Hei! Vet du om hunden din er allergivennlig? Hvilken rase er han?
– Hei! Billy er av blandingsrasen Maltipoo som er en hybrid av malteser og puddel. Han er både allergivennlig og røytefri. Det er vanvittig deilig! Han krever på en annen side ekstra pelsstell og klipp, men det er verdt det synes jeg. Han er alle tiders!

svar på ukens spørsmål

Kan jeg spørre hvilke produkter du bruker for brunfargen din nå i disse vintertider? Tar du solarium eller spraytan?
– Hei! Jeg tar ikke solarium og bruker sjelden selvbruning. Jeg sverger dog til Bare Minerals sitt solpudder i fargen ”warmth” hele året! Om sommeren booster det brunfargen fint, og om vinteren gir det en varm og fin glød selv når huden er gusten..

Hvor er smykket fra?
– Det er fra Vila!

svar på ukens spørsmål

Er det lov å spørre hvilken lipgloss du har på bildene?
– Her har jeg på meg Clarins sin Instant Light Lip Perfector i den lyseste fargen. Love it!

Kan du skrive litt om hvilke kapsler du pleier å kjøpe til Nespresso maskinen? Fikk en til jul, så trenger litt tips
– Hei! Jeg er veldig glad i kapslene i farge gull og oransje. Ellers liker jeg den røde som er koffeinfri når jeg vil kose meg med en kopp på kveldstid uten å ødelegge nattesøvnen totalt.. ♥

svar på ukens spørsmål

Hvor får du kjøpt Crest-strips?
– Du får ikke kjøpt det i Norge, dessverre. Jeg kjøper det på eBay til billig penge. Anbefales!

Hvor kjøper du de sugerørene?
– De kjøper jeg hos Coop Obs.

svar på ukens spørsmål

Hvilke serier følger du med på?
– Følger vanligvis ikke med på noen, men nå for tiden har jeg fast date med sofaen hver mandagskveld med Ungkaren Australia på skjermen! Da koser jeg meg stort, haha. Ellers er Friends et must hver lørdag og søndag morgen. Går aldri lei!

Hvor er klokken fra?
– Triwa! Fikk den i julegave av mine besteforeldre. Elsker den!

svar på ukens spørsmål

Når du drikker proteinshake etter trening med melk, blander du før du drar på trening og lar drikken bare stå i mens du trener? Eller lager du den når du kommer hjem? Tenker kanskje melken blir litt rar om den står? Eller bruker du vann?
– Jeg lager shaken med melk før jeg drar på trening, og oppbevarer den enten i bilen (der er det jo kjølig) eller i treningsbaggen. Jeg trener som oftest i ca. en time og da er den fremdeles ganske kald når jeg er ferdig. Blander aldri med vann!

Hei! Hvor er den fine boken fra? Jeg trenger en å lime inn ting i jeg også!
– Hei! Den er fra Clas Ohlsson. Veldig enkel og fin!

svar på ukens spørsmål

Hvor får du kjøpt vaniljeprotein og hvilket bruker du? Går det eventuelt an å droppe den ingrediensen i lappene?
– Jeg kjøper Whey Tech Vanilla HER (adlink) hos Proteinfabrikken. Det smaker utrolig godt både alene med melk eller i bakst! Du kan eventuelt droppe det i oppskriften og bruke litt vaniljepulver om du vil. Gode blir de uansett!

Hvor er den stripete vasen og hundesengen fra?
– Den stripete vasen er fra Kähler og hundesengen er fra Midtun Zoo i Bergen. Supersøt og Billy elsker den!

svar på ukens spørsmål

Hei! Hvor har du kjøpt dekorasjonspeisen din?
– Den har jeg kjøpt hos Clas Ohlsson.

