Jeg føler på den varme, lune julestemningen i hjertet så fort jeg sperrer opp øynene på morgenkvisten. For ikke å nevne når vi trekker inn i sengen og ser på julefilmer om kveldene. Den fine kransen på veggen kjøpte jeg samtidig som den store i stuen og jeg synes den er SÅ fin! I hyllen under ligger forresten den ene boken jeg nesten har fullført nå.. «En dag i desember» av Josie Silver. Skikkelig, skikkelig koselig lesing i juletider. Ingenting får meg til å slappe mer av enn en god bok når jeg virkelig går inn for å lese!

Se de fine detaljene på kransen med juletrær, kuler, kongler og snø.. Rett og slett magisk fin!

Julesokken på sengekanten gir litt ekstra stemning. Denne har jeg hatt i mange år, og morgenen på julaften fyller den seg på mystisk vis opp (…) med godsaker og diverse som jeg koser meg med til alle julefilmene!

.. Nei, jeg koser meg virkelig ekstra mye i desember! Jeg lar julepynten være oppe litt til mens vi setter kurs mot Geilo for å ringe inn 2020 med gode venner, hyttestemning og ski på beina. Når jeg kommer hjem igjen er jeg klar for å rydde bort og inn et nytt år. Jeg tar meg litt juleferie før jeg vender nesen mot nytt giv og nye mål! Vi snakkes igjen 6. januar, men heng gjerne med meg på Instagram i mellomtiden ✨

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Julestemning på soverommet..
og en liten ferie

 • Silje
  Hei Eirin <3 Godt nyttår til deg! Du.. Hvor er den "bokhyllen" der fra? Trenger en sånn til soverommet mitt også 🙂

 • Malin
  Kommer du til å lage en vinterbakgrunn for Mac nå som julen er over? 🙂

 • Madeleine
  Hei:) hvor er Cheers pynten på treet ditt fra? Please svar, jeg leter meg i hjel 😂😂

 • Godt nyttår!<3 Den julekransen er magisk fin og skikkelig søtt med julestrømpe hengende på sengen:*<3 Håper starten på året blir amazing!<3

  https://siljealice.com

Comments are closed.