Jeg får ofte spørsmål om hverdagssminken min, og jeg tviholder på gamle favoritter med innslag av litt nye. På morgenkvisten liker jeg å vaske ansiktet, gjøre hudpleierutinen, og la produktene trekke inn mens jeg trakter morgenkaffen. Deretter tar jeg koppen med meg på badet og fresher opp morgentrynet!

Morgenkvistens ansikt freshes opp med…


Primer: Clarins SOS Primer. Jeg har alle variantene og varierer etter behov. 00 og 02 er favoritter!

Foundation: Jeg finner av en eller annen grunn alltid tilbake til Clarins Skin Illusion. Synes denne er helt fantastisk! Dekker det den skal dekke, føles lett på huden og gir en frisk glød. Jeg har den i 111.

Concealer: Clarins Instant Concealer i 02. En evig klassiker i sminkepungen!

Setting pudder: Charlotte Tilbury Airbrush Flawless holder alt den lover. Jeg var litt skeptisk i starten, men nå klarer jeg meg ikke uten. Jeg har mitt i 01 Fair og bruker den ved nesen og mellom brynene.

Highlighter: Charlotte Tilbury Beauty Light Wand! Gir en fantastisk, naturlig glød. Jeg legger den på kinnbena, neseryggen og amorbuen. Verdens beste highlighter i mine øyne!

Solpudder: Mac Mineralize Skin Finish i fargen #DarkDeepest. Gir glød til blek vinterhud!

Rouge: Charlotte Tilbury Lightgasm palette er mitt go-to produkt i hverdagen. Jeg elsker rougen og blander denne med highlighteren. Bronzeren bruker jeg som øyenskygge. Naturlig og fin!

Bryn: Anastasia Dip Brow Pomade i fargen #MediumBrown gir en illusjon av fyldigere bryn.

.. Hvilke produkter klarer du deg ikke uten i hverdagen? I want to know!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Min sminkepung
er fylt med…

 • Maren

  For en sinnsykt fin hvit skinnjakke som kommer i vår💕✨😍gleder meg🤗🤗 Lurte på hvor den rosa skjorten du har inni den hvite skinnjakka (fra eget merke) som du har på IG ? Ser så fin ut💕

  Klemklem ❤️

 • Line

  Bare Minerals Invisible Bronze i Tan, den mørkeste fargen fungerer godt selv på veldig lys hud, kan også brukes som øyeskygge.
  RMS Beauty “Un” Cover-up. Lett dekkende foundation med veldig snille ingredienser. Ørliten og dyr krukke, men den er drøy i bruk!
  OFRA highlighter i fargen Rodeo Drive. Nydelig på lys/medium hud!

 • Jeg har faktisk ingen sminkeprodukter jeg ikke klarer meg uten, men har nylig begynt å bruke leppestift til øyeskygge og blush, noe jeg synes gir et skikkelig fint resultat. I tillegg elsker jeg at det gir litt gloss!

  Vil du dele dine beste tips for glød? Jeg vet du har laget innlegg og video om det tidligere, men kanskje du har funnet noen nye tips? Du ser alltid så fresh og strålende ut!

 • Pia Nilsen

  Alltid gøy med slike poster. Hvorckjøper du setting-pudderet? Aldri hørt om det merket. Hvorfor syns du den er bedre enn de du har brukt før, var vel Laura Mercier eller noe sånn sist?

 • Maria

  Slik ser min sminkepung ut for tiden:

  Helena Rubinstein concealer nr 3, dark. Fast følgesvenn gjennom mange, mange år <3
  Laura Mercier translucent setting powder, en relativt ny favoritt, helt fantastisk pudder.
  Anastasia brow wiz pencil i medium brown, fullstendig avhengig!
  Brynsgelé på budsjett, Makeupmekka Easypeasy brow gel.
  Isadora precision mascara pga den lille børsten som kommer til overalt! Tommel opp.
  Bahama Mama solpudder, denne bruker jeg også som øyeskygge til hverdags.

  Ellers tester jeg fortsatt ut forskjellige foundations og BB creams, viktig å være åpen for nye produkter. Har fregner, så som regel går jeg for BB cream som ikke er for dekkende. 🙂

 • Jeg klarer meg ikke uten origins sin tinted moisturizer! Solfaktor 40 i tillegg til at den jevner ut hudtonen. 🙂

 • Yay, jeg elsker slike innlegg – tusen takk for gode tips! 😀 <3
  Jeg klarer meg ikke uten solkrem med høy solfaktor, øyenbrynsgel og vippetang! 😀

  https://siljealice.com

 • Maren

  Jeg klarer meg ikke uten Estee Lauder sitt solpudder bronzegoddess i fargen medium deep 😍🤩👏🏽Har brukt det i mange år, og er veldig drøy i bruk✨

Comments are closed.

Translate