envelope sachets

· A little piece of everyday luxury ·

Hvem sier nei takk til litt luksus i hverdagen? Ikke jeg i hvert fall! Rundt juletider fikk jeg noen envelope sachets i gave av mamma. Jeg har en i undertøysskuffen, og en på klesengeren til silketoppene mine. Nå kjenner jeg et hint av vanilla cotton hver gang jeg nærmer meg! De kan til og med brukes i støvsugeren, skittentøyskurven eller i bilen. Jeg elsker småting som dette!

envelope sachets

· Keeps your clothes smelling fresh ·

envelope sachets

Envelope sachets selges blant annet på eBay, eller man kan være kreativ å lage selv. Fyll små linposer med hva enn du måtte ønske, og knytt igjen med et pent silkebånd! Bruk for eksempel tørkede roseblader, lavendel, sitronskall eller kamille.. Perfekt å ha i klesskapet blant dine mest delikate materialer! Eller kanskje som en hjemmelaget gave til en venninne, mamma eller mormor? ♥

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “envelope sachets

 • Så utrolig herlig! SKal prøve å lage selv, ingenting er bedre en klær som lukter godt!

 • silje
  Hei! 😀 Hvor får man kjøpt disse? hadde vært spennende å prøve!

  Elsker bloggen din <3 Du er en herlig person <3 😀

  • Eirin Kristiansen
   Jeg tror mamma kjøpte de i København! Veldig usikker :O

 • Vilde
  Hvor er den svarte blonde bhen fra? Og hvor er den svarte toppen med blonder på kanten fra? De var så fine! ❤️ Utrolig smart med slike poser, skal gi til mamma så snart jeg får anledning

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Bhene er fra Gina Tricot, og den svarte silketoppen med blonder på kanten kjøpte jeg i Paris 🙂

 • Irene
  Hei, kjære Eirin.
  Lurte bare på om du kanskje kunne vurdere å ha innlegg hvor du poster dine snapchats? Har sett at en del andre bloggere har hatt slike innlegg. Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg synes det er veldig artig og det skaper litt variasjon i hverdagen.
  Håper du får en fin dag 🙂

  Varme klemmer

  • Eirin Kristiansen
   Hei Irene! Morsomt, det kan jeg nok få til 🙂 Samme til deg!

 • åh så fint

 • Ida
  Hvor er den svarte bh’en din fra? Suuuper fin!

 • Marte
  Hei, Eirin! Tenkte jeg skulle prøve crest strips som jeg har hørt så mye bra om. Jeg synes det er litt vanskelig å vite hvem man skal velge mellom de ulike alternativene på ebay. Hvem av dem har du? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marte! Jeg bruker Crest 3D White Strips 🙂

 • julia
  Hei!
  Jeg leste at du skulle selge en del klær? Når skjer det? 😛

 • c
  Hi Eirin 🙂 where do you byt the 3d flower bra? Thank you! love your blog! <3

  • Eirin Kristiansen
   Hi C! I bought it at Gina Tricot 🙂 Thank you!

 • Ingvild
  Hei Eirin! 🙂
  Jeg ville egentlig bare legge igjen noen fine ord til deg,rett og slett for at du fortjener det. 🙂 Det er så mange flinke bloggere der ute,men det er ingen jeg liker bedre enn deg og din blogg! Du framstår som veldig ekte, og du lyser godhet! Også blir jeg så glad når jeg ser hvor fint du har det med kjæresten din. Hjelper alltid med en god kjæreste på dager som ikke er så gode.
  Gleder meg til å følge deg videre framover også! 🙂 Såg deg forresten på Vestkanten for en stund siden,og du virket SÅ søt! Ønsker deg alt det beste! ❤️

  • Eirin Kristiansen
   Kjære Ingvild! Tusen takk 🙂 Utrolig koselig å komme hjem og lese denne fine kommentaren. Du er god <3 Ønsker deg alt godt!

 • I alle dager.. Har jeg ikke hørt om engang! Skal absolutt testes 😉

Comments are closed.