Hvilken smoothiemaskin har du?
– Jeg har Kenwood Smoothie Maker og er veldig fornøyd. I tillegg er den ganske så fin på kjøkkenbenken, haha!

svar på ukens spørsmål


Previous Post
Next Post

48 thoughts on “svar på ukens spørsmål

 • M
  Hei! hvor sover Billy? 🙂 Og hvor fikser du brynene dine? gjør du det selv eller går du på en salong, isåfall hvor? De er så fine 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Han sover med meg eller i hundekurven ved sengen. Jørgen og jeg hadde bestemt oss på forhånd at han skulle få lov til det, og jeg må si at det er overraskende greit. Vekker meg ikke en gang gjennom natten, og bare koselig 🙂 Føler man får et mye tettere bånd! Øyenbrynene mine fikser jeg selv 🙂 Takk for det!

 • Anna
  Så utrolig fin hund du har fått deg 🙂 Du kommer til å elske din nye tilværelse – det gjør jeg enda (fire år senere, knis). Må bare spørre om noe; hvorfor valgte du å kjøpe blandingshund, fremfor renraset? Jeg har ingenting mot verken det ene eller det andre, bare spørr av nysgjerrighet. Når folk lurer på hvilken rase Billy er så er maltipoo trossalt bare et nickname på en blanding? Mixen er vel ikke godkjent enda, eller? Lurer også på dette med allergivennlighet. Alle ender vel ikke opp som det? Har hørt at det er null garanti for at feks en maltipoo vokser opp, og er nettopp det? 🙂 Håper uansett du blir like fornøyd med din nye venn som det jeg har blitt 🙂 Hund passer hvertfall perfekt inn i min studenttilværelsen (enda så kritisk mange virker til nettopp det). Ser nesten på henne som min egen, lille anti-depressiva! Hunder er fantastiske <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Anna! Jeg nyter den allerede. Skremmende hvor fort glad man kan bli i den lille, sprudlende saken! Du har helt rett, Maltipoo er ikke en godkjent rase. Det er en en hybrid rasevariant mellom Malteser og Puddel. For å være helt ærlig så bryr jeg meg ikke om at hunden er renraset eller blandingshund. Spesielt ikke med tanke på sykdommer, etc. Det kan gå likt begge veier tross renraset eller ikke. Det er flere grunner til at jeg valgte å gå for Maltipoo. IKKE bare fordi den er så søt 😉 Mye fordi en er kjent for å ha et livlig temperament og godt gemytt. Den er også utrolig lettlært, barnevennlig og vennlig ovenfor andre hunder. At han Billy er røytefri er også viktig for meg, uansett hvor dumt det kan høres ut. Sparer både mye rengjøring, møbler og klær. Når det kommer til det å være allergivennlig er jeg ikke bombesikker. Det sies jo at han skal være det, men det får tiden vise 🙂

   • ia
    Blandingsraser er fint med tanke på sykdommer – da de har mindre sjanse for å få recessive arvelige sykdommer. De dominante avler man (forhåpentligvis, dersom den har gitt utslag ennå!) ikke på, så det er ofte de recessive som følger med raser.

    Nå skal det sies at det (mindre risiko for recessive sykdommer) gjelder førstegangsblandinger, dvs. når foreldrene er renraset. Dersom man bruker to blandingshunder, og spesielt når foreldrene er samme blanding (begge maltipoo feks) så kan begge være bærere av sykdomsgenet, og dersom avkommet arver dette fra begge vil avkommet også kunne bli sykt.

    Gratulerer med ny hund, han er nydelig 😀

 • Eline
  Hei Eirin! Ville egentlig bare dele noen småting med deg som jeg setter veldig stor pris på! Jeg er så veldig glad for at du alltid kommer med tips og råd til hva man kan gjøre for å ta vare på hud og helse…<3 Etter du skrev innlegget om hvilke sminkeprodukter og fuktighetsprodukter du bruker for å være vennlig mot huden, tok det ikke lang tid før jeg investerte i nye produkter! Fra produkter som Loreal, The balm osv., byttet jeg til Helena Rubenstein sin BB base og hudsminke fra BareMinerals og Ysl, og nå! etter bare 2 uker er alle urenhetene mine helt borte! Det er helt utrolig hvor stor betydning sminke og riktig kosthold har å si for huden! Tusen takk for de fantastiske tipsene og rådene dine Eirin <3

  • Eirin Kristiansen
   Åå! Sånne tilbakemeldinger som dette gjør meg så GLAD! Tusen takk, Eline. Glad det har hjulpet deg 🙂 Klem!

