Kaffen er i magen og dagen kan starte! Den kjente og kjære dotten jeg konstant går rundt med på hodet har senket seg noen hakk fra kronen til nakken om dagen. Tenk at så lite kan gjøre en så stor forandring! Jeg synes det er riktig så fint om man først får til en litt messy struktur med en god saltvannsspray. Da holder looken bedre også. Liker når håret ser litt uanstrengt og tilfeldig ut!

messy bun


messy bun

messy bun

Vouge ble liggende på stuebordet denne morgenen, men ellers passet de andre punktene ovenfor veldig fint til dagens første timer. Jeg har tuslet rundt i den mykeste ullgenseren jeg eier fra By Malene Birger. Den er perfekt til iskalde morgener som dette!

Om litt skal jeg ta Billy til dyrlegen for valpekontroll og vaksine. Det blir spennende å se hvordan det står til! Synes han har vokst allerede på en uke, jeg. Fineste gutten! I kveld venter jentekveld med beste Marlene og jeg ser frem til en rolig fredagskveld med litt kvalitetstid. Jeg har så alt for lett for å bare være for meg selv, selv om jeg skal innrømme at jeg elsker det.. God helg ♥

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “messy bun

 • Mari
  Hvor er cardiganen fra? Superfin:-)

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Genser fra By Marlene Birger. Står i innlegget 🙂

 • Den genseren så utrolig deilig ut! Savner selv en så god genser å ha i skapet:)

 • Hei Eirin! Du, jeg bare lurte på hvordan du får håret ditt så fantastisk flott, friskt og – ikke minst – rett! Jeg er avhengig av min kjære rettetang, men slike apparatet gjør jo at man kan minste glans osv ganske så fort. Gjør du noe spesielt, eller er det bare slik? Ønsker deg en fantastisk fin fredag (jippi!) og en riktig god helg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Haley! Jeg bruker også rettetang, føner og/eller krølltang hver eneste dag. Det har jeg gjort siden jeg var kanskje 13 år! For min del er det avgjørende at jeg bruker gode frisørprodukter. Så fort jeg bruker en billigsjampoo fra dagligivaren mister jeg glansen helt føler jeg. Kosthold og livsstil spiller jo også inn.. God helg til deg 😀 Klem!

 • Kjempe fint Eirin! hadde vært fint om du kunne ha sjekket ut bloggen vår, vi selger helt naturlige ansiktsmasker

 • Bell
  Fiiin helg til deg og Billy 🙂

 • Rakel
  Hei!! Er innom bloggen din hver eneste dag, du er så utrolig inspirerende! Kan du vise hvordan du lager denne frisyren?? Ha en superfin dag videre! <3 ;D

 • Solveig
  Åå så fin på håret!! Kan du ikke lage et innlegg eller video om hvordan du får det til?

 • Lise
  Blir så utrolig inspirert av bloggen din! Stå på! Kjenner meg sånn igjen etter alt du skriver om deg:*
  Håper du får en kjempe fin helg søte deg!

 • Mia
  Kan du vise hvordan du laget din messybun? Eller bare forklare det i kommentarfeltet, er veldig fint!

  • Eirin Kristiansen
   Det er vanskelig! Jeg bare lager en hestehale som jeg tar strikken rundt to ganger, og den tredje gangen drar jeg bare hestehalen halvveis gjennom strikken slik at den «henger» som på bildet. Hår som står litt alle veier fester jeg med fliseklemmer 🙂

 • Lone
  Nydelig genser! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den? Ha en god dag videre, fine Eirin.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har small. Den er rimelig oversized – men jeg liker det 🙂

 • Rach
  Hvilken størrelse har du i genseren? Du er så vakker<3 klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Rach! Jeg har small. Den er litt stor, men bare deilig!

 • Maren
  Hei! Veldig fint hår altså, får lyst til å prøve selv:) Barte lurte på hva den genseren het? Er det den de har på nelly som heter brunilde pullover? Syntes de så ganske like ut i snittet, men fargen på nelly var jo mer rosa:)

 • Oda
  Du ser alltid så fin og GLAD ut! Derfor blir jeg aldri lei av bloggen din❤️
  Laget mandelsmøret med din oppskrift i går, så i dag har jeg trykket inn på eplebiter, mørk sjokolade og mandelsmør sammen. Det var himmelsk!! Elsker oppskriftene (og alt annet på bloggen

  • Eirin Kristiansen
   TAKK, Oda! Det høres ut som en knallgod kombinasjon 🙂

 • Johanna
  Är så otroligt avundsjuk på ditt hår.. längden, färgen – allt! Superfint är det 🙂

 • Lisa
  Hei Eirin 🙂 Hvor er Linus blitt av? Så du svarte på spørsmål innlegget lengre ned, at om noen år så du for deg livet ditt med Jørgen og Billy.. Men ingen Linus? 🙁 Har selv Japansk spisshund, derfor jeg lurer 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Linus har ikke «blitt av» noe sted. Det virker ikke som om folk forstår at Linus aldri har bodd med meg. Han bor med pappa, og det har han alltid gjort. Jeg drar alltid og besøker dem hver uke, og det er ikke slik at det kommer til å forandre seg selv om jeg har fått Billy. Den eneste forskjellen nå er at Linus har fått seg en lekekamerat når jeg kommer på besøk, og foreløpig har jeg ikke enset et tegn til sjalusi – bare pur glede for å ha en og leke med. De har begge godt av og sosialiseres. Linus får like mye oppmerksomhet fra meg nå som før (om ikke mer..) og det er ikke sånn at jeg setter Billy noe høyere enn han. Det ville jeg aldri gjort. Men nå har deg seg slik at det er Billy som bor med meg og ikke Linus. Håper alle som spør så mye om dette ser dette svaret 🙂

 • Så fiint! Sånn kan ikke jeg ha håret lenger, for å si det sånn! Haha! Får til en bitteliten hestehale til trening, heldigvis!!

 • Emmy
  Hei Eirin, du har en kjempe fin blogg jeg bare elsker den, men jeg lurte litt på om du kanskje kan lage et trenings innlegg hvor du har noen tips for nybegynnere og kanskje et lite trenings program
  klem Emmy

 • Mia
  Hei, så du hadde den skinnbuksa fra Zara med glidelåser på, som er overalt på nettet nå. MÅ ha den, men hvilken str har du i den å hvordan er den på str, håper på svar før jeg bestiller 🙂 du har så mye fint!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mia! Jeg har den i small. Synes den er liten i størrelsen med en gang, men etter du har brukt den en gang blir den stor.. :O

 • Kristine
  Jeg har ikke ord for hvor nydelig Billy er!! Du er virkelig virkelig en heldig jente:-)
  Har kommentert det tidligere, men det er fryktelig frustrerende å lese bloggen din på mobil.. Håper noe teknisk kan hjelpe deg med det! Ha en strålende lørdag:)

Comments are closed.