God søndag! I dag har både Billy og jeg lagt på latsiden foruten noen lufteturer. Det er slik søndager skal være, synes jeg! I går var det nærmest orkan her, og jeg har aldri vært med på verre værforhold. Dere har kanskje hørt om stormen Nina på nyhetene? Hjelpes, godt det er over! På et punkt var jeg rimelig nervøs, men da jeg skulle legge meg ble det mer koselig å høre vinden ule..

Klokken ni i morges ble jeg vekket av lille igjen, og denne natten gikk minst like bra som den første. Håper det fortsetter! Etter en forfriskende tur var det tid for frokost, og jeg prøvde meg også på en ny juice. Denne gangen med ananas!

sunday bliss

En skål med Vita Hjertego Flerkornsflak toppet med jordbær og melk ble søndagens enkle frokost.

sunday bliss

Green Pineapple Juice

1 ananas · 1/2 lime · En god håndfull grønnkål (eller spinat) · 1 grønt eple · 1 neve mintblader

Visste dere at man kan få kjøpt finhakket grønnkål i vanlig salatpose, slik som med spinat? Gjett om denne frøkenen ble glad da! Det setter ikke så mye smak på juicen, men man får i seg gode næringsstoffer i tillegg til at den får en deilig grønnfarge.

sunday bliss

Resten av søndagen skal tilbringes med Billy-kos og rengjøring. Vinduene i stuen er full i salt fra havet etter gårsdagens storm, så det går nesten ikke an å se ut, haha! Det må gjøres noe med før familien kommer på besøk. Gleder meg til det og ikke minst deres første møte med Billy. Han er så glad i mennesker og det er så gøy! Ha en deilig søndag – nyt den til det fulle ♥

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “sunday bliss

 • katrine
  Hei! Vet du om hunden din er allergivennlig?:) klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er han 🙂 Og røytefri! Veldig deilig.

 • For en herlig frokost! Såg veldig friskt og deilig ut 🙂 Har lenge siklet etter en juice-maskin selv, og nå ser det ut som jeg kanskje får en i hus! Ikke like lett det, når man enda bor hjemme og har en mamma som bestemmer over kjøkkenet, haha. Ha en fantastisk søndag videre, fine du 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Haha! I know the feeling 😀 Samme til deg <3

 • Tonje
  hvilken smoothie maskin har du?
  Elsker bloggen din 🙂 du er utrolig inspirerende 🙂 kan du lage et innlegg med dine favoritt smoothier, frokosten osv? ❤️

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har Kenwood Smoothie Maker 🙂 Veldig fornøyd med den!

 • janne
  Hei Eirin!
  Så bilde du la ut på instagram av julegaven du fikk av jørgen for litt siden, og kunne tenkt meg et slikt til meg og min kjære selv! Kan jeg få spørre hvor det er mulig å få taki et sånt? Kjempefint!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Mener han kjøpte det hos gullsmeden Lohne i Bergen 🙂

 • Jenny
  Hva mener du med en ananas? En hel ananas eller en boks me ananas ?

 • Nam! Jeg fikk samme juicemaskin som deg i julegave,å de eneste oppskriftene jeg kan er eple og appelsin juice 🙁 Kunne du laget et eget innlegg med forsjellige juice oppskrifter som du synes er gode, og som du anbefaler? Har du grønnkålen nedi juicemikseren? Ha en fin søndag! Bloggen min er ny og fresh med nytt design og en sminkevideo om du har lyst å klikke innom 😀 Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det kan jeg gjøre 🙂 Ja, jeg har grønnkålen i juiceren (finhakket og våt). Klem <3

 • Hedda
  Hvor kjøper du de sugerørene?

 • That looks so delicious! XX

 • victoria
  Hei! Lurer på når nummeret med dei i shape up kommer i butikkhyllene? og når du skal ha kles salg? <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det kommer i slutten av januar 🙂 Salget blir litt utsatt. Skriver mer om det på forhånd! Klem

 • Så fina bilder. Stormen Egon håller på i Sverige, men har inte kommit dit jag bor än 🙂

 • Mali
  Kan du skrive et innlegg om hvilken musikk du bruker når du trener? 🙂

 • Viktoria
  Skjønne Eirin! Jeg går førsteåret på vgs og skal velge programfag for høsten… Synes å huske at du pratet om å ha tatt psykologi på vgs? Hvordan var faget, var det interessant? Og er det et veldig tungt fag?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det stemmer. Jeg synes det var kjempegøy! Hadde valgt det igjen om jeg måtte. Ikke så veldig tungt fordi det var så gøy å lære 🙂

 • Marita
  Er det juice maskinen fra philips du har brukt her?:)

 • Anbjørg
  Utrolig stilige glass:-) Hvor er de fra?

 • Det er skummelt med slike stormer, en skal være forsiktig. Men at de kan kalle opp en storm etter navnet mitt, det syns jeg var litt stygt gjort. Haha. Godt du koser deg masse med Billy, det er veldig koselig med valp. Kos dere masse den kommende uken Eirin 😀 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Haha!! Uff.. Det var ikke helt greit, nei 😀 Tusen takk, Nina. God kveld videre <3

 • Synnøve
  Hei! kan du lage et innlegg om hvordan du lager juice? 🙂

 • Karianne
  Hvilke av philips juice maskinene har du? Det finnes mange forskjelige.

 • Jeg lager en liknende jus, men bare med ananas og spinat. Den går ned på høykant også hos ungene. Knallgodt 🙂

Comments are closed.