 • Martine
  Hei! Først vil jeg bare si at du er en stor inspirasjon, og min absolutt favorittblogg! Også jeg lurer på hvordan det er å studere journalistikk? Du har ikke fortalt så mye om det på bloggen, men jeg har lyst til å studere det samme selv så det hadde vært spennende å høre litt hvordan det er 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Tusen takk 🙂 Det er morsomt å studere journalistikk! Man lærer mye spennende på mange ulike områder. Vi begynner snart med foto og det gleder jeg meg ekstra mye til! Når man er ferdig utdannet kan man gjøre vanvittig mye forskjellig. Klem

 • Elise
  Husk at ‘maltipoo’ ikke er en definert som en egen rase, dette er blandingshund. Jeg syns det er litt dumt at folk har fått for seg at alle disse «poo»-blandingene plutselig er blitt en egen rase.
  Likevel, gratulerer med hundekjøp. Han er kjempeskjønn.

  • Eirin Kristiansen
   Ja, jeg skjønner hva du mener. Tusen takk 🙂

 • Hei, jeg har noen spørsmål om Billy! Jeg lurte på hvor mye du betalte for han og om du kunne tipse om oppdretteren du kjøpte han av? Han er så søt 🙂 Og hvor stor blir han ca? Hadde satt pris på svar!:) Må også si at jeg liker bloggen din kjempe godt! Har fulgt deg ganske lenge nå, og jeg smiler hver gang jeg er innom! Ikke nok med det, så er du også så utrolig skjønn!:)

 • Ine
  Kjempefin den dekorasjonspeisen, skikkelig blikkfang som jeg likte med en gang.
  Må også legge til at du prater så utrolig behagelig og pent, aldri hørt en så vakker bergensdialekt før.

 • Leser
  Og der fikk vi igjen både nettet og strømmen 😀 og da måtte jeg selvsagt innpå bloggen din med en gang! Har helt ærlig vært litt stresset siden jeg ikke har fått lest bloggen din siden fredag :O føler jeg går glipp av noe viktig, tihii! Bor i Lindås, og her har det vært heeeelt sykt.. Uansett, hunden din er utrolig skjønn, gratulerer med nytt familiemedlem <3

 • Kristin
  Hei! Billy er nydelig! Kjøpte min egen hund for akkurat et år siden, og det er en evig lykke hver dag <3 Men jeg lurer på noe. Jeg flytter med hunden (han er en chihuahua, så han er veldig praktisk sånn sett) til høsten og vil gjerne høre hvordan du kombinerer alle ærender, skole, trening med hunden din, da jeg gruer meg litt til den følelsen av å ikke være like mye hjemme med hunden når jeg flytter.
  Stor klem til deg og Billy 🙂

 • Rakel
  Så utrolig skjønn hund! Røytefri hund er virkelig en fordel, jeg har en cocker spaniel og han er ikke røytefri 😉 Man sparer masse tid og faktisk penger på å ha en røytefri hund ..
  Ellers vil jeg bare si at bloggen din er utrolig bra – den er så gjennomført og det virker som du legger tid i ildene du tar og innleggene du skriver. Elsker å klikke meg inn her 🙂
  Ha en fin dag videre!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Rakel <3 Så snilt sagt. Blir så glad! Fortsatt fin mandag 🙂

 • Mi :)
  Hei, skulle ikke du ha klessalg på bloggen, på søndagen som var? 🙂 Eller har jeg surra :p Fortsett å stå på, du er kjempe flink, og lykke til med Billy <3

  • Eirin Kristiansen
   Joo! Det stemmer! Men så skjedde det noe med alle varene som ble lagt inn, så jeg må få lagt de inn på nytt så fort jeg har tid. Utrolig irriterende 🙁 I’ll let you know!

