdannet journalist. Føler det har veldig mye med flaks og lidenskap for å kunne få seg en god jobb innen yrket. Til syvende og sist handler det mer om hvor mange gode saker du har fått på trykk enn hvor lang utdanningen din har vært (sier lærer). Hvem som helst kan få ting på trykk om de har gode saker. Vanskelig å si, du må nesten bare erfare det selv tror jeg. Lykke til med valg!

 • Birgitta
  Hei Eirin!
  Du er alltid en sann inspirasjon 🙂

  Hvilken juicemaskin er det du har nå? Tenkte å gå til innkjøp av en selv, og ville bare høre litt om du er fornøyd med din.
  Har du forresten sett den nye treningskolleksjonen til H&M? Syns det var mye freshe klær 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Birgitta! Tusen takk! Juicemaskinen jeg har nå heter Philips Juicemaskin HR1855/30. Rimelig og veldig grei i bruk synes jeg 🙂 Vet du, det har jeg ikke! Skal sjekke den ut asap! Takk for tips <3 Klem

   • Birgitta
    Tusen takk for svar!
    Det var faktisk akkurat den maskinen jeg hadde sett på 🙂
    Så den er på salg på Expert til 599,- (hvis noen flere er interesserte).

    Ps: Smelter hver gang jeg ser bilder av lille Billy! Ja takk til mer <3

 • Petnille
  Hei❤️
  Jeg lurer på hvor du får tak i bærene denne tiden på året? Leter overalt etter friske bær

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Kjøper bær hos både kiwi og rema 🙂

 • Hei!
  Etter å ha spist noe lignende på Jamba Juice så har jeg laget det hjemme noen ganger, men nå har jeg flyttet tilbake til USA og finner ikke noe som kan erstatte kesam, kan jeg bruke gresk yoghurt istedenfor tror du? Stor klem <3

 • Det ser så himla gott ut 🙂

 • Charlotte Olsen
  Hei hei kjære deg <3 håper du følger hjertet og finner noe du kan trives med 🙂 Mange føler press om å ta utdannelse, men det er jo helt opp til hver enkelt 🙂 Det er viktigere å trives med arbeidet en gjør, enn å ha lengst utdannelse 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Charlotte <3 Du har så rett, og jeg er så enig. Dessverre har jeg litt lett for å "please" andre rundt meg, enn å tenke på hva jeg selv ønsker når det kommer til akkurat den delen av livet mitt. Men kjenner jeg begynner å bli mer og mer klar for og ta et valg for min egen del. Takk for kloke ord!

 • Åh, dette så utrolig godt ut, blir nok søndagsfokost dette ja!

Comments are closed.