annonselenker ·

Og så har julefreden senket seg for fullt… Jeg håper dere har kost dere glugg ihjel de siste dagene med god mat, godterier, late dager og høy pysjamas-faktor. Ikke minst Tre nøtter til Askepott! Magisk.. Jeg dro hjem til jul og kom hjem igjen sent 1. juledag. Her hjemme fortsetter derimot roen, og foruten at jeg fikk skvist inn en etterlengtet økt på Barry’s i dag har jeg lagt paddeflat i sofaen. Akkurat slik romjulen skal være! Om to måneder flytter vi, og jeg gleder meg sånn til å innrede huset. Akkurat nå har Rum21 et stort vintersalg med interiørskatter på tilbud, og dette har jeg siklet over i kveld. Her er mine favoritter fra salget!

Zebra baderomsmatteRundt speil med gullrammeJulepyntVinglassLe Grand sofa Vogue TV-benkFlos lysekroneLexington håndklærUllpleddGubi stoler i settFlos gulvlampe i gull

· · · · · · · ·
Det ser ut til at jeg flytter ganske tomhendt ut fra leiligheten min, da nye eiere ønsker store deler av interiøret. Jeg elsker hvordan jeg har det nå, men likevel ser jeg frem til en ny start. Jeg elsker å putle med interiør og design – dette gleder jeg meg noe helt vilt til å få gjøre igjen! Akkurat nå drømmer jeg spesielt om baderomsmatten fra Jonathan Adler, gulvlampen fra Flos, samt noen fine Gubi stoler til spisestuen. Nye vinglass også, forresten. Jeg tror vi har knust omtrent alle vi har denne julen etter alle festlighetene.

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Winter sale: Interior
on my wishlist

  • Anita
    Hei!
    Hvis jeg ikke husker feil så bodde du en liten stund i New York? 🙂 Skal reise til sommeren, og lurte på om du har noen tips. Hvilken flyplass er best, hotell-tips, must do, opplevelser? 🙂

  • Hege
    Du er så vakker & inspirerende! Eneste jeg savner er at du har en åpen blogg, du vet sånn at man slipper å måtte gå inn på hver enkelt blogginnlegg du har lagt ut. Jeg forklarer nok litt klumsete nå, men håper du forstår. Titter innom bloggen din jevnlig uansett! Fortsatt God Jul & Godt Nyttår <3

Comments are closed.