 • Silje
  Hei Eirin 🙂
  Du har en utrolig fin blogg, og jeg er fast innom daglig. Jeg lurte på hvor du ser ungkaren australia?
  Ha en forsatt fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hi Silje! Hyggelig å høre 🙂 Jeg ser ungkaren australia på FEM hver mandag klokken 22.30! Klem

 • Marie
  Hei søte deg! Må bare si at Billy er helt nydelig, du er heldig:) Jeg lurte bare på hvor juiceren din er fra, og om du vil anbefale den? Hva er viktig når man skal kjøpe en juicer? Det er vel ikke bare å gå for den billigste man finner, for den skal vel være litt brukbar og? Tusen takk for svar 🙂 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Tusen takk! Jeg fikk min i julegave i 2013, men vet de har den på Coop Obs. Anbefaler den veldig 🙂 Det finnes selvfølgelig en dyrere versjon som har bedre motor. Hadde jeg kjøpt selv hadde jeg muligens investert i den! Den skal visst være mer effektiv å få mer juice ut av frukten. Klem

 • Vero
  Hei.
  Når skulle du selge klær fra garderoben din?

  • Eirin Kristiansen
   Egentlig søndag som var, men så skjedde det noe med alle varene som ble lagt inn, så jeg må få lagt de inn på nytt så fort jeg har tid. Utrolig irriterende 🙁 I’ll let you know!

 • Kristina
  Hei! Jeg skal til New York senere i år, og jeg lurer på om du kan være så snill å si hvor det er lurest å shoppe, og hvor jeg kan finne butikker som VS, forever 21, topshop, Nike store osv.. Hvor kan man finne gode vintagebutikker med stort utvalg? Er det lurere å gå på et outlet? Har du tips til noen andre ting som må gjøres?

 • Marie
  Hei! Er det lov å spørre hvordan gulv du har, hehe? Jeg skal ha nytt og synes det så veldig fint ut 😉
  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet dessverre ikke. Det var her når jeg flyttet inn 🙁

 • Frida
  Hei! Jeg lurer på en ting som egentlig ikke har noe med innlegget å gjøre. Kjæresten min dro nettopp i militæret, og det er så utrolig trist og ensomt 🙁 På forhånd hadde vi lovet å snakkes hver eneste dag, gjerne ringe ofte men hvertfall sende en sms.
  Men nå som han er i rekruttskolen er det visst ikke mulig, han har vært borte i snart 4 døgn og vi har hatt en telefonsamtale på 10min, og et par smser, men det er snart to døgn siden. Det er visst ekstremt liten tid de har nå 🙁 Jeg høres kanskje desperat ut, han har jo tross alt «bare» vært borte i noen dager, men det er utrolig uvandt da vi pleide å sees/snakkes hver eneste dag.
  Var det slik når Jørgen var i rekruttskolen, like travelt? Og har du noen tips til hvordan man skal «holde ut» når det kan gå flere dager hvor man ikke snakker sammen? Synes det er så trist, og håper ikke at hele oppholdet hans i militæret skal bli som dette..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Frida. Det er dessverre litt tøft i starten, men det blir bedre. Både med tilgjengelighet og at det blir til en «vanesak». I begynnelsen er det en stor omvending for de tøffe guttene våre som skal i forsvaret med blant annet tester, felt, etc. Etterhvert blir det bedre rutiner på ting og etter min erfaring mer tid til overs. Det går litt i baner rett og slett! For vår del begynte det tøft og ble bedre og bedre for hver måned som gikk. Nå er det ikke snakk om at det er et problem lengre engang. Heldigvis er han snart ferdig! Håper dere fikser det 🙂 Hang In there! Han trenger din støtte mer enn noen gang nå. Husk det!

 • Anonym
  Hei Eirin!

  Startet å lese bloggen din i desember 2014, og er en av mine yndlingsblogger, den er på 2. plass for meg! Jeg lurte på 3 ting.

  1. Får man kontakte deg på mail ?

  2. Har alltid ønsket meg en liten hund. Hva mener du med at hunden din ikke er en rase, (at den er ulovlig). Er det sånn at hvis folk spør hvilken rase hunden din er så svarer du «Maltipoo» ? Hvis det er ulovlig, er det ikke forbudt å ha den type «rase» ? Eller kan du svare at den er en blanding av puddel og…

  På forhånd: Takk!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Mailen er dessverre kun for samarbeidspartnere og den slags. At hunden min er en hybrid mellom to raser er langt ifra ulovlig. Det eneste er at man feks. ikke kan bruke den til utstilling. Når folk spør hvilken rase det er sier jeg bare Maltipoo 🙂

 • Hanna
  Hei! Må først si at jeg virkelig elsker bloggen din:) Har aldri vært noe glad i å trene eller spise sunt, men etter jeg begynte å lese denne har jeg blitt helt forelsket i det!! Får så mye motivasjon. Men jeg lurte på om du kjøpte Billy av en oppdretter, hvor isåfall?:)

  • Eirin Kristiansen
   Så gøy å høre, Hanna! Jeg kjøpte Billy av en familie som bor i nærheten av Bardufoss. De driver ikke med oppdrett.

 • Giena Tanilon
  Hei! 🙂

  Digger bloggen din 🙂 Mange fine bilder!

  Hvor ser du på Ungkaren hend? Kan du linke til siden? 🙂

  Mvh, Giena 😀

  • Eirin Kristiansen
   Takk! På kanal FEM hver mandag klokken 22:30 🙂

 • Kanskje jeg hadde visst dette hvis jeg hadde fulgt deg litt lengre, eller kanskje jeg ikke har fått det med meg..men er du og Jørgen samboere, eller blit det først i det nye huset? 🙂

  Det er veldig gøy å følge deg på instagram og bloggen, og du virker veldig jordnær, hyggelig og herlig! Stå på 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Nei, vi er ikke samboere. Går det etter planen flytter vi sammen i nye leiligheten 🙂 Takk, Ingrid <3

 • Marenhaugerr på instagram
  Spørsmål til neste uke; hvordan utdanning har du? Hva gikk du på vidregående? Hva tenker du vidre?
  Du lyser opp hverdagen min, og du er en veldig stor inspirasjonskilde – både som person(av det inntrykket jeg har fått av deg) og innen bilder, du insprerer til alt egentlig du!! stoor klem

 • Kristine
  Hei:) Jeg lurer på hva du gjør med Billy når du er på skolen? Er han alene hjemme eller er det noen som passer han? Klem<3

 • Karina
  Hei!

  Kunne du skrevet et innlegg om hvordan det er å studere journalistikk? Vurderer det veldig, men får så mange ulike inntrykk, og synes det er vanskelig å finne informasjon om det på internett som virkelig overbeviser meg om at det er dette jeg vil… Hadde vært til stor hjelp om du bare hadde forklart litt! 🙂
  Med vennlig hilsen fra Karina 🙂

 • er den smoothie maskinen lett å gjøre ren? 🙂 så nydelig liten valp du har<3

 • Ida
  Hei! Du vet ikke tilfeldigvis hvilket type gulv du har? 😀 Er så fint, er på utgikk etter lignende gulv i den nye leiligheten min..:-)

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet ikke. Det var her da jeg flyttet inn 🙁

 • Emilie
  Hei!
  Hvordan fungerer dekorpeisen din, og hvor mye betalte du for den? Den var utrolig fin!
  Du er utrolig god blogger, så stå på!
  Klem♥

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Man kan justere varmen på den fra ingenting til veldig varmt. Synes den er fantastisk, og flammene ser ganske så ekte ut! Betalte 899,- for den mener jeg. Takk!

 • Tonje
  Hei Eirín! Jeg skal til New York snart og lurer på hvilke second hand butikker du anbefaler?

Comments are